Galiba gebeyim yardımmmm

xquzel07

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
299
78
13
26
Kızlar selam ben pcosluyum ve bu ay ovulasyon testine başladım 20 Mart’ta pik
Yakaladım ve değerlendirdim sonrasında T çizgisi silikleşmeye başladı fakat adetime 5. gün var diye düşünürken yaptığım ovülasyon testlerinin hepsi çok belirgin bir şekilde çift çizgiiydi bana herkes gebe olabilirsin demişti ya da ikinci bir yumurtlama olabilir demişlerdi fakatben 5 ya da 6 Nisan’da adet olacakmışım gibi hesaplıyordum elimde ovülasyon testinin içerisinde gelen gebelik testi vardı sabah onu denedim çift çizgi gördüm onu da buraya ekleyeceğim şimdi de erken gebelik testi yaptım onu da fotoğrafını ekleyeceğim bu şekilde sizce gerçekten bir gebelik var mıdır yoksa yanıltıcı olabiliyor mu yorumlar mısınız lütfen
E7907594-DA96-40A9-93CF-E5848C1C01BA.webp

Eklentiler

• 8B4BDE93-BD58-4018-AA73-7BABC245FF24.webp
    8B4BDE93-BD58-4018-AA73-7BABC245FF24.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 75
Yakaladım ve değerlendirdim sonrasında T çizgisi silikleşmeye başladı fakat adetime 5. gün var diye düşünürken yaptığım ovülasyon testlerinin hepsi çok belirgin bir şekilde çift çizgiiydi bana herkes gebe olabilirsin demişti ya da ikinci bir yumurtlama olabilir demişlerdi fakatben 5 ya da 6 Nisan’da adet olacakmışım gibi hesaplıyordum elimde ovülasyon testinin içerisinde gelen gebelik testi vardı sabah onu denedim çift çizgi gördüm onu da buraya ekleyeceğim şimdi de erken gebelik testi yaptım onu da fotoğrafını ekleyeceğim bu şekilde sizce gerçekten bir gebelik var mıdır yoksa yanıltıcı olabiliyor mu yorumlar mısınız lütfen Eki Görüntüle 3570367
Hayırlı olsun. Kan ver kardeşim gebesin

Yakaladım ve değerlendirdim sonrasında T çizgisi silikleşmeye başladı fakat adetime 5. gün var diye düşünürken yaptığım ovülasyon testlerinin hepsi çok belirgin bir şekilde çift çizgiiydi bana herkes gebe olabilirsin demişti ya da ikinci bir yumurtlama olabilir demişlerdi fakatben 5 ya da 6 Nisan’da adet olacakmışım gibi hesaplıyordum elimde ovülasyon testinin içerisinde gelen gebelik testi vardı sabah onu denedim çift çizgi gördüm onu da buraya ekleyeceğim şimdi de erken gebelik testi yaptım onu da fotoğrafını ekleyeceğim bu şekilde sizce gerçekten bir gebelik var mıdır yoksa yanıltıcı olabiliyor mu yorumlar mısınız lütfen Eki Görüntüle 3570367
Hayırlı olsun hamilesiniz, sağlıkla kucağınıza alın 🌸

Öncelikle tebrikler hayırlı olsun. Ovulasyon günlerinizi nasıl değerlendirdiniz?

Bu yanıltıcı değil hamilesin tatlış 🎉

Öncelikle tebrikler hayırlı olsun. Ovulasyon günlerinizi nasıl değerlendirdiniz?
Teşekkür ederim canım Allah sana da nasip etsin şöyle söyleyeyim adet bitiminden sonra yumurtlama gününe yakın çizgi koyulaşmaya başladığı tarihten itibaren öncesinde ve sonrasında beşer günü değerlendirdim sonrasında zaten adet tarihim yaklaştığında ovülasyon tesliminde koyulaştığını gördüm ve bundan şüphe ederek zaten gebelik testi yaptım

Evet galiba ben hamileyim ve bunu daha kabullenemedim gibi bir şey oldu anca ultrasonda gördüğümde galiba hamile olduğumu kabul edeceğim çünkü hiç umudum yoktu Allah’ım sana da nasip etsin diğer bütün kız kardeşlerimizede 😍
Amin amin🙏🏻 niye umudun yoktu bence hemen git kan ver 🤍

Amin amin🙏🏻 niye umudun yoktu bence hemen git kan ver 🤍
Hamilelikle ilgili herhangi bir belirtim yoktu o yüzden gebe olduğumu hiç düşünmedim açıkçası o yüzden emin olamıyorum bilmiyorum farklı bir duygu bir senedir uğraşıyorum gebelik için Rabbim demek ki şimdiye nasip etti inşallah sağlıklı bir gebeliktirir sizlere de nasip etsin Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evet canım gitmeye çalışacağım hastaneye malum bayram arifesi ve bir çok yer kapalı benim de evim merkeze uzak hastaneye yani bir araç ayarlayabilirsem gidip geleceğim aklımda var

Hamilelikle ilgili herhangi bir belirtim yoktu o yüzden gebe olduğumu hiç düşünmedim açıkçası o yüzden emin olamıyorum bilmiyorum farklı bir duygu bir senedir uğraşıyorum gebelik için Rabbim demek ki şimdiye nasip etti inşallah sağlıklı bir gebeliktirir sizlere de nasip etsin Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evet canım gitmeye çalışacağım hastaneye malum bayram arifesi ve bir çok yer kapalı benim de evim merkeze uzak hastaneye yani bir araç ayarlayabilirsem gidip geleceğim aklımda var
Ben de 1.5yıldır deniyorum olmuyor benim de umudum kalmadı insallah ben de senin gibi böyle net çizgiker görürüm canım allah sağlıklı hamişlik versin 😄🩷

Back
X