Anneme küfür etme konusunda eşim haklımı kızlar yapmayın...
çeyiz olayndan sonra eşm annemi aramş kim yemekleri döktü demiş benm ailem öle bişey yapmadı aileme laf söyleyen şerefszdr bilmem nedir bi sürü laflar etmiş.annemde alınmış.yeri gelince bzde edioz bizede söledi fln die.
Altınları eşm bana gelse hepsini borca kapatalım böle böle olsn dese tamam benden çok ailesiyle konuşuyo bu konuları.ben ablasının borcunu wermeyelm demedmki bi plan yapalım ikimizde çalışıyoruz ortak yapalım desin bana maaşımın son kurusuna kadar wermeye razıyım.eşimin ailesyle planlar yapması ben hiçmişim gibi dawranması beni çileden çıkartıyo
Valla para şu bu konularını bilemem ama sırf yengen ve annen haksız falan diye ( ki haksız olduklarını kabul edelim) eşinin annene küfretmesi ne demek ya? Şimdi benim kocam benim anneme küfür edecek? Vay be sonra ben akşam aynı yatağa giricem sabah kahvaltı hazırlayacağım ona böyle geniş geniş. Ne kadar rahat midemiz varmış bizim toplum olarak. Aman evliliğimiz bozulmasın aman dul kalıp baba evine gitmeyelim ama eşler anneye dayıya ağzına geleni saysın. Hem yazık adamcağız beraber de olamamış diye bunu da bir bahane kabul edelim. Vay beee! Hakketen artık inanıyorum özgürlükleri olmayan boşanamayan kadınlar yada boşansalar bile baba evinde yaşamak zorunda olan bayanlar buraya gelip bişe yok öpün birbirinizi barışın diyebiliyor. cidden eğitim şart!
Herşey yatakta birşeyler yapmakla mı ölçülüyor ? Ben aynı evde durmanın bile yanlış olduğunu kaldı ki bişe yapsalarda yapmasalarda aynı yerde yatabilmelerini kastettim. Ayrıca küfür dediğiniz şey kişiye göre değişebilir tabii.
kusura bakmayın da bu konuyu bi bayan acsa eşimin böyle böyle bi problemi var evlendik ama tınlamıyor herhangi bisey bile yapmıyor dese herkes hücuma kalkar.Öyle sey olur mu? Doktora gidip tedavi olmadan sakın yüz verme flndı filandı.
Erkek sonucta karsısındaki.İhtiyacı yok mu eşine Allah askına.
Valla ben onu bunu bilmem de.En iyi bildigim su esi cok sabırlı baskası olsa coktan kapının önündeydi.
Çok güldürdünüz beni :) Yani adam beraber olamıyor diye kızı kapının önüne koysa haklı öyle mi :) Nerde nasıl bir ortamda büyüdünüz merak ettim. Daha fazla konuşmaya gerek yok aslında, kültürlerimiz, yetiştiğimiz ortamlar düşüncelerimiz çok farklı belli ki. Size düşüncelerinizle mutluluklar dilerim.
çeyiz olayndan sonra eşm annemi aramş kim yemekleri döktü demiş benm ailem öle bişey yapmadı aileme laf söyleyen şerefszdr bilmem nedir bi sürü laflar etmiş.annemde alınmış.yeri gelince bzde edioz bizede söledi fln die.
Altınları eşm bana gelse hepsini borca kapatalım böle böle olsn dese tamam benden çok ailesiyle konuşuyo bu konuları.ben ablasının borcunu wermeyelm demedmki bi plan yapalım ikimizde çalışıyoruz ortak yapalım desin bana maaşımın son kurusuna kadar wermeye razıyım.eşimin ailesyle planlar yapması ben hiçmişim gibi dawranması beni çileden çıkartıyo
gamzeceng hala emin değilim burda senin için birsürü kişinin zaman ayırıp yazdığı tavsiyeleri okuyup fikir ediniyormusun. ben burdada insanlara haklıyım ben haklıyım diye yetişmeye çalıştığını görüyorum. sakin ol biraz bak ben her sayfadaki yorumları tek tek okudum. daha en başındayken önerileri dikkate al ve herşey geç olmasın. kocanı başka kızlarla el ele filan görmek istemezsin dimi yada eve geç gelmesini yada sen annemlere gidicem dediğinde git bütün hafta orda kalabilirisin sorun yok demesini istemezsin di mi. o çocuk hala sana karşı ilgiliyse bilki 2,5 aylık olmanızdan dolayı hala umutlu en sabırlısının bir yıl iki yıl sonra sabrı tükenir, keza benim arkadaşımın eşi 8 ay dayanabilmişti. o yüzden tezelden tedavini ol.
şu küfür olayına gelince annen madem okadar cümle analizi yapmayı biliyor şöyle düşünsün senin eşin 'benim aileme olumsuz yönde laf söyleyenin.... demiş haksız yere yani kötü laf yani. eee annen direk alınıyor bu cumleden neden ki? annenin istediği şumuydu herkez senin ailene laf söylesin ama sen hiç kızma küfür etme bende söyledim zaten benim millete olmadık yere laf söyleme hakkım var ama buna karşılık sen bana bişi diyemezsin.
yapma böyle sahip çık kocana, benim ailem tek kelime etmez eşime kendi oğulları gibidir, buna karşın bende kocamın hiç bi hatasını söylemem.bak ne güzel ev almak için borclanmışsınız. benim tek hayalim bu ya şükret allaha. ben bütün altınlarımı kocamın benimle hiç alakası olmayan bi borcu için ögrendiğimin ertesi günü hemen bozdurdum. neden derttten sıkıntıdan borç yukunden evliliğimize bişi olmasın sevgimiz tükenmesin diye.
bence aklını topla siz ikiniz bi ailesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?