galiba eşimden 2.5 ayda soğudum...

Anneme küfür etme konusunda eşim haklımı kızlar yapmayın...

Eşinin küfür etmesi elbette haklı değil ancak eşini o noktaya getiren de annen ve yengen olmuş. Annen kendi hatasını görmeden damadına "bu eve daha da gelme" demiş.

Bak sen hemen bugün iyi bir doktor araştır, kesin forumda bu konu hakkında yazılar vardır. Cinsellik sorununu çöz. Evli birisi olarak söylüyorum, yeri geliyor en şiddetli kavgaların bile çıkmasın önlüyor cinsellik. Yalnızca birleşme anlamında demiyorum bunu, bir gülüşün, bir bakışın bile başka şeyleri hatırlatıyor karşındakine, öfken, sinirin geçiveriyor, senin de eşinin de. Elbette cinsellik olunca bütün sorunlar sıfırlanmayacak ancak içinizdeki kızgınlık azalacak.

Ya yazmayacaktım ama dayanamadım..

Kızma bana ama çok bencilsin be arkadaşım..

Altınlara kızıyorsun da siz görümcenin 20.000 TL. sini ev almak için nakit almıştınız..Tabiki geriye ödemek zorundasınız..Hem görücen de ev alacakmış, taksitle öderiz ama altınlarım dursun diyorsun..

Peki her ay 1000 TL ödesen 20 ay yapıyor..Bu karşıdaki kişinin kaybıdır, ev alımını 2 yıl ertelemesi gerek..Ve evler her yıl durmadan pahalanıyor..Kendimden örnek vereyim oturduğum apartmanda 4 yıl önce evler 100 - 120 bin TL. iken şuan 180 bin TL. den başlıyor.. Görümcenin uğradığı zarara bakar mısın, ne kadar fazla..
Kayın baban da 50.000 TL gibi bir yardımda bulunmuş ev için..Bunu herkez yapmaz..Bence memnun olmalısın, sorun çıkartan değil..

Haklı olduğun nokta; bunu eşinin önceden seninle paylaşmaması ancak; o takılar senin her zaman hakkın..Allah göstermesin de boşanma gibi bi durumda son kuruşuna kadar alırsın bunu dert etme..

Çeyiz olayına gelince siz tamamiyle haksızsınız..Yengenin koca adamı azarlaması nedemek ya? Dua et ki kolundan tutup ta dışarıya atmamış eşin onu..Benim abime bunu yapsalar, bunu yapan şahsın bir daha evine adım bile atmasına izin vermez!! Şahsen ben de kız tarafından kızın yengesi kalkıp abime sesini yükseltse orada ona haddini bildiririm..Yani bu durumda orada bulunan erkek tarafının ağzını açmamış olması bile mucize..

Nasıl bir bakış açın var ki haksız olduğun konularda bile kendini haklı buluyorsun, anlayamadım doğrusu...

Çok incik cinciğe takılarak hayatı kendine zindan etme lütfen, erken yaşlanırsın benden söylemesi..

çeyiz olayndan sonra eşm annemi aramş kim yemekleri döktü demiş benm ailem öle bişey yapmadı aileme laf söyleyen şerefszdr bilmem nedir bi sürü laflar etmiş.annemde alınmış.yeri gelince bzde edioz bizede söledi fln die.
Altınları eşm bana gelse hepsini borca kapatalım böle böle olsn dese tamam benden çok ailesiyle konuşuyo bu konuları.ben ablasının borcunu wermeyelm demedmki bi plan yapalım ikimizde çalışıyoruz ortak yapalım desin bana maaşımın son kurusuna kadar wermeye razıyım.eşimin ailesyle planlar yapması ben hiçmişim gibi dawranması beni çileden çıkartıyo

Ay kusura bakma da bu küfür mü şimdi? E benim aileme laf söyleyen de şrfsizdir benim gözümde. Söyletmem yani. Ben de küfür deyince yüzüne karşı söylenmiş bir küfür sandım. Annenin yarası varmış ki gocunmuş.
Öbür konunda 2o bini taksit taksit ödemek istediğini söylemiştin. Haksızdın. Kim ev alacakken 20 bin alacağını taksit taksit almayı kabul eder ki?

Son düzenleme:
bak diğer konunda ne diyorsun

merhaba kızlar...
2 ekmde ewlendm ve takılarım kaynanamlarda.düğün günü söküp aldılar kolumdan.
bize wericekler güya.
eşimin ablasına borcu war 20 bin tl.
o borcu verelim bozduralım diyo.
ben bozdurmayalım kalsın borcu öderiz diyorum.

ayrıca 50 bin kredi borcu var.
altınlardan hariç 10 bin tl para birikmşti.
onuda eşim harcamış.
balayı parası evin doğalgaz parası düğün salonu parası bilmem ne.
bana hiç bişey söylenmiyo şu kadar harcandı şu edildi diye.
eşime soruyorum neymz var falan.oda bilmiyorum var işte diyo.
ordan al bankaya kasaya koyalım diyorum kasam var bankada.
onuda kabul etmiyo çünkü aklında bozdurmak war.ben bugün kayınpederime msj attm bugn babamla gidin kasaya koyun diye.,
o nerden çıktı buna sen karar veremessn die msj atmş.
ben napıcam.
nasıl davranıcam.
eşim her sefernde ailem hakknda bölemi düşünüosun fln diyo hep ailesini savunuyo ne desem.
çok sinirliyim.
dün babamlara gttk beni üzgün görmş bugn çağırdı bze gel konuşalım diye.
ne dicem ona.
kızlar bana akıl verin nolur...

Valla para şu bu konularını bilemem ama sırf yengen ve annen haksız falan diye ( ki haksız olduklarını kabul edelim) eşinin annene küfretmesi ne demek ya? Şimdi benim kocam benim anneme küfür edecek? Vay be sonra ben akşam aynı yatağa giricem sabah kahvaltı hazırlayacağım ona böyle geniş geniş. Ne kadar rahat midemiz varmış bizim toplum olarak. Aman evliliğimiz bozulmasın aman dul kalıp baba evine gitmeyelim ama eşler anneye dayıya ağzına geleni saysın. Hem yazık adamcağız beraber de olamamış diye bunu da bir bahane kabul edelim. Vay beee! Hakketen artık inanıyorum özgürlükleri olmayan boşanamayan kadınlar yada boşansalar bile baba evinde yaşamak zorunda olan bayanlar buraya gelip bişe yok öpün birbirinizi barışın diyebiliyor. cidden eğitim şart!

aynı yataga giriyorlar da noluyo?
kardes kardes yatıyorlar arkadasım ayrıca cocuk annesine küfür etmemiş bana göre konu sahibi cok ama cok haksız yazık o cocuga.

Herşey yatakta birşeyler yapmakla mı ölçülüyor ? Ben aynı evde durmanın bile yanlış olduğunu kaldı ki bişe yapsalarda yapmasalarda aynı yerde yatabilmelerini kastettim. Ayrıca küfür dediğiniz şey kişiye göre değişebilir tabii.

kusura bakmayın da bu konuyu bi bayan acsa eşimin böyle böyle bi problemi var evlendik ama tınlamıyor herhangi bisey bile yapmıyor dese herkes hücuma kalkar.Öyle sey olur mu? Doktora gidip tedavi olmadan sakın yüz verme flndı filandı.
Erkek sonucta karsısındaki.İhtiyacı yok mu eşine Allah askına.
Valla ben onu bunu bilmem de.En iyi bildigim su esi cok sabırlı baskası olsa coktan kapının önündeydi.

Her iki aile için söylüyorum,çocuk gibi davranmışlar oysa onlar büyük olarak arayı bulmalı,işi bu seviyeye getirmemeliydi,sonuç olarak evlendiniz ve bu olanların evliliğinizi etkileyeceği o zamandan belli olmuş.Ben hatayı siz ve eşinizde değil ailelerde buluyorum.Olgun insanlar gibi davranmamışlar.Şimdi gelelim yapmanız gerekene bundan sonra bu mevzuları ısıtıp ısıtıp eşinizin önüne koymayın,kapatın ve mutlu olmanıza bakın ayrıca gerek sizin ailenizden gerekse onun ailesinden kimseye bu konuda taviz vermeyin.Olayların daha farklı yerlere gitmemesi için birbirinize sarılın ve evliliğinizin tadını çıkarın.

canım senin tarafta nişandaki olay büyümüş. laf kulaktan kulağa bozulur. insan duyduğunu değil anladığını katar. onun ailesi için de durum aynı. ortada büyük sorun yok. sonrası tavırlar olayı büyütüyor. sen eşinle ayrılmak istiyorsan bunları bahane etme direkt ayrıl. yok ama eşimle ilişkimiz düzelsin diyorsan gayret edeceksin. budur. sana bir sürü şey yazdım yinelemeyeceğim. aileleri boşverin kendinize odaklanın bu kadar.

Çok güldürdünüz beni :) Yani adam beraber olamıyor diye kızı kapının önüne koysa haklı öyle mi :) Nerde nasıl bir ortamda büyüdünüz merak ettim. Daha fazla konuşmaya gerek yok aslında, kültürlerimiz, yetiştiğimiz ortamlar düşüncelerimiz çok farklı belli ki. Size düşüncelerinizle mutluluklar dilerim.

eşimin ablasına borcu war 20 bin tl.
o borcu verelim bozduralım diyo.
ben bozdurmayalım kalsın borcu öderiz diyorum

ÖYLE DİYORUM EVET ÇÜNKÜ 10 BN PARA WARDI ÇEYREKLERİDE BOZUDRSAK Bİ O KADAR EDER VE BORÇ KAPANIRDI.O PARASI AİLESİ ÇAR ÇUR ETMESEYDİ.HER ŞEYİ BİZ YAPCAZ TAKILAN PARAYLA BORCU ÖDERSNZ DEMESELERDİ..

Bunda gülünecek ne var anlayamadım dogrusu cinsellik bir ihtiyactır.Evliligin olmazsa olmazlarındandır aynı zamanda.Eger bi evlilikte cinsellik yoksa sorunlar bas göstermeye baslar.Nitekimm baslamısta.

gamzeceng hala emin değilim burda senin için birsürü kişinin zaman ayırıp yazdığı tavsiyeleri okuyup fikir ediniyormusun. ben burdada insanlara haklıyım ben haklıyım diye yetişmeye çalıştığını görüyorum. sakin ol biraz bak ben her sayfadaki yorumları tek tek okudum. daha en başındayken önerileri dikkate al ve herşey geç olmasın. kocanı başka kızlarla el ele filan görmek istemezsin dimi yada eve geç gelmesini yada sen annemlere gidicem dediğinde git bütün hafta orda kalabilirisin sorun yok demesini istemezsin di mi. o çocuk hala sana karşı ilgiliyse bilki 2,5 aylık olmanızdan dolayı hala umutlu en sabırlısının bir yıl iki yıl sonra sabrı tükenir, keza benim arkadaşımın eşi 8 ay dayanabilmişti. o yüzden tezelden tedavini ol.
şu küfür olayına gelince annen madem okadar cümle analizi yapmayı biliyor şöyle düşünsün senin eşin 'benim aileme olumsuz yönde laf söyleyenin.... demiş haksız yere yani kötü laf yani. eee annen direk alınıyor bu cumleden neden ki? annenin istediği şumuydu herkez senin ailene laf söylesin ama sen hiç kızma küfür etme bende söyledim zaten benim millete olmadık yere laf söyleme hakkım var ama buna karşılık sen bana bişi diyemezsin.
yapma böyle sahip çık kocana, benim ailem tek kelime etmez eşime kendi oğulları gibidir, buna karşın bende kocamın hiç bi hatasını söylemem.bak ne güzel ev almak için borclanmışsınız. benim tek hayalim bu ya şükret allaha. ben bütün altınlarımı kocamın benimle hiç alakası olmayan bi borcu için ögrendiğimin ertesi günü hemen bozdurdum. neden derttten sıkıntıdan borç yukunden evliliğimize bişi olmasın sevgimiz tükenmesin diye.
bence aklını topla siz ikiniz bi ailesiniz

kısaca eşini karşına al konuş seni sevip sevmediğini sor.seviyorum derse sende ii ozaman sende bende anamızı bacımızı uzak tutalım de.problemleri beraber çözelim yapılması gerekenleri beraber yapalıs aileleri karıştırmayalım de.
gezin tozun eğlenin ne kafa yoruyonuz.aileye bulaştıkça koparsınız birbirinizden

Son düzenleme:
ayy arkadaşım ailen çok problemli, herşeyi mesele haline getiriyorlar. haksızlık yapıp zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmışlar. sende etkilenmişsin ama boşver onları senin eşin en doğru şekilde davranıyor. anneni eşin hakkında konuşturma. asıl o eşine haksızlık yapmış eşin anneni sevmese ve evine gelmese haklı yani. gözünü aç evliliğine sahip çık derim ben. yengen çok fena onunla hiçbir özelini paylaşma.

hayatta bazı şeylerin karşılıklı olması lazım.herşeyın bır sırası var siz de ılk olduğu gün yüzüne vurmuşsunuz.her erkek aynı tepkıyı verır.ve ailesıne sizi haklıysanız bıle bırşey dıyemez.herşeyın zamanı var.zamanı gelınce yengen yerıne sen deseydın tatlı dille eşin bu tepkıyı vermezdı.bıraz olaylı tatlı dılle kendı dılınle anlat erkeğe zıt gıttığın zaman kaynananın eline kz verırsın ve onlar haklı olur her zaman.mesela nışanlıyken ozellıkle duğun zamanı zaten cok problem cıkıyor.bızdede olduda ama ben nışanlıma hıç demedım annemde demedı.aksıne allah razı olsun dedık daima.(gelınlık alırken dahı kayınvalıdem ben dedım gelınlık gelın kızına yakışmış anne dedım bana verdiği tepkı sne oluşu heveslıymışın.annemın yanında annemın moralı duştu.)bunu dahı demedım .ama sonra konu acılınca eşime dedım.sesı hıç cıkamadı.

ne kadar güzel yazmışsın sana katılıyorum..

çeyizin gttiği gün kaynanamlarda az şey yapmadı elektrk süpürgesi getrmşler benm çeyzm açıldı hemen kaldırdılar kendilernnkini.güya ben kaynanama surat yapmışım falan yalanlar sölemişler.ben kayınbabamı pek öpmem aramızda samimiyet iyidir çok terlediği için uzaktan öpüşürüz şakasına falan.hemen ertesi gün eşimi arıyomuş gamze beni öpmüyo diye.onlar böle yaptıkça ben onlardan soğuyorum elimde deil.ve istemedende olsa eşime belli ediyorum bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…