Evet daha ilişkiyede giremedk...
Ben kasıldıgım için olmuyor eşimde artık yeter diyo kendince.bunun etkisi varmı bilmiyorum.ama böyle davranınca sanki ben yapmakta istemyorum hep aklıma kötü şeyler sölediği sözler geliyo.
Annem sewmiyorum yüzüne güldüğüme bakma ama soğudum ondan dedi dün.ailemi özlüyorum evler çok uzak deil otobüsle yarım saat hafta içi bazen gidiyim diyorum eşm gitme hafta sonu gt hafta içi uykusz kalıyoruz die istemiyo.ben elmde olmadan surat yapıyorum gitmedm die.ben kendime iyi demiyorum illaki hatalarım olmuştur.
Bunu ona düzgünce nasıl anlatayım ailesine bazen uyuz oldugumun farkında ne sölesem yanlş anlıcak şimdi.
o kadar gereksiz detaylarda takılı kalmışsınız ki..
evlilik öncesi yaşananları unutun.
hepimiz yaşadık bunları..
anneniz kırılmış kızmış olabilir ama artık siz evlisiniz. kızının kocasıyla mutlu mesut yaşaması bir annenin önceliği olmalı.
evlenir evlenmez hemen ikiniz bir aile oldunuz eşiniz de buna hemen adapte oldu zannetmeyin.
biraz zamanı var. sürekli bu konuyu deşerseniz öncelikli olan hep anne-babası kardeşleri olur.
Ilişkiye girip girmediğimizi ablası eşime sormuş oda girdik demiş.ailesi girdiğimizi sanıyor ama benm ailem giremediğimizi biliyor.ben kardeşlerimle paylaştım ilk sonra tabı annemde sorunca ewet demedim.2.5 ay oldu sorun olmaya başlıyor buda ama diğer sorunla arasında bi bağ kuramıyorum.doktora gtmedm henüz ilgili bi kitap okuyorum o bitince gidicem son çare.
Annem böyle konuşuyor ama ben eşimi ezdirmiyorum kesinlikle anneme haklısın demiyorum.bi şekilde sawunuyorum eşimi laf söyleme diyorum ama annem biraz kinci galiba.evlendiğimiz ilk gn babamla gittik çok ağlamıştım.eşimn anneme dedkleri annemi çok kırmş unutamamş.o gn akşam laf soktu mutlu olun kızımı üzme bi dahada bu eve gelme dedi.babamada anlatmş olanları babamda eşimi çok severdi surat yaptı bayaa bi.eşim haksız anneme laf sölememesi lazımdı ama annemde unutmuyor hep önüne sunuyor bunu
Eşim haksız oldugunun farkında oldugu için anneme tavır almadı.bişey söylemedi.
okuyunca sasırdım vajinismus gercekten zor bir durum olmalı ama sizinde cok taktıgınız yok gibi görünüyor.yanlıs anlamayın nolur ama ben okuduklarımdan onu cıkardım acıkcası.bende öyle bi sorun olsaydı eger bi hafta bekler hemen doktora giderdim bi an önce bunun olmasını saglamaya calısırdım.2 bucuk ay bi erkek için dile kolay bence.şimdi bile yorgun oldugumda yarın yapalım dediğimde bile eşim bazen surat asıyor sizin eşiniz gayet haklı gibi geliyor bana.eşiniz o kadar iyi bi insanki bence ona laf söylemeye hakkınız yok.o ablasına sizin acıgınızı tabiri caizse tabi vermemiş ama siz ailenize sanki hala bende bişey olmadı bişey olursa dönmem kolay der gibi söylemişsiniz.ben olsam oldu derdim kii cok da acayibime gitti nie sordular yani niye soruyolar kii sacma bana kimse bişey soranolmadı ne eşimin ailesi ne kendi ailem yasınız da küçük galiba.insanların özel hayatlarına karsı saygılı olunmalı die düşüünüyorum ögrendiklerinde ellerine ne gececek bilemiorum.siz evliliğe alısamamısınız birliktelik de olmayınca haliyle ama sizin üstünüze düşen cok sey var bence biran önce doktora gidin yazık o adamcagıza da
Anneme küfür etme konusunda eşim haklımı kızlar yapmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?