- 25 Aralık 2014
- 8.151
- 27.720
Canım ilk iliski 15 dakika sürüyor 2.iliski 1. Saate kadar sürebiliyor
Yani Bülent Ersoy gibi tepki veresim geldi “BENİM DİYENİN 15-20 DK SÜRMÜYOR”
10 dakikadan sonrası zaten sağlıksız olarak görülüyor
Zaten durum öyle bende bosaldiktan sonra onun boşalmasını bekliyorum ruhum daralıyor gelmedinmi diyom sürekliBence heyecanı kalmıyor 2incide geç boşalma dedikleri olay oluyornormalde ön sevişmeli vs değişik şeyler yapılsa süper ama sadece penetrasyon 1 saat sıkıcıdır bence o ne ya
Herkes aynı soruyu soruyo şu an.Gözünüzü sevem, bu konudan bana niye bildirim geldi?
3 4 kez yaptıgını iddia edenleride gordum ben.Bende merak ettim, o bölge tahriş olmazmı
Hadi kim o?itiraf etsin.17.06'da mesaj yok. Biri oy verdi sanırım da bildirim gitti
1 saat gerçek mi, maşallah diyeyimCanım ilk iliski 15 dakika sürüyor 2.iliski 1. Saate kadar sürebiliyor
Her ankette bildirim mi geliyo kıaaaz biri istemiştir bildirim.17.06'da mesaj yok. Biri oy verdi sanırım da bildirim gitti
Ideal seks süresi 1 dakika 13 saniyedir diye bi tweet var aadfasddBende merak ettim, o bölge tahriş olmazmı
Harcanan suya değmez beIdeal seks süresi 1 dakika 13 saniyedir diye bi tweet var aadfasdd
Ne kadar da çevreci bir bağyan.Harcanan suya değmez be
Zaten durum öyle bende bosaldiktan sonra onun boşalmasını bekliyorum ruhum daralıyor gelmedinmi diyom sürekli
devir ekonomi devri sevişirken bile rahat yokNe kadar da çevreci bir bağyan.
Hepimizin aklında aynı soruGözünüzü sevem, bu konudan bana niye bildirim geldi?
Daha başlamadan bitiyo yaniIdeal seks süresi 1 dakika 13 saniyedir diye bi tweet var aadfasdd
Devamı var bul gugıldanDaha başlamadan bitiyo yani
Artık nasıl sıkıcı geldiyse saniyeleri saymış elemanIdeal seks süresi 1 dakika 13 saniyedir diye bi tweet var aadfasdd
Niye taklit yapıyorsun ya karşındaki kocan utanacak bisey yok açık açık konuşun zevk aldığı noktaları pozisyonu söyle sende zevk al oda alsınEşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
1 dakikada ne anlıyorlar erkek zevk alırda kadında hiçbisey olmazIdeal seks süresi 1 dakika 13 saniyedir diye bi tweet var aadfasdd