galiba düğünümüz olacak

infanta

sabırla bekliyorum......
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2008
954
3
41
arkadaşlar herkese selemlar a.s.

benim durumları az çok biliyorsunuz
1 yıldır nişanlıyım karşı tarafın kapanmamı istemesinden, benim kabul edmemem den, dolayı bi türlü düğün tarihi alınmıyordu.
ama o taviz vermeyen aile çocuklarının saglığı için artık taviz veriyolar
çok şaşıracaksınız
biz sürekli kavga ediyorduk işde olaylar netleşmediği için bende sürekli sinir stres ve biz hep kavga ediyorduk bu kavgalar da ben rahatlamak için ağlıyordum ama erkekler bilirsiniz gururludur neyse onda da bi sinir birikmesinden dolayı 2 gün önce evde annesiyle tartışırken bayılmış yere küt diye düşmüş tabi nedeni belli....
bu durmdan onlarda oğullarına bişey olmamsın yeterki üzülmesin diye 180 derece döndüler
2 hafta öncesinde de babam babasını arayıp nişanı bozmuşdu ama biz aynı yerde çalıştığımız için ayrılamadık
sonuçda babası taviz vermem demişdi ama verdi hemde mecburiyetten
bu akşam annesigil gelecek konuşacaklar
gerçi biz düğün tarihin aldık hatta nikah salonu da tuttuk
bakalım Allah yardım etsin yinede

illa bişey olması gerekiyor nişanlına dimi :sm_confused:
ders olmuştur ailesine bir daha da üzmeye kalkmazlar
hayırlı olsun diyelim canım a.s.

Hakkınızda hayırlı olsun..
İnşallah ilerde böyle şeyler yaşanmaz...
Nışanlının düşüncesini bilmiyorum ama umarım oda senin gibi düşünüyordur...
Mutluluklar dilerim size...

canim hakkinda hayirlisi olsun ama sence bu donus ileride neleri getirir
hani derler ya kopruyu gecene kadar ayiya dayi derlermis dikkat et a.s.

demek ki sevenleri kimse ayıramıyor..inanın çok sevindim...size ömür boyu mutluluklar diliyorum...
amma evlendikten sonrada kayınvalidenize tavrınızı ve o sınırı hep koruyun...
sevgiler...

Öncelikle nişanlınıza çok geçmiş olsun, umarım tekrarlanmaz..
Düğünüzle ilgili olarak da hakkınızda hayırlısı olsun ama nikahtan sonra da ailesinin baskılarının artarak devam edeceğine inanıyorum..
Umarım yanılırım ve mutlu olursunuz..
Allah mesut etsin..

Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey,sizin için hayırlıdır ve olur ki,sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz."

Hakkınızda daima hayırlısı olsun..

hakkınızda hayırlısı olsun.inşallah evlendikten sonra baskılarına devam etmezler.mutluluklar dilerim size

cok sevindim yaaa biliyodum ben senin olayını...inşallah mutlu olursunda cektiğin su sıkıntılara değer...

Canım benim hakkınızda hayırlısı olsun..
Eğer oğullarının sağlığı için isteklerinden fedakarlık edebiliyorlar şimdi de isteme,ayak direme sırası sende..
Evlendikten sonra size karışmama şartını koyarsan rahat edersin..
Yoksa baskılarına daynamazsın canım..

hakkında hayırlısı olsun canım ama evlenmeniz demek tüm sorunlar bitti demek değil bunlar sana evlendikten sonra daha iyi söz geçirttirecek kocana erkek değilmisin bi karına söz geçirttiremiyormusun?demeleri yeterli olacak inşallah bunlar olmazda ama hayatın gerçekleri canım cehaletten herşey olur anladığım kadarıyla nişanlının ailesi çok cahil...

zaten artık şartlarım var
öncelikle bana kimse karışmayacak diyecem
hemde onların yüzüne karşı

ve kısasa kısas uygulucam yani onlar bana nasıl davranırsa bende aynı şekilde olacam
inşallah bu acılarbiter nişanlıma bişey olacak diye çok korkuyorum
onun nasıl bir sevgi anlayışı varmış çok şaşırdım
bi insan bu kadar sevilirmi yaa
uyruna ölecek kadar seviyor adam ne yapayım :1hug:

Canım benim öncelikle şartlarını koymuş olman çok iyi olmuş ama ne kadar uygulanır bilemem..

Hiçbir erkek ailesi karışmıyor ki zaten,iyiliğimiz için söylüyor(!)...tatlicadiarzu

Buna benzer dertlerden ben de muzdaribim..:1ninca:

Sen işine karıştırmama konusunu netleştir bence..

Ben nişanlımın ailesine karşı çok sert ve mesafeliyim,demir perde çektim diyebilirim (marifet değil biliyorum) ama yine de aradan sızacak birşey bulup huzurumuzu bozmaya yetiyor..

Bir de bana soğuk diyorlar...:dilcikar:

ahh canım inşallah dediğin gibi bu konu açılmamak üzere kapanmıştır.inşallah evlendikten sonra baskı yapmazlar.ben çünkü 180 derece birden dönmelerini anlayamadım hemde onlar için bu kadar önemli bi konuda......bence sen kesinlikle taviz vermemelisin bu konuda.hiç kimse kimseye zoraki bişey yaptırma hakkına sahip değildir.inşallah eşin sana destek oluyodur ve olucaktır.daha önceki konularını bilmediğim için biraz sinirlendim açıkçası.allah hakkınızda hayırlısını versin canım...

Önceki konunu hatırlıyorum. İnşallah sıkıntılarınız son bulmuştur. Yine de ileriye dönük alabileceğin önlemleri al şimdiden. Hakkınızda hayırlısı olsun.

hic anlamam kapali yada acik diye oglullarinin istedigi
kizi istemeyen aileyi..

evlenicek,hayati paylasicak olan baska onlara ne oluyorsa..

insl.hersey yoluna girer sizin hayatinizdada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…