kızlar aranıza yeni katldım.ama çok bunaldım kimseyle de paylaşamıyorum.
1 yıllık evliyim.eşimle 5 yıl flört ettikten sonra evlendik aramızda 7 yaş var.aslında evlenmeden önce durumlar kendini belli etmişti ama evlenipte gerçek hayata atılınca hiçte öle olmuyomuş.
kocamı seviyormuyum evet ama kızıyorum da.daha doğrusu ailesinin yaptıklarına.bazen böyle gitmez diyip ayrılmayı bile düşünüyorum.kayınpederim ailemin yanında ben oğlumu borçsuz evlendiricem,1 kuruş borcu olmıcak diye palavra salladı.iyi tamam .
düğünden bir hafta önce eşim babam altınlarımızdan birazını alabilir eğer borcu kalırsa dedi.seviyorum ya insan evladıyım ya tamam dedim.
balayına giderken altınlarımı onlara bırakmıştık.geldim ki yarısından çoğu yok.
5 tane bilezik takıcaz dediler 3 tane taktılar.set almaya gittik beğeniyorum kayınpederim param yok diyo.ailenle konuşayım diyo ya aileme nediceksin ayıp yani madem düğüne kalkmısaydın dicek benim ailem.
eşim bekarken kredi çekip 4 yıl ödeyerek araba almıştı. meğer babası ile anlaşmışlar.düğünü babası yapıyo ya araba senin olsun demiş.biz kredi çektik araba aldık.kaynpederim o arabayıda kendi arabaı gibi kullanıyo.günlerce bizde olmuyo araba.bu sefer benim babam kendi arabasını bize veriyo.
balayından döndük.kayınpederim kredi kartımın son günü borcumu ödeyemedim dedi.eşime para ver dedi.bizimkde verdi.
çalışıyorum ama kendime değil kocama ev kirasını ben ödüyorum.eşim kredi ödüyo.
ailesine arabayı veremem diyemez tab ama eşim kullanıyo işe onla gidiyo geliyo diyebilir.eşim vardiyalı çalışıyo cumartesileride yok be aneme bile gidemiyorum araba ya kapının önünde ya kayınpederimde.
öyle insanlarki evlatlarını bile kullanıyolar.
eşimde bana diyoki arabayı yine isteseler yine veririm nolcakki.
asıl bomba kayınpederim düğünmüz için 10000 tl kredi çekmiş onu bize ödettirmeye kalkıştı. evimiz kira zar zor idare oluyoruz.
bide bize diyoki ikinizde çalışıyosunuz 1 yıldır iyi para biriktirmişsinizdir.
offfffffffff.üstüne üstlük eşim özel günlere önem vermeyen nasıl olsa evlendik.hediyelere sürprizlere ne gerek var düşüncesinde okadar sıkıldım ki.
bide üstüne üstlük kayınvalidemin oğluna karşı duygu sömürüleri.