Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
caım şok oldum okurken. eşine de bravo yani.... bence ne yap biliyo musun eşine de ki bu iş böyle giderse ben basar giderim. göz dağı ver. ve mümkünse terk et evi. ve kirayı mutlaka bankadan yatır ev sahıbının hesaba. elektrık su vs. faturaların hepsını bankadan havale et ya da kredı kartından yatır. mutlaka senın adın gecsın. ilerde Allah gostermesın ters bıse olursa cok işine yaracaktır.
evlilik emek isteyen bişey biliyorum herşeyin güllük güllistanlık olmasını da beklemiyorum ama eziliyorum.
eşim bari benden yana olsa. gam yemem.maddi zorlukta çekeyim razıyım ama bir eşin ailesinin ağzına bakması eşini mağdur etmesi çok kötüymüş. çok bunaldım evlendik 2 ay sonra yılbaşıydı eşim ailesini bize çağırdı. yılbaşı gecesi beraberdik.bende çağırdım annemleri ilk yılbaşımız böle geçti.gerisini düşünün
yani gerçekten yol yakınken dönsemmi diyorum
benim içimden bazı şeyler kaybolup gittikten sonra eşim beni haklı görmedikten sonra neyin savaşını vericem 2,3 sene az bi zaman değil.1 yılda gerçekten çok yoruldum ve inanın anlattıklarım yüzeysel
bir telefonla karısını evde bırakıp ailesine giden bi insan benim kocam ben cumartesileri çalışıyorum vardiyalı çalışıyorum bu kız evde yalnız gezmeye ihtiyacı vardır diye bile düşünmüyo.
odunlukları derken eşime sürpriz yapayım.yıldönümüzde küçük te olsa hediye alayım. jestler yapmayı kastediyorum aslında pekte yapdığımız bişiy yokki. bi kadının ruhuna nasıl hitap edilir pek bilmez.
secret51,
4 yıl boşunamı üniversite okudum.hiç değilde ağzımı açabiliyorum çalışıyorum diye
evlendim yaptım bi hata şimdi amacım hamile kalmamak.
eşime sen benim istediğim gibi bi eş olana kadar çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum çünkü beni mağdur ediyosun demeyi düşünüyorum