galiba depresyondayım

secret51,
4 yıl boşunamı üniversite okudum.hiç değilde ağzımı açabiliyorum çalışıyorum diye
evlendim yaptım bi hata şimdi amacım hamile kalmamak.
eşime sen benim istediğim gibi bi eş olana kadar çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum çünkü beni mağdur ediyosun demeyi düşünüyorum

:KK45:insan sinir oluyor tabi. ama senin çocuk isteğin ne olacak peki? ya bu adam düzelmezse ve sen çocuk istersen? iyi düşün planlı hareket et. ve kendini üzme. her şey olacağına varır. ve kadınların nerde sözünün geçtiğini bilirsin

Son düzenleme:
caım şok oldum okurken. eşine de bravo yani.... bence ne yap biliyo musun eşine de ki bu iş böyle giderse ben basar giderim. göz dağı ver. ve mümkünse terk et evi. ve kirayı mutlaka bankadan yatır ev sahıbının hesaba. elektrık su vs. faturaların hepsını bankadan havale et ya da kredı kartından yatır. mutlaka senın adın gecsın. ilerde Allah gostermesın ters bıse olursa cok işine yaracaktır.

kızlar yapmayın ya .. hemen ilk senede ayrılma senaryosu yazacak kadar vahim bişey yok bu konuda.
hanginiz bayram ziyaretine gitmede sorun yaşamıyor ki. evlenip de istemediği bir çok şeyi yapmak zorunda kalmayan var mı.
konular farklı da olsa herkes istemediği şeylerle burunburuna yaşıyor.
mesele bütün bu istenmeyen şeylere katlanmaya değip değmediği.
eşler arasındaki ilişkiye bağlı herşey. eşin senin için uğrunda dikenine katlanmaya değer biriyse sabır et yoluna girer hayat.
mutlaka girer. ama hemen değil. dediğim gibi iki üç senede.

evlilik emek isteyen bişey biliyorum herşeyin güllük güllistanlık olmasını da beklemiyorum ama eziliyorum.
eşim bari benden yana olsa. gam yemem.maddi zorlukta çekeyim razıyım ama bir eşin ailesinin ağzına bakması eşini mağdur etmesi çok kötüymüş. çok bunaldım evlendik 2 ay sonra yılbaşıydı eşim ailesini bize çağırdı. yılbaşı gecesi beraberdik.bende çağırdım annemleri ilk yılbaşımız böle geçti.gerisini düşünün
yani gerçekten yol yakınken dönsemmi diyorum

benim içimden bazı şeyler kaybolup gittikten sonra eşim beni haklı görmedikten sonra neyin savaşını vericem 2,3 sene az bi zaman değil.1 yılda gerçekten çok yoruldum ve inanın anlattıklarım yüzeysel
bir telefonla karısını evde bırakıp ailesine giden bi insan benim kocam ben cumartesileri çalışıyorum vardiyalı çalışıyorum bu kız evde yalnız gezmeye ihtiyacı vardır diye bile düşünmüyo.

evlilik emek isteyen bişey biliyorum herşeyin güllük güllistanlık olmasını da beklemiyorum ama eziliyorum.
eşim bari benden yana olsa. gam yemem.maddi zorlukta çekeyim razıyım ama bir eşin ailesinin ağzına bakması eşini mağdur etmesi çok kötüymüş. çok bunaldım evlendik 2 ay sonra yılbaşıydı eşim ailesini bize çağırdı. yılbaşı gecesi beraberdik.bende çağırdım annemleri ilk yılbaşımız böle geçti.gerisini düşünün
yani gerçekten yol yakınken dönsemmi diyorum

canım ben de sana bunu anlatmaya çalışıyorum. eşinin senden yana olması ailesinin ağzına bakmaması için bu iki üç senenin geçmesi gerekiyor.
inan boşanıp başka biriyle evlensen de aynı süreci yaşayacaksın. bu süreç yaşanmadan aşılmıyor ne yazık ki.
erkekler geç anlıyor kendisinin eşiyle bir aile olduğunu.
seviyorsanız birbirinizi bırak biraz zaman geçsin. seni tanısın ve sana ailesinden daha çok güvenebileceğini anlasın. herzaman yanında olanın sen olduğunu görsün.
yeterince sevmediğini düşünüyorsan ayrı tabi.
o zaman çekilmez bir hayatın içindesin.

zor bir durum ben evli değilim ama evli olsam bu durumu kendi aileme açmazdım...Çünkü bu sefer aileler birbirlerine girebilir.Benim yöntemim belki çocukça olacak ama yapmanızı öneririm,evin kirasını siz ödüyorsanız kira parasını bir yere ayırın.Ama ev sahibiniz sizi rahatsız etmesini bekleyin,ödemediniz falan desin.O zaman eşiniz de tutuşurr.Napıcaz ne edicez der.Eğer varsa başka yere taksitleriniz falan onlara verdim denkleştiremedim dersiniz eşinizde evli olduğunun farkına varır.Size yardımcı olur ailesiyle evlenmedi ya kendi evini düzene sokmaya calısır...

başta kendi ailemden ayırmıyodum. ailesini seviyodum.gittim kayınvalideme bulaşık makinası aldım. kadın rahat etsin diye ama şimdi
nefret etme sınırındayım eşime karşı da gelgitli duygular yaşıyorm.hiç birikim yapmamış eşim. geleceğini düşünmemiş. aileside çalışan birini bulursak oğlumuza bide yavaş olursa ohhhh ne ala dmişler.
kayınpederim bana geçinemediğini anlatıp dert yanıyo benim maaşımı hesaplıyo.
ve eşim birtek söz bile söylemiyo kızlar benim ailemde alırlar yollarlar verirler. ev satıppara vermeye kalkarlar ev alalım diye.

benim içimden bazı şeyler kaybolup gittikten sonra eşim beni haklı görmedikten sonra neyin savaşını vericem 2,3 sene az bi zaman değil.1 yılda gerçekten çok yoruldum ve inanın anlattıklarım yüzeysel
bir telefonla karısını evde bırakıp ailesine giden bi insan benim kocam ben cumartesileri çalışıyorum vardiyalı çalışıyorum bu kız evde yalnız gezmeye ihtiyacı vardır diye bile düşünmüyo.

sen çok bunalmışsın haklı olarak.
ama 2-3 sene insan ömründe hiç de uzun değil aslında. hele senin yaşında.
evliliğiniz bir ömür sürmeyecekmiydi...
2-3 senenin lafı mı olur.
ilişkiniz hakkında bişey yazmıyorsun hala. asıl önemli olan konu bu bence.
ikili ilişkiniz nasıl

odunlukları derken eşime sürpriz yapayım.yıldönümüzde küçük te olsa hediye alayım. jestler yapmayı kastediyorum aslında pekte yapdığımız bişiy yokki. bi kadının ruhuna nasıl hitap edilir pek bilmez.

cumartesi pazar hep iş yapsam ya bırak gel çkalım bunalmadın mı zaten çalışıyosun demez her pazar ben derim dışarı çıkcaz dimi diye.söylemesem onuda çıkarmaz.ondada gideriz bi alış veriş merkezine gezeriz 1 iki saat mağazalara bakar geliriz. komşularım bile dyo nasıl evlisiniz siz gezmiyosunuz asıl bu yaşlarda gezilir diyolar onlarda acıyo bana.

odunlukları derken eşime sürpriz yapayım.yıldönümüzde küçük te olsa hediye alayım. jestler yapmayı kastediyorum aslında pekte yapdığımız bişiy yokki. bi kadının ruhuna nasıl hitap edilir pek bilmez.

canım bütün erkeklerde biraz vardır o.. benim eşim sadece hatırlar hediye falan almaz ama hatırlaması yeter derim hep.. benim eşim de ailesinin ağzına çok bakardı.. 2.5 yıllık evliyim.. daha yeni yeni bişeylerin farkına varmaya başladı senin eşinin de zamanla seni anlayacağını düşünüyorum açıkçası..
bişeyler değişene dek çocuk yapma bence..

Son düzenleme:
sen ne yapmak istiyorsun mesela nereye götürmesini istersin.
herkes ne yapıyor zannediyorsun ki.
galiba sen bu adam takmışsın biraz :)
sen hayattan sıkılıyorsun canım herkes gibi.
yarın farklı düşüneceksin bence. eşin eve gelince şöyle bi içten kucakla. sımsıkı bi sarıl.
bakalım nasıl olacak.

ben 2 aydır bu düşünceleri kafamdan kovmaya,kendikendimi telkin etmeye çalışıyorum çok denedim. kendi kendime abartığımı bağırdım evin iiçinde sırf heyecanımız kaybolmasın diye mumlar yemekler neler yaptım sırf kendimi soğutmıyayım diye.

ailene durumu anlatmalısın,seni sömürmelerine daha ne kadar izin vereceksin?

ya sert ol sesini çıkar çıkaramıyorsan aileni arkana aldığını bilsinler malesef böyle yaranılıyor

secret51,
4 yıl boşunamı üniversite okudum.hiç değilde ağzımı açabiliyorum çalışıyorum diye
evlendim yaptım bi hata şimdi amacım hamile kalmamak.
eşime sen benim istediğim gibi bi eş olana kadar çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum çünkü beni mağdur ediyosun demeyi düşünüyorum

Aynen bu dediğini yap kardeşim....İşini sakın bırakma ve çocuk yapma bir süre...Senin için rahat olana,eşin evliliğe alışana ve borçlar bitene kadar çocuk yapma..Belli ki akıllı bir kızsın,bu işin üstesinden gelirsin..

X