• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

galiba depresyona girdim

asliking

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
92
2
296
Ankara
ya kızlar bir kaç gündür böyle kendimi boşlukta gibi hissediyorum hiç birşeyden zevk almıyorum dokunsa birisi ağlıyacagım resmen o kadar doldum herşeyden bıktım ki hiç bir şey yapmak istemiyor canım bütün günler geçsin istiyorum

Hemen depresyon olarak değerlendirilmesi doğru olmaz. Yaşadığınız; sizi yoran, sıkıntıya sokan birtakım durumlar varsa bunlar modunuzu etliyebilir. Ki bu hekesin yaşayabileceği şeylerdir. Kendinize biraz zaman tanıyın. Depresyonda mıyım düşüncesine kapılmaktansa bu ruh halinden nasıl kurtulabilirsiniz bunun üzerine yoğunlaşın.

Hemen depresyon olarak değerlendirilmesi doğru olmaz. Yaşadığınız; sizi yoran, sıkıntıya sokan birtakım durumlar varsa bunlar modunuzu etliyebilir. Ki bu hekesin yaşayabileceği şeylerdir. Kendinize biraz zaman tanıyın. Depresyonda mıyım düşüncesine kapılmaktansa bu ruh halinden nasıl kurtulabilirsiniz bunun üzerine yoğunlaşın.

bu son zamanlarda yaşadıgım olaylar beni çok yordu ama bu kadar kötü değildim son bir kaç gündür böyleyim kendimi boşlukta hissediyorum

bu son zamanlarda yaşadıgım olaylar beni çok yordu ama bu kadar kötü değildim son bir kaç gündür böyleyim kendimi boşlukta hissediyorum

Dediğim gibi yaşadıklarınızın etkisiyle kendinizi mutuz hissediyor, depresyonla uyumlu belirtiler yaşıyor olabilirsiniz. Ama direkt depresyon olarak değerlendirmeyin. Sürekli acaba depresyonda mıyım diye sorgulamamayı deneyin. Sorunlarınızla yüzleşin, ama hayatınızın odak noktası haline getirip içinde bulunduğunuz ruh halini kalıcı hale getirmemeyi deneyin. Neler yaşadığınızı bilemiyorum tabii ama sorunlar hepimiz için var. Ama bir çıkış noktası da var. Hayat hiçbir zaman harika olaylar çıkartmıyor karşımıza. Umuyorum en kısa zamanda hayatınızı yoluna sokarsınız.

Dediğim gibi yaşadıklarınızın etkisiyle kendinizi mutuz hissediyor, depresyonla uyumlu belirtiler yaşıyor olabilirsiniz. Ama direkt depresyon olarak değerlendirmeyin. Sürekli acaba depresyonda mıyım diye sorgulamamayı deneyin. Sorunlarınızla yüzleşin, ama hayatınızın odak noktası haline getirip içinde bulunduğunuz ruh halini kalıcı hale getirmemeyi deneyin. Neler yaşadığınızı bilemiyorum tabii ama sorunlar hepimiz için var. Ama bir çıkış noktası da var. Hayat hiçbir zaman harika olaylar çıkartmıyor karşımıza. Umuyorum en kısa zamanda hayatınızı yoluna sokarsınız.

yardımlarınız için çok teşekkür ederim ama hala aynı durumdayım yaşadıklarımı kabullenmem neredeyse imkansız gibi psikoloğumdan randevu aldım

tabi yaşadıklarınızı bilmeden yorum yamak doğru olmaz ama hemen kendinize hastalık yakıştırmayın derim ben. doğamızda var hemen interneti açıp acaba hangi hastalığa yakalandık diye belirtileri karşılaştırırız ya.o sıkıntıyı yaşayan insanların yorumlarını okuyup evet işte bende böyleyim diye hemen sahipleniriz hastalıkları.aslında unuttuğumuz birşey var bence. belirtiler aynı olabilir ama yaşanmışlıklar farklı herkesin kişiliği farklıdır arkadaşım.birisinin 10 saat çalışıp anlamadığını sen 10 dakikada anlayabilirsin aynı yolları uyguladığın haldemantıksız mı biilmiyorum ama beynin gücünü küçümsüyoruz bana göre. çoğu korkumuzu beynimizle yenebiliyoruz üstüne gittiğimizde.sıkıntılar devam ettikçe mutlaka onun etkisinde kalırsın

Back