Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen depresyon olarak değerlendirilmesi doğru olmaz. Yaşadığınız; sizi yoran, sıkıntıya sokan birtakım durumlar varsa bunlar modunuzu etliyebilir. Ki bu hekesin yaşayabileceği şeylerdir. Kendinize biraz zaman tanıyın. Depresyonda mıyım düşüncesine kapılmaktansa bu ruh halinden nasıl kurtulabilirsiniz bunun üzerine yoğunlaşın.
bu son zamanlarda yaşadıgım olaylar beni çok yordu ama bu kadar kötü değildim son bir kaç gündür böyleyim kendimi boşlukta hissediyorum
Dediğim gibi yaşadıklarınızın etkisiyle kendinizi mutuz hissediyor, depresyonla uyumlu belirtiler yaşıyor olabilirsiniz. Ama direkt depresyon olarak değerlendirmeyin. Sürekli acaba depresyonda mıyım diye sorgulamamayı deneyin. Sorunlarınızla yüzleşin, ama hayatınızın odak noktası haline getirip içinde bulunduğunuz ruh halini kalıcı hale getirmemeyi deneyin. Neler yaşadığınızı bilemiyorum tabii ama sorunlar hepimiz için var. Ama bir çıkış noktası da var. Hayat hiçbir zaman harika olaylar çıkartmıyor karşımıza. Umuyorum en kısa zamanda hayatınızı yoluna sokarsınız.