• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi galiba çıldırıyorum tuvalet eğitimi kaç gün sürüyor?

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
arkadaslar benimkide 2,5 yas oldu yok yapmiyor Allah yardimcimiz olsun dua edin lutfen

Arkadaslar merhaba..bugun 10 gun oldu 23 aylik oglum hala alisamadi tuvalete ne kadar yipratici bi donem ya buyuk oglumda hic zorlanmamistim ama bu beni cok yipratti ister istemez sinirleniyorum havalar daha tam isinmadigi icin halilari da kaldiramadim heryer mahvoldu ama yinede yilmicam ..bi de oglum 3 saatte bi falan cisini yapiyo bazen 4 normal mi acaba 10 dk bi gotur dediler baktim yok cocukta sıkıldı saatlerini cozdum ama cogunu altina yapiyo yine de daba ne kadar surer acaba tuvalette yapmadigim sey kalmiyo disari cikamiyorum ihtiyaclarimi gideremiyorum cildiricam yardimmmmmmm

Arkadaslar merhaba..bugun 10 gun oldu 23 aylik oglum hala alisamadi tuvalete ne kadar yipratici bi donem ya buyuk oglumda hic zorlanmamistim ama bu beni cok yipratti ister istemez sinirleniyorum havalar daha tam isinmadigi icin halilari da kaldiramadim heryer mahvoldu ama yinede yilmicam ..bi de oglum 3 saatte bi falan cisini yapiyo bazen 4 normal mi acaba 10 dk bi gotur dediler baktim yok cocukta sıkıldı saatlerini cozdum ama cogunu altina yapiyo yine de daba ne kadar surer acaba tuvalette yapmadigim sey kalmiyo disari cikamiyorum ihtiyaclarimi gideremiyorum cildiricam yardimmmmmmm
Üzülme bacım bende 15 gündür denedim neticede çişini yapmamaya başladı ve ben korktum şükür bezi bağlayınca yaptı sürekli kontrol ettim ve ben beze geri döndüm mecburen yoksa çişini yapmıyor sanırım hazır değil yoksa tuvaleti süsledim çıkışta çikolata verdim uzmanlar ne derse yaptım sonuç yok çocuk ne zaman isterse o zaman bezi bırakır yapar

arkadaşlar kızım 28 aylık 22. ayından beri tuvaletini söyler ama ben havalar soğuk olduğu için sadece kızım söylediği zamanlarda tuvalete götürdüm onun dışında bi çaba sarfetmedim. ama 2 hatfadır bezlemiyorum tam evet artık alıştı diyorum orta yerde çişini yapıyo beni çağırıyo sert bi tepki vermiyorum ama içimde fırtınalar kopuyo. kakayı zaten söylemiyo yaparken anlıyorum hadi kızım gel tuvalete bırakalım bana kakanı göster falan diyorum yanına bile yaklaştırmıyo
kafayı yemek üzereyim ne yapıcamı bilmiyorum lütfen yardım edin aranızda bu işin uzmanı yada başarılı olanlar vardır mutlaka kaç gün kaç hafta yada yıl gider böyle ömrüm tuvalet köşelerindemi geçecek....
Oglum 1 hafta icinde öğrendi.20 aylıktı.Yavru kakalari klozete annelerinin yanina gonder ki kavusabilsinler dedim.Bu misyonu ustlenmek onu mutlu etti.hic lazimlik kullanmadim.6 yasina geldi hic altina kaka yapmadı.sadece cok hasta ve ishal oldugu gunler sızdırdı.onu karakterine gore belli bir konudan yola çıkarak heveslendirmenizi tavsiye ederim

Mesajınızın üstünden yıllar geçmiş ama şu an bende tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum kızım 22 aylık . Nasıl yaptınız kaç güne alıştı gece nasıl bi uygulama yaptınız

Back