galiba bosaniyorum...

Evlilikte kavgaları ailelere yansıtmamak gerekiyor, sonra böyle laçka oluyor ilişkiler.
Ayrıca kusura bakma ama sen bir mal değil bireysin. İstenmediğine annenin evine postalanmak ne demek ??
Eşin önce bu düşünceleri yıksın kafasından.
Karşılıklı konuştuğunuzda sorunlarınızı aranızda halletmeyi ailelere yansıtmamayı önerin

ya kızmayın ama alın götürün kızınızı diyen bı adama nasıl güvencen dicemmm ortalık senın gibi böle diyen adam tapanla dolu,cılkı çıkmış dunyanın,adama kızıyoruz,ama bence bu adam hep böle idi,kimse bir gunde böle olmaz,ben o adam ne zaman gıdecek dıye kafayı yerım,amam yemektensen çeke giderim

Merhaba hanımlar.
yaklaşık bir yıllık birliktelikten sonra geçen sene ağustos ayında evlendik. Evlendigimizden beri hep tartışmalar oluyordu ama son zamanlarda hep aileme yansıtmaya başladı. Hep "kızınız çok sorunlu alın götürün ben katlanamiyorm" dedi anneme. En son yine aynısı yaşandı ama akşam tamam dedik, seviyoruz birbirimizi, sarıldık uyuduk. Sabah annem aradı. Çok içime oturuyor artık her tartismanizda bunları mi yaşayacağım, neden hep seni haksız çıkarıyor çok ağırıma gidiyor sabaha kadar uyumadm ağladım çok içime oturdu, dedi. anne istersen onunla konuş dedim. Konuşmaları bosanmamiza kadar gelmiş. Annem "hep mi gelinleriniz suçlu, hiç kendinizde suç yok mu " lafı kocamın ağırına gitmiş, beni aradı, akşama eşyalarımı hazırla ben ailemin yanına gidiyorum avukatla da görüşeceğim, yarın karşılıklı davayı açıyoruz, dedi.
Koskoca bir boşlukta kaldım, tek kelime edemiyorum, aradım tekrar açmadı. Konuşalım dedim dönmedi.
biz de bittik Galiba...

eşin tam bir ruh hastası aptal. Bırak gitsin.Ezik egosu ile bir de seni aşağılamaya kalkıyor..Ne arıyorsun arama açsın davasını da.

neden aileleri sokarsınız işin içine evlenecek kadar söz sahibiyseniz sorunlarınızıda ikiniz çözebilmelisiniz aileler girince olaya işte böyle çıkmazlara giriliyor...Ve ailelere yansıyan bir olay unutulmuyor ve boşanma yolunda da resmi adımlar atılıyor....Bir yılda bu hale geldiyse evlilik ve eşinizde boşanmayı kafaya koymuş yol verin gitsin her fırsatta aynı tehditle karşılaşmaktansa....

Annem görüşmüş ailesiyle. Kayınpederim aradı beni, asla boşanma olmayacak kızım ben ona da söyledim ve onu akşam postalayacagim evden , gelecek eve demiş.
Annem canım annem üzüldü çok. Ama içimde çok kalıyordu dayanamadım artık diyor. Sevginize sahip çıkın evinize birlikte sahip çıkın diyor. Eşim aradı, düşün herşeyi karşılıklı konuşalım akşam geleceğim evimize. Yemeğini ye ihmal etme kendine dikkat et dedi.
Çok zormus evlilik...

zor olan evlilik değil bence. ebeveynlerin bi lafıyla boşanma kararı alıp bi lafıyla bu karardan vazgeçen tuhaf bi adamla bi hayatı paylaşmak asıl zor olan. her lafta radikal kararlar alacaksa böyle çok yıpranırsınız. karşılıklı konuşun böyle diretmemesi laızm. anlamıyorsa suçlusu siz değilsiniz

Anneciğinin o güzel ağzına sağlık.

İyi demiş.
Gerizekalı ağrına gitmiş demek vah vahh çok üzüldük.
O zırt pırt ayarsız konuşurken sizin nerenize gidiyor acaba?

Zevzek:63: Yol ver gitsin kız.
Gitmez o korkma.
Onu kim ne yapsın.
İçten içe biliyordur kimse çekmez beni diye.

Tavsiyem aşkından gebersen de, anneciğini dert sahibi yapan herife kadınlık yapma.
Koca çok bulursun, anacığını bulamazsın bir daha.

Merhaba hanımlar.
yaklaşık bir yıllık birliktelikten sonra geçen sene ağustos ayında evlendik. Evlendigimizden beri hep tartışmalar oluyordu ama son zamanlarda hep aileme yansıtmaya başladı. Hep "kızınız çok sorunlu alın götürün ben katlanamiyorm" dedi anneme. En son yine aynısı yaşandı ama akşam tamam dedik, seviyoruz birbirimizi, sarıldık uyuduk. Sabah annem aradı. Çok içime oturuyor artık her tartismanizda bunları mi yaşayacağım, neden hep seni haksız çıkarıyor çok ağırıma gidiyor sabaha kadar uyumadm ağladım çok içime oturdu, dedi. anne istersen onunla konuş dedim. Konuşmaları bosanmamiza kadar gelmiş. Annem "hep mi gelinleriniz suçlu, hiç kendinizde suç yok mu " lafı kocamın ağırına gitmiş, beni aradı, akşama eşyalarımı hazırla ben ailemin yanına gidiyorum avukatla da görüşeceğim, yarın karşılıklı davayı açıyoruz, dedi.
Koskoca bir boşlukta kaldım, tek kelime edemiyorum, aradım tekrar açmadı. Konuşalım dedim dönmedi.
biz de bittik Galiba...

kendı koskoca kadına laf edınce bişi olmuyor, annen söyleyınce gemılerı yakıyor. kendı toplasın esyalarını hıyara bak yaa!
senı ne sanıyor? evden gıdecegı zaman bıle esyalarımı topla deyıp emırler verıyor.. bak belkıde hayırlısı böyledır..böylelerınden ne adam ne koca olur
sakın üzülme
adam olsaydı anasının evıne kaçmazdı hemen :KK66:

X