Şimdi size moralimin alt üst olmasına sebep olan hikayemi anlatacağım . lise 3 teyken bir erkekle tanıştım . Önce istemedim ama sonra teklifini kabul ettim . (Şimdi üniversite bitmek üzere öğretmen adayıyım ) İlişkimiz herkesin ilişkisi gibiydi . Sık sık tartışırdık eften püften şeylere ama dayanamaz hemen barışırdık. Birbirimizi çok seviyorduk . Bu süreçte ailesiyle tanıştım, nişan planı yapardık. Ciddiydik. Hem o benimle hem de ben onunla . Sonra tayini Hakkari'ye çıktı . Her zamankinden daha sabırlı olmam gerektiğini biliyordum bunu göze almıştım . Ama her zaman edilen tartışmalar büyümeye başladı . 6 ayda 1 görüştüğümüz için hemen halledemiyordukta. Bide orda yaşadığı stres vardı tabi . En büyük problemimiz paraydı. Çalışan olmasına ve baya maaş almasına rağmen hesapları benim ödemem, bana hiçbir zaman ihtiyacın var mı diye sormaması gözüme batmaya başlamıştı . İlk önce yanlış anlaşıldım ama sonra kendince beni haklı bulup gönlümü almaya çalıştı . Ama keşke yapmasaydı bişeyler çünkü bana bişeyler yaptıkça beklentisi de arttı. Onu sürekli alttan almamı istiyordu. Ben hakkarideyim senin şöyle yapman lazım böyle yapman lazım diyordu . Tabi ki de yapmam gerekenler vardı ama iş bi süre sonra kendimden taviz vermeme geldi. Benim de öyle bi pasif bir karakterim Yok. Bu problemler yüzünden 6 ay bi ayrılıp bi barıştık son zamanlarda ben hadi barışalım halledelim dedikçe istemiyorum demeye en ufak bi sinirlendiğinde beni engellemeye başladı . Beni engellediğinde başkalarından arardım onu. İzne gelmesine 5 gün kala ufak bir tartışmamız oldu . Beni yine engelledi . Bende hiç üzerine düşmedim bu sefer . İzne geldi ve 7. Gün engelimi kaldırdı. Büyük ihtimal Benden bekledi ama bende yazmadım . Niye yazsaydım ki . Hem sürekli kestirip atıyordu hem de engelliyordu . Sonra izni bitti ve benimle hiç iletişime geçmeden gitti . Bazen durumunda gülerken resim paylaşıyor. Ablamın rehberinde ekli olduğu için görüyorum resimleri . Bana inat mı bilmem . Ne yaşadık tabiki de gülmesi normal diyeceğim ama 5 sene sevgili olduk işler ciddiydi ve sadece 20 gündür konuşmuyoruz . Hiçbir sosyal medyamız yoktu şimdi Birde swarm açıp kızlarla ekleşmiş. Hayatına bu kadar hızlı devam etmesini saçma buluyorum . Beni seviyordu neden böyle yaptığını anlayamıyorum . Üzülüyorum ve aşk acısı çekiyorum . İşin içinden çıkamadığım için görüşlerinize başvurmak istedim . Teşekkür ederim şimdiden .
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Galiba biraz depresyona girdim
- Konu Sahibi Mucize3
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anlam verememek ayrilik acisi ask acisi