• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba bende hamileyim!

hiramina2

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
26
9
6
34
Arkadaslar size örnek olması açısından hamilelik testini hem ovulasyon da hemde beta hcg ıdrar testi ile az once yaptim bata 7 gun kala kan tesyi yaptirmistim beta hcg 2.23 geçen ay kimyasal gebelik yaşadım onun için tedirginim ayrıca görüşlerinizi de almak istedim şu an bata 2 gun var ve yaptığım testleri ekliyorum sizce ne zaman bir daha kan testi yaptirmaya gitmeliyim?

Eklentiler

• 1446731344085.jpg
    1446731344085.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 228
sanıyorum değil sen baya hamilesin :)
için rahat edicekse bi kan testi yaptırabilirsin tabi :)

Canım inşaallah öyledir çok tedirginim ya hergün yapıyorum ıdrar testi bugün koyulasinca çoook mutlu oldum :KK46::KK48: kimyasal olmasından da korktuğum için bir daha kan testine giymeye cekiniyorum çok üzülmustum çünkü

Teste göre hamilesiniz ama bence bat 3-5 gün geçsin öyle kan verin.
Bazen testler yanılıyor, insan boşa umutlanıyor.
Şimdi hamile olsanız bile beta düşük çıkacaktır, bu sefer de ikiye katlanacak mı, kimyasal mı diye stres olacaksınız.
En iyisi ben olsam bat geçer 5 gün falan bekler öyle kan verirdim ki öyle yapmıştım, sonucum 4.500 küsürdü, bir daha da test falan yaptırmamış kafam rahat ilerlemiştim.

Gönlünüzden geçen olur inşallah.

Yani belirti olarak bulantı var kasik ağrısı ve arada bel ağrısı var akintim var ve bugün ilginç uçuk çıktı dudagimda :110:

Yani belirti olarak bulantı var kasik ağrısı ve arada bel ağrısı var akintim var ve bugün ilginç uçuk çıktı dudagimda :110:
bendede aynısı oldu ek olarak fazlasıyla gazımda vardı :D
gazman gıbı dolasıyodum
sureklı vc ye gıdıp adet mı oldum dıye kontrol etme ıhtıyacı vardı akıntıdan
yıne ya mantar olcam yada adet dıyodum :D

var tabı ya :)
kan testınde kesınlesır
İnşaallah canım ya biz de 2 yil 3 aydır evliyiz ilk evkwndigimiz yıl kpss ye çalıştım sonra atandim 1 yıl ayrı yerde çalıştım ondan hep ertelendi çocuk işi istememize rağmen erteleme durumunda kaldık haziranda okul bitince şükür kavuştum eşime temmuzdan beri deniyoruz geçen ay kimyasal oldu bu ay dualar kurler ile Rabbim den çoook istedik inşaallah Rabbim nasip etmiştir :KK56:

Bulanti vs belirtiler icin cok erken ama test pozitif hayirli olsun.sabırlı biriysen bekle bikacgun daha.sabirsizsan ve imkanin varsa bence kan testi yaptir ,2 gun sonra tekrar yaptir 2ye katlanmış mi diye!umarim saglikli bi gebeliktir.benim de ilk gebeligim kimyasaldi.2si de dış gebelikti.3de geldi oğlum cok şükür

bendede aynısı oldu ek olarak fazlasıyla gazımda vardı :KK70:
gazman gıbı dolasıyodum
sureklı vc ye gıdıp adet mı oldum dıye kontrol etme ıhtıyacı vardı akıntıdan
yıne ya mantar olcam yada adet dıyodum :KK70:
Gazi yazmaya utandım o da çok tabi adet sancısı gibi ağrılar giriyor arada evet :-)

Bende kimyasal gebelik geçirdikten 1 ay sonra hamile kaldım..hayırlısı olsun inşallah.allah gönlüne göre versin :KK54:

Belki diğer arkadaslar da girer buraya daha bir kesinlik yok ama ben yinede yaptiklarimi yazayım öncelikle çoook çok dua sevabı Efendimiz sa e olmak üzere Adak adadim 2 tane ilki hamile olduğumu bir evladimiz olacağının müjdesi ile mujdenirsem diye ikincisi bu evladı hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağıma alırsam diye 2 hayvan adadim birisi kurban birisi normal hayvan ve olabildiğince estağfirullah çektim gün içinde aklıma geldikçe veeee 41 gün Meryem suresi okumaya niyet ettim ve başladım her gün okuyorum şükürler olsun 41 gün boyunca Rabbim izin verirse okuyacağım sonra iki günde bir Hâcet namazi klip duasını edip dua ettim bunlar manevi kısmı
Maddi kısımda ise adetim bittiği günün ertesi soğan kürüne başladım sabah akşam 1 bardak içtim ovulasyon gününe kadar ovulasyon testi ile ovulasyon takibi yaptığım için Çift çizgi çıkan günde soğan kürünü bıraktım
Sonra adetin 2.günü bal çörek otu tarçın karisimini sabah bir tatlı kaşığı akşam bir tatlı kaşığı aç karna yedim ve bunu da ovulasyon günü bıraktım bitirdim
Adetim bittikten 3 gün sonra belime eşim bardak çekti ve arkasına yaki yapistirdim banyo yapacağım zaman çıkardım ve arkasına yine hemen yapistirdim ovulasyon a kadar ovulasyonda çift çizgiyi gördüğümüz gün yine bardak cektirip yine yakıyi yapistirdim yaki oculasyona kadar sürekli kalmış oldu yani akşam yatsı namazını klip ilişki oldu hep ve sabah namazında kalkıp yıkanıp sabah namazını kıldım
Ben bunları yaptım inşaallah bir evladım vardır rahmimde Rabbim bizi bu güzel müjde ile müjdeler inşaallah doktorada gidince :KK56::KK66::KK33::KK36:

Hayırlı olsun canım hamilesin...bence testler pozitif idrarda çıkmışsa mutlaka kan testindede çıkar

Back