Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gaipten çizgi mi görmeye başladım artık :) sizde bakar mısınız?
Kızlar lütfen yardım!!!!!! Bu gün saat 5 de test yaptım bata 2 gün var. Baktım bişey yoktu ilk başta . Sonra aklıma geldı saat 10 da tekrar baktım 2. çizgi silikti. Boyle olup da hamiş olan var mı yaa heyecanlandım. Lütfen bırı yorum yapsın...
Kızlar lütfen yardım!!!!!! Bu gün saat 5 de test yaptım bata 2 gün var. Baktım bişey yoktu ilk başta . Sonra aklıma geldı saat 10 da tekrar baktım 2. çizgi silikti. Boyle olup da hamiş olan var mı yaa heyecanlandım. Lütfen bırı yorum yapsın...
Canm bı ihtimal hamile olabilirsin ama bildigim kadaryla ilk 10 dk geçerli test. Belki ilk 10 dk da olmuştur sen farketmemissindir ama bence 2-3 gun sonra tekrarla.sabretmesi zor biliyorum ama emin olursun....
arkadaşlar.. ben de bat öncesi test yaptım.19 Kasım'da. negatif bu dedim atıyordum dikkatli bakınca aynen böyle çoooook silik bi çizgi çıktı. ama başkası baksa göremez o çizgiyi ben dikkatli bakınca gördüm. bekleyince belirginleşti biraz daha
dün başka bir markayla denedim gölge mölge de yoktu direkt negatif çıktı. benim bat yarın.. acele etmiyim diyorum.. ama umut işte:))
kızlar benim adetime yaklaşık beş gün var dayanamayıp test yapıyım dedim sonuç böle çıktı.çoğu fotoğrafta belli bile olmuyor ama ben çok yakından bakınca görüyorum sanki çok belirsiz bir çizgi var gibi yada bana mı öle geliyor anlamadım.siz ne dersiniz?
evet bende 2 günde bir yaptırıyordum ama dün içime kurt düştü gittim 500den 63o a çıkmıştı 24 saatte:s ikişer gün arayla 17-80-250-500 şelindeydi 500den 24 saat sonra 630 çıktı.ztn değer artışı düşüyordu ilk 4 katı sonra 3 katı sonraki ölçtürdüğümde 2 katı yükselmişti.
Canım aradan 2 yıl geçmiş yazını okudum şimdi ne oldu merak ettim.... daha sonra bilgi girmemişsin.... Endişeliydin...Bebişin olmuştur inşallah... Cevaplarsan sevinirim....
Canım aradan 2 yıl geçmiş yazını okudum şimdi ne oldu merak ettim.... daha sonra bilgi girmemişsin.... Endişeliydin...Bebişin olmuştur inşallah... Cevaplarsan sevinirim....
Bende eski yorumlari okuyunca cok merak ediyorum aceba oldu mu diye. Ama profillerden anliyorum.bence olmuş bebisi. Cok seviniyorum sonra, hemde endişelerimden stresimden ariniyorum.