• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaipten çizgi mi görmeye başladım artık :) sizde bakar mısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok adetime var daha 3-4 gün.şuan için düşük değil dimi değer?

cnm hamileliğin ilk 3 haftasında değerler 5-50 arası olurmuş buna göre hamilesin demektir...

adet günüm daha gelmediği için kimyasal gebelikten çok korktum bugün kendi kendime kuruntulandım hatta.hcg değeri takibine devam edip bugün tekrar baktırdık 36.34 çıktı.dün doktor tekrar baktırmamızı söylemişti artış için.dün 17.67ydü bugün 36.34 çıktı.400leri 500leri duyunca insan korkmuyor değil.pztsi bi doktora gidip göstericem ama tecrübelerinize göre durum nedir?bi de benm adetim düzensiz bazen 33 günde bir bile olduğum oluyor ortalama 30 günden hesaplarsam adet tarihime 3 gün veya daha fazla kaldı.akıntım fln hiç yok bel ağrım flnda şiddetli değil kasıklarımdada ağrı yok sadece göğüslerim acıyo okadar.acaba değilmiyim diyorum.bu belirtileri yaşamamam normal mi?ay bilmiyorum ama korkuyorum adet günüm gelmediği için.

canım ilk resimde bile belli hamile olduğun:)benim adetime 5 gün varken yaptığım testi görsen bana gülersin.esim dioduki sen görmek istediğin için görüyosun orda bişey yok diodu.ben ısığın altına tutarım,pencere dibinde bakarım hakikaten gölge vardı.gölge bile değil:) iyi düşündüm oldu suan oğlum kollarımda 4 aylık:nazar:

adet günüm daha gelmediği için kimyasal gebelikten çok korktum bugün kendi kendime kuruntulandım hatta.hcg değeri takibine devam edip bugün tekrar baktırdık 36.34 çıktı.dün doktor tekrar baktırmamızı söylemişti artış için.dün 17.67ydü bugün 36.34 çıktı.400leri 500leri duyunca insan korkmuyor değil.pztsi bi doktora gidip göstericem ama tecrübelerinize göre durum nedir?bi de benm adetim düzensiz bazen 33 günde bir bile olduğum oluyor ortalama 30 günden hesaplarsam adet tarihime 3 gün veya daha fazla kaldı.akıntım fln hiç yok bel ağrım flnda şiddetli değil kasıklarımdada ağrı yok sadece göğüslerim acıyo okadar.acaba değilmiyim diyorum.bu belirtileri yaşamamam normal mi?ay bilmiyorum ama korkuyorum adet günüm gelmediği için.

Canım vallahi böyle hamilemiyim diyenlere eveeet demek çok hoşuma gidiyor keşke konunu ilk ben göreydim geç kalmışım:D Bende senin gibi ve biçok bebek isteyen anne adayları gibi aceleciyim. Erkenden tahlilimi yaptırmıştım benim adetime tahmini 4 gün kala sonucum 21.1 di. Senin değerler benim değerleri dövmüş yani:) İlk etapta böyle korkular oluyor bende halen bebeği ultrasonda göremedim doktorum alttan bakmıyor sabırla bebeğin büyümesini bekliyorum. Bitek yavrucuğumun keseciğini görebildim. O yüzden sabırlı ol ilk haftalar böyle ne oluyor ne olacak düşünceleriyle geçiyor malesef... Ammaa orda bi bebek var haberin olsun:)
Bu arada her vücudun hamileliğe tepkisi farklı oluyor. Benim neden buram ağrımadı neden oram şişmedi diye düşünme. Mesela benim göğüslerde daha yeni yeni hassasiyet başladı. Benim adet ağrısı gibi ağrım vardı her lavaboya gittiğimde bu sefer hastalanmışmıyım diye bakıyodum. Dediğim gibi ilk haftalar kuşku ve stresle geçiyor.

Son düzenleme:
Canım vallahi böyle hamilemiyim diyenlere eveeet demek çok hoşuma gidiyor keşke konunu ilk ben göreydim geç kalmışım:D Bende senin gibi ve biçok bebek isteyen anne adayları gibi aceleciyim. Erkenden tahlilimi yaptırmıştım benim adetime tahmini 4 gün kala sonucum 21.1 di. Senin değerler benim değerleri dövmüş yani:) İlk etapta böyle korkular oluyor bende halen bebeği ultrasonda göremedim doktorum alttan bakmıyor sabırla bebeğin büyümesini bekliyorum. Bitek yavrucuğumun keseciğini görebildim. O yüzden sabırlı ol ilk haftalar böyle ne oluyor ne olacak düşünceleriyle geçiyor malesef... Ammaa orda bi bebek var haberin olsun:)

böyle şeyler okuduğumda nasıl mutlu oluyorum anlatamam.benim kafama takılan belirtiler benim göğüslerimin hassasiyeti başka hiç belirtim fln yok.yok bel ağrısı kasık ağrısı akıntı fln hiçbiri yok.oyüzden biraz daha endişe yapıyorum heralde :) yazmıştımki mesajın devamını gördüm.gerçekten moralim yerine geldi

Son düzenleme:
Bu arada her vücudun hamileliğe tepkisi farklı oluyor. Benim neden buram ağrımadı neden oram şişmedi diye düşünme. Mesela benim göğüslerde daha yeni yeni hassasiyet başladı. Benim adet ağrısı gibi ağrım vardı her lavaboya gittiğimde bu sefer hastalanmışmıyım diye bakıyodum. Dediğim gibi ilk haftalar kuşku ve stresle geçiyor.

böyle şeyler okuduğumda nasıl mutlu oluyorum anlatamam.benim kafama takılan belirtiler benim göğüslerimin hassasiyeti başka hiç belirtim fln yok.yok bel ağrısı kasık ağrısı akıntı fln hiçbiri yok.oyüzden biraz daha endişe yapıyorum heralde :) yazmıştımki mesajın devamını gördüm.gerçekten moralim yerine geldi

kızlar allah kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi,hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar olsunlar inşallah :nazar:
hamile olup birde tatlı tatlı ben şunu yaşadım ben bunu yaşadım diyip konuşmak paha biçilemez olmalı ben yazdıklarınızı okuyup mutlu oldum.
mzy canım bencede hamilesin kan tahlilindede zaten bu kanıtlanmış rabbim keseyi görmenide nasip etsin inşallah daha çok yeni olduğu için kuruntu yapıyorsun ama yapma bence iyi düşün iyi olsun:nazar:

DARISI BENİM VE TÜM İSTEYEN HERKESİN BAŞINA OLSUN İNŞALLAH:nazar:

:) İnşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin şimdilik kötü örnekleri düşünüp kendini üzme ben onu çok yaptım. Allah'a bırak sağlıklı beslen süt iç falan. Hayırlı olsun:)

Merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım.aslında epeydir takip ediyorum siteyi konuları :)) ben de basımdan geçenleri paylaşmak istedim.. Bazı arkadaslara umut da olurum belki :) ben adetime 7-8 gün varken tsh hormon kontrolüm için kan verdigimde beta hcg ye de baktirmistim ve değer 1.2 çıkmıştı. Yani negatif.. E ben de umutlanmamistim pek. Fakat adetim 3 gün geçtikten sonra idrar testi aldım ve hafif belirgin olmakla beraber ikinci çizgiyi gördüm ertesi sabah testi tekrarladım ve sonuc ayniydi.. Bugün de kan testi yaptırdım (adet tarihimi de artık 1hafta gecmis oldu) ve beta hcg 298..... Bu durumda sanırım geç döllenme dedikleri şey oluyor ve 3 haftalık hamileyim diye düşünüyorum. doktor da tam kesin bişeyler demek istemedi 1000 i geçince net olurmuş filan.. Neden böyle dediklerini anlamamakla beraber e bekleyelim diyorum :)))))

Allah hepimize gönlümüzden geceni nasip etsin inşallah arkadaslar.şunu da unutmayalım fazla düşünmeden rahat geçirmek lazım günleri... Görüşmek üzere :)

kızlar beta hcg değerleri
9 kasım:17
10 kasım:36
11 kasım:80
12 kasım: ölçülmedi
13 kasım:250
bu tabloya göre ilk günler hergün iki katına çıkarken bugün 320 olması gerekirken 250.endişe etmelimiyim.yoksa değer yükseldikçe böle birşey yaşanabiliyor mu? nasıl başladıysa artış öle mi devam etmeli?

az önce çok açık kahverengi lekelenme oldu.of korktuğum başıma geliyor

Kanama gibi degildi cok acik kahve.az once yine geldi.karnimda guruldamaya basladi adet olucakmisim gibi.bi mucize olsa keske.cok korkuyorum

Cnm olablıo o lekelenme durumun nası beta hcg degerın kotu degılkı

Sabahtan beri neredeyse yataktan cikmadim az once yine wc ihtiyacim oldu ama leke fln yoktu birsey goremedim.bekliyorum simdilik

kızlar beta hcg değerleri
9 kasım:17
10 kasım:36
11 kasım:80
12 kasım: ölçülmedi
13 kasım:250
bu tabloya göre ilk günler hergün iki katına çıkarken bugün 320 olması gerekirken 250.endişe etmelimiyim.yoksa değer yükseldikçe böle birşey yaşanabiliyor mu? nasıl başladıysa artış öle mi devam etmeli?

2 günde bir en az iki katına çıkması gerekiyor 11 iyle 13ü arasıda fazlasıyla iki katına çıkmış korkmana gerekyok bence. kanamanda yerleşme kanaması olabilir

Ya arkadaslar benim adetimin üzerinden yaklaşık 10 gün gecti su an...kanda beta hcg yi ilk bu pzrtsi yani 12 sinde baktrdik 298 çıktı. Bugün baktrdigimizda ise deger 329 çıktı. (Yalnız su da var ben adet tarihimden 1 hafta once 31 ekimde baktrdgmda beta hcg 1.2 yani negatif gözüküyordu. Geç döllenme) 298 olan deger 3 gün arayla 329 çıkınca insan şüpheleniyor.... Bu durumda olanınız varmıydı hiç? Acaba normal mi ?

Back