Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adet günüm daha gelmediği için kimyasal gebelikten çok korktum bugün kendi kendime kuruntulandım hatta.hcg değeri takibine devam edip bugün tekrar baktırdık 36.34 çıktı.dün doktor tekrar baktırmamızı söylemişti artış için.dün 17.67ydü bugün 36.34 çıktı.400leri 500leri duyunca insan korkmuyor değil.pztsi bi doktora gidip göstericem ama tecrübelerinize göre durum nedir?bi de benm adetim düzensiz bazen 33 günde bir bile olduğum oluyor ortalama 30 günden hesaplarsam adet tarihime 3 gün veya daha fazla kaldı.akıntım fln hiç yok bel ağrım flnda şiddetli değil kasıklarımdada ağrı yok sadece göğüslerim acıyo okadar.acaba değilmiyim diyorum.bu belirtileri yaşamamam normal mi?ay bilmiyorum ama korkuyorum adet günüm gelmediği için.
Canım vallahi böyle hamilemiyim diyenlere eveeet demek çok hoşuma gidiyor keşke konunu ilk ben göreydim geç kalmışım Bende senin gibi ve biçok bebek isteyen anne adayları gibi aceleciyim. Erkenden tahlilimi yaptırmıştım benim adetime tahmini 4 gün kala sonucum 21.1 di. Senin değerler benim değerleri dövmüş yani:) İlk etapta böyle korkular oluyor bende halen bebeği ultrasonda göremedim doktorum alttan bakmıyor sabırla bebeğin büyümesini bekliyorum. Bitek yavrucuğumun keseciğini görebildim. O yüzden sabırlı ol ilk haftalar böyle ne oluyor ne olacak düşünceleriyle geçiyor malesef... Ammaa orda bi bebek var haberin olsun:)
Canım vallahi böyle hamilemiyim diyenlere eveeet demek çok hoşuma gidiyor keşke konunu ilk ben göreydim geç kalmışım Bende senin gibi ve biçok bebek isteyen anne adayları gibi aceleciyim. Erkenden tahlilimi yaptırmıştım benim adetime tahmini 4 gün kala sonucum 21.1 di. Senin değerler benim değerleri dövmüş yani:) İlk etapta böyle korkular oluyor bende halen bebeği ultrasonda göremedim doktorum alttan bakmıyor sabırla bebeğin büyümesini bekliyorum. Bitek yavrucuğumun keseciğini görebildim. O yüzden sabırlı ol ilk haftalar böyle ne oluyor ne olacak düşünceleriyle geçiyor malesef... Ammaa orda bi bebek var haberin olsun:)
Bu arada her vücudun hamileliğe tepkisi farklı oluyor. Benim neden buram ağrımadı neden oram şişmedi diye düşünme. Mesela benim göğüslerde daha yeni yeni hassasiyet başladı. Benim adet ağrısı gibi ağrım vardı her lavaboya gittiğimde bu sefer hastalanmışmıyım diye bakıyodum. Dediğim gibi ilk haftalar kuşku ve stresle geçiyor.
böyle şeyler okuduğumda nasıl mutlu oluyorum anlatamam.benim kafama takılan belirtiler benim göğüslerimin hassasiyeti başka hiç belirtim fln yok.yok bel ağrısı kasık ağrısı akıntı fln hiçbiri yok.oyüzden biraz daha endişe yapıyorum heralde :) yazmıştımki mesajın devamını gördüm.gerçekten moralim yerine geldi
böyle şeyler okuduğumda nasıl mutlu oluyorum anlatamam.benim kafama takılan belirtiler benim göğüslerimin hassasiyeti başka hiç belirtim fln yok.yok bel ağrısı kasık ağrısı akıntı fln hiçbiri yok.oyüzden biraz daha endişe yapıyorum heralde :) yazmıştımki mesajın devamını gördüm.gerçekten moralim yerine geldi
yok adetime var daha 3-4 gün.şuan için düşük değil dimi değer?
Canım sen hangi marka testi kullandın ?
kızlar beta hcg değerleri
9 kasım:17
10 kasım:36
11 kasım:80
12 kasım: ölçülmedi
13 kasım:250
bu tabloya göre ilk günler hergün iki katına çıkarken bugün 320 olması gerekirken 250.endişe etmelimiyim.yoksa değer yükseldikçe böle birşey yaşanabiliyor mu? nasıl başladıysa artış öle mi devam etmeli?