• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaipten çizgi mi görmeye başladım artık :) sizde bakar mısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar beta hcg değerleri
9 kasım:17
10 kasım:36
11 kasım:80
12 kasım: ölçülmedi
13 kasım:250
bu tabloya göre ilk günler hergün iki katına çıkarken bugün 320 olması gerekirken 250.endişe etmelimiyim.yoksa değer yükseldikçe böle birşey yaşanabiliyor mu? nasıl başladıysa artış öle mi devam etmeli?

Sevgili mzy galiba seninle aynı durumdayız..belki aynı zamanlama bile :)) benim de 12 şinde 298 çıkmıştı bugün 329. Yani galiba bu dönemlerde iki katına katlanma durumu 2-3 günde bir olabiliyormuş. Ki sen gün gün baktrmssin gayet ikiye katlnmis bence normal.... Bu arada ben de yine senin gibi 8 inde idrar testinde öğrendim ilk :)

Sevgili mzy galiba seninle aynı durumdayız..belki aynı zamanlama bile :)) benim de 12 şinde 298 çıkmıştı bugün 329. Yani galiba bu dönemlerde iki katına katlanma durumu 2-3 günde bir olabiliyormuş. Ki sen gün gün baktrmssin gayet ikiye katlnmis bence normal.... Bu arada ben de yine senin gibi 8 inde idrar testinde öğrendim ilk :)

peki cnm doktora gittin mi hiç? ben gitmedim daha biraz daha bekliyim diyorum

peki cnm doktora gittin mi hiç? ben gitmedim daha biraz daha bekliyim diyorum

Yok canm daha bugün kan verdik aile saglıgı merkezinde iste 329 çıktı. Eşim yarn doktora gitsek mı diyor..sonucta uzmana sormak daha mantikli. biz de kararsiziz aslında.. Bı özel hastanede jinekologa gitmeyi düşünüyoruz ama iste.....

bugün ölçtürdüğüm değere göre 500.3 çıktı en con iki gün önce 250idi.ucu ucuna iki katı.önce iki günde bir 4 kattı sonra 3 şimdide tam 2.zamanla bu norml mi acaba?

bugün ölçtürdüğüm değere göre 500.3 çıktı en con iki gün önce 250idi.ucu ucuna iki katı.önce iki günde bir 4 kattı sonra 3 şimdide tam 2.zamanla bu norml mi acaba?

Bence seninki gayet iyi gidiyor canim.. Kafanı takma su anlık gayet normal gözüküyor stres yapma rahat geçirmeye bak günlerini...

sinirim çok bozuldu ağayıp duruyorum sürekli akşamddan beri niye ağladğımıda bilmiyorum.çok korkuyorum bişey olucak diye.

sinirim çok bozuldu ağayıp duruyorum sürekli akşamddan beri niye ağladğımıda bilmiyorum.çok korkuyorum bişey olucak diye.

Tatlım ya yapma böyle seyler... Bak orda bı bebek var üzme kendini de onu da. Allah'ın izniyle bişey olmaz valla ben hiç dusunmuyrm sonuçta herkesin yapısı farklı.kiminde gün gün kiminde 2-3 günde bir artabilir.hem senin degerin benimkileri dövmüş bak :)) ki bence (inşallah) benim de gayet sağlıklı bı fasulyem var :))) seninki de icinde büyümekte üzme onu annesi :))) hem hersey Allahtan... Olumsuz düsünme, biraz kendini rahatlat canm

değerim bugün 500den 630a yükselmiş.bebeğimi kaybediyorum sanırım.değer artık çok az yükseliyor.pztsi doktora gidicem.çok moralim bozuk...

değerim bugün 500den 630a yükselmiş.bebeğimi kaybediyorum sanırım.değer artık çok az yükseliyor.pztsi doktora gidicem.çok moralim bozuk...

Bence boşuna sıkıntı yapıyorsun kendine. Değerlerin hep çok güzel artmış. 500den 630 a yükselen testi kaç saat arayla yaptırdın??

tam 24 saat arayla yaptırdım:43:

Bence yine de kötü değil sonucun. 2-3 günde bir 2 katına çıkar yazar çoğu yerde. 24 saatte 500 den 630 a çıkması bence kötü bir sonuç değil. :17:

Bugün bir daha baktır için rahat etsin madem.

Son düzenleme:
evet bende 2 günde bir yaptırıyordum ama dün içime kurt düştü gittim 500den 63o a çıkmıştı 24 saatte:s ikişer gün arayla 17-80-250-500 şelindeydi 500den 24 saat sonra 630 çıktı.ztn değer artışı düşüyordu ilk 4 katı sonra 3 katı sonraki ölçtürdüğümde 2 katı yükselmişti.

Bence yine de kötü değil sonucun. 2-3 günde bir 2 katına çıkar yazar çoğu yerde. 24 saatte 500 den 630 a çıkması bence kötü bir sonuç değil. :17:

Bugün bir daha baktır için rahat etsin madem.

cnm okuduklarımın neredeyse hepsinde bu durumun sonu hcg düşüşüne sonrada bebeği kaybetmeye yol açıyordu.inan ümidim kalmadı.çok üzülüyorum

Ben bu konuya en son baktığımda kaygılıydın şimdi yine baktım hala kaygılısın:) Ne oldu tekrar tahlil yaptırdın mı bebeğin iyi mi? Merak ettim...

mzy canim sen de bugün hastaneye gidecektin ne oldu? Ben gittim ve maalesef benimki kötü haber :(( Gercekten üzüldüm kendimi hazırlamıştım ama yapacak bişey yok hayırlısı demekten başka... Umarım senin sonuclar iyidir. Ben veremesem de senin İyi haberlerini bekliyorm canm

mzy canim sen de bugün hastaneye gidecektin ne oldu? Ben gittim ve maalesef benimki kötü haber :(( Gercekten üzüldüm kendimi hazırlamıştım ama yapacak bişey yok hayırlısı demekten başka... Umarım senin sonuclar iyidir. Ben veremesem de senin İyi haberlerini bekliyorm canm

ayy cnm bnm nooldu ki :s üzüldüm bak ya

evet bende 2 günde bir yaptırıyordum ama dün içime kurt düştü gittim 500den 63o a çıkmıştı 24 saatte:s ikişer gün arayla 17-80-250-500 şelindeydi 500den 24 saat sonra 630 çıktı.ztn değer artışı düşüyordu ilk 4 katı sonra 3 katı sonraki ölçtürdüğümde 2 katı yükselmişti.

yaa. canim boyle uzme kendini bence dua et insallah rabbim sevindirsin seni

ayy cnm bnm nooldu ki :s üzüldüm bak ya

Once daha once gittiğimiz hastaneye gittik kan tahlili yapıldı ve 292 çıktı b hcg.Cuma gunü 312 olan deger.... Daha sonra dışardan aile doktoru olan bir jinekologa gittik ve maalesef düşük olduğunu söyledi. Normal gebelik ama tutunamamis iste. Biz dış gebelik olabilir die çok korkmuştuk.. Öyle gözükmüyor ve su an hala kanamam var. Bakalım carsmba flan tekrar Dr a gitcez kontrole hayırlısı moralimi bozmuyorum (tabi epey ağladıktan sonra bu kararı verdim yine de) biz daha iki buçuk aylık evliyiz. Aslinda erken... İnşallah daha sonra güzel haberlerimiz olur ne diyim..

Biraz uzun yazdm ama canm iste durumlar bende böyle.. Sen naptin gittin mı doktora. İns.senin haberler güzeldir hormonun fırlamıştır bebiş sağlıklıdır...

Back