- 12 Kasım 2012
- 114
- 8
- 26
kızlar beta hcg değerleri
9 kasım:17
10 kasım:36
11 kasım:80
12 kasım: ölçülmedi
13 kasım:250
bu tabloya göre ilk günler hergün iki katına çıkarken bugün 320 olması gerekirken 250.endişe etmelimiyim.yoksa değer yükseldikçe böle birşey yaşanabiliyor mu? nasıl başladıysa artış öle mi devam etmeli?
Sevgili mzy galiba seninle aynı durumdayız..belki aynı zamanlama bile :)) benim de 12 şinde 298 çıkmıştı bugün 329. Yani galiba bu dönemlerde iki katına katlanma durumu 2-3 günde bir olabiliyormuş. Ki sen gün gün baktrmssin gayet ikiye katlnmis bence normal.... Bu arada ben de yine senin gibi 8 inde idrar testinde öğrendim ilk :)
peki cnm doktora gittin mi hiç? ben gitmedim daha biraz daha bekliyim diyorum
bugün ölçtürdüğüm değere göre 500.3 çıktı en con iki gün önce 250idi.ucu ucuna iki katı.önce iki günde bir 4 kattı sonra 3 şimdide tam 2.zamanla bu norml mi acaba?
sinirim çok bozuldu ağayıp duruyorum sürekli akşamddan beri niye ağladğımıda bilmiyorum.çok korkuyorum bişey olucak diye.
değerim bugün 500den 630a yükselmiş.bebeğimi kaybediyorum sanırım.değer artık çok az yükseliyor.pztsi doktora gidicem.çok moralim bozuk...
tam 24 saat arayla yaptırdım
Bence yine de kötü değil sonucun. 2-3 günde bir 2 katına çıkar yazar çoğu yerde. 24 saatte 500 den 630 a çıkması bence kötü bir sonuç değil.
Bugün bir daha baktır için rahat etsin madem.
mzy canim sen de bugün hastaneye gidecektin ne oldu? Ben gittim ve maalesef benimki kötü haber( Gercekten üzüldüm kendimi hazırlamıştım ama yapacak bişey yok hayırlısı demekten başka... Umarım senin sonuclar iyidir. Ben veremesem de senin İyi haberlerini bekliyorm canm
evet bende 2 günde bir yaptırıyordum ama dün içime kurt düştü gittim 500den 63o a çıkmıştı 24 saatte:s ikişer gün arayla 17-80-250-500 şelindeydi 500den 24 saat sonra 630 çıktı.ztn değer artışı düşüyordu ilk 4 katı sonra 3 katı sonraki ölçtürdüğümde 2 katı yükselmişti.
ayy cnm bnm nooldu ki :s üzüldüm bak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?