• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaipten çizgi mi görmeye başladım artık :) sizde bakar mısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mzy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
1.134
1
156
$DSCF0062 2.jpg

kızlar benim adetime yaklaşık beş gün var dayanamayıp test yapıyım dedim sonuç böle çıktı.çoğu fotoğrafta belli bile olmuyor ama ben çok yakından bakınca görüyorum sanki çok belirsiz bir çizgi var gibi yada bana mı öle geliyor anlamadım.siz ne dersiniz?

çizgi falan yok orda arkadaşım..kendine gel bence iyice takmışsın, görmek istediğin için öyle görüyorsun..çift çizgi net bir şekilde görünür çoğu zaman..

belki hamilesindir inşallah ama adetin gecikmesini bekle..o zaman kesin belli olur inşallah olsun hadi bakalım..

aslında resımı buyuttugunde orda bellı belırsız bıseyler gorunuo.. ama canım bence gecmesını bekle oyle yap..

canım bende görüyorum o hafif çizgiyi hayırlısı olsun birazcık daha bekle yine bak bakalım ne olcak :)

Eki Görüntüle 548066

kızlar benim adetime yaklaşık beş gün var dayanamayıp test yapıyım dedim sonuç böle çıktı.çoğu fotoğrafta belli bile olmuyor ama ben çok yakından bakınca görüyorum sanki çok belirsiz bir çizgi var gibi yada bana mı öle geliyor anlamadım.siz ne dersiniz?

çizgi var bence benimde başta öyleydi şuan kızım 7 aylık sonra koyulaşacak o çizgi 2-3 gün sonra tekrarla:34:

evet en iyisi sabredip testi tekrarlamak.ama insan içinden "bu da birşey (: " demektn alıkoyamıyor kendini.hayırlısı.Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.hadi bakalım beş gün sabırla bekliycem:16:

Eki Görüntüle 548066

Valla resmi buyutunce bende gordum :34: Bende hamileyken boyle belli belirsiz isiga tutunca gorunuyordu cizgi, eger testi yaptiktan ilk 5 dakikasi icinde belirdiyse kesinlikle 2-3 icinde net bir cizgi cikar. Hayirlisi olsun insallah

resim ilk beş dkk içinde çekildi.şimdi baktım teste 2 saat fln geçti çizgi iice belirgin görünüyor artık.10 dkkdan sonrası geçersiz sayılıyor bildiğim kadarıyla ama belirginleşmiş.

Eki Görüntüle 548066

cok cok hafif :1: seni umutlandırmak istemem asla ama 2 gebeligimde de adete 5 gun kala boyleydi..:10: umarım yanılmıyoruzdur sonucta gercekten gormeyle ekran arasında da fark var

peki adet gününden önce gebelik varsa kan testi yaptırsam çıkar mı ?yoksa beklemek mi gerekir adet gününü

peki adet gününden önce gebelik varsa kan testi yaptırsam çıkar mı ?yoksa beklemek mi gerekir adet gününü[/QUOT

canım hamilesin inşallah bende de aynısı oldu kızım 3 yaşında şimdi...canım kan testinde çıkar bende adetime 4 gün kala yaptırmıştım 30 falan çıkmıştı...:49:

peki adet gününden önce gebelik varsa kan testi yaptırsam çıkar mı ?yoksa beklemek mi gerekir adet gününü

Bence ikinci çizgi var :) Ama günün geçmeden bu kesinlik taşımaz, önemli olan yerleşmesi ki bu regl tarihinden sonra netlik kazanır... Dilerim hayırlısıyla hamilesindir :)

bana sorarsan hamilesin.çünkü benimki de aynen böyleydi.sonra tekrar yapmadım,günüm geçince direk doktora gittim.Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah:nazar:

bence hamişsin :) ama az daha bekle cnm inş rabbim yüzünü güldürür

kızlaarr değer 17.62 çıktı kan testinde.ne demek olyo bu?

Eki Görüntüle 548066

canım benimde dün öyle çıktı 2 farklı markayla yaptım ikiside öyle biri daha belirgin test lerin duyarlılığına göre değişiyo hayırlı olsun

kızlaarr değer 17.62 çıktı kan testinde.ne demek olyo bu?

adetini geçmemişti değil mi? Eğer adet tarihini geçmediyse adet günün geçmesini bekle geçtikten sonra tekrar yap. Ama bu değere göre hamilelik var tatlım :) hayırlısı olsunn..:54:

Back