- 17 Aralık 2010
- 1.134
- 1
- 156
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 548066
kızlar benim adetime yaklaşık beş gün var dayanamayıp test yapıyım dedim sonuç böle çıktı.çoğu fotoğrafta belli bile olmuyor ama ben çok yakından bakınca görüyorum sanki çok belirsiz bir çizgi var gibi yada bana mı öle geliyor anlamadım.siz ne dersiniz?
Eki Görüntüle 548066
kızlar benim adetime yaklaşık beş gün var dayanamayıp test yapıyım dedim sonuç böle çıktı.çoğu fotoğrafta belli bile olmuyor ama ben çok yakından bakınca görüyorum sanki çok belirsiz bir çizgi var gibi yada bana mı öle geliyor anlamadım.siz ne dersiniz?
Eki Görüntüle 548066
peki adet gününden önce gebelik varsa kan testi yaptırsam çıkar mı ?yoksa beklemek mi gerekir adet gününü[/QUOT
canım hamilesin inşallah bende de aynısı oldu kızım 3 yaşında şimdi...canım kan testinde çıkar bende adetime 4 gün kala yaptırmıştım 30 falan çıkmıştı...
peki adet gününden önce gebelik varsa kan testi yaptırsam çıkar mı ?yoksa beklemek mi gerekir adet gününü
Eki Görüntüle 548066
kızlaarr değer 17.62 çıktı kan testinde.ne demek olyo bu?