- 8 Mayıs 2018
- 798
- 1.241
- 33
Duzensiz degil aslinda şöyle düşük öncesi 26 gunde bir olurdum hic sasmazdi. Düşük sonrasi 24 günde bir oldu 6 ay boyunca sonra tsh ilacina basladim 26 gunde oldu ondan sonra da 23 gün de oldum o yüzden yumurtlama gunu konusunda tereddut ettim. Ama ayin 31 i de adetin 11. Günüydü daha erken yumurtlama olmus mudur bilmiyorumdüzensiz mi adetlerin canım
allah herşeyin hayırlısını versin sana canım ovulasyon kullansaydın keskeDuzensiz degil aslinda şöyle düşük öncesi 26 gunde bir olurdum hic sasmazdi. Düşük sonrasi 24 günde bir oldu 6 ay boyunca sonra tsh ilacina basladim 26 gunde oldu ondan sonra da 23 gün de oldum o yüzden yumurtlama gunu konusunda tereddut ettim. Ama ayin 31 i de adetin 11. Günüydü daha erken yumurtlama olmus mudur bilmiyorum
allah herşeyin hayırlısını versin sana canım ovulasyon kullansaydın keske
Oh ne guzel tuttu inşAllah :) tekrardan hayırlı olsun...kızlaaaarrrr 12ye yükselmişşşş dün geceden bu yana
Oh ne guzel tuttu inşAllah :) tekrardan hayırlı olsun...
cnm testlerin nasildi. bende t cizgiso silik. igne etkisimi acaba. 14. gun bgnsağol canım inşallah haberdar ederim seninde güzel haberlerini bekliyorumm
c
cnm testlerin nasildi. bende t cizgiso silik. igne etkisimi acaba. 14. gun bgn[/QUOT
canım yukarıda atmışım resimleri bak istersenc
cnm testlerin nasildi. bende t cizgiso silik. igne etkisimi acaba. 14. gun bgn
Benim simdilil birseb yok canım gittim bugün doktora.. Perşembe normal kontrolum var kendi doktorumda bakalim ne diyecek.. hayırlısı :)sağol canım inşallah haberdar ederim seninde güzel haberlerini bekliyorumm
Benim simdilil birseb yok canım gittim bugün doktora.. Perşembe normal kontrolum var kendi doktorumda bakalim ne diyecek.. hayırlısı :)[/QUOTE
hakkında hayırlısı canım
evet canım 3 haftalık gebeymişimKan tahlili verdin mi canım :) tekrar baktiracaktın
3 hafta 4 günlük :)Kan tahlili verdin mi canım :) tekrar baktiracaktın
Ay maşallah3 hafta 4 günlük :)
Senin 7 olan kan degerinin idrar testinde cikmasi çok tuhaf ya :)3 hafta 4 günlük :)
3 hafta 4 günlük :)
aynen maşallah sıpaya gözü açık bişey olcak :)))))Senin 7 olan kan degerinin idrar testinde cikmasi çok tuhaf ya :)
aynen :)))) benim burda bi ilk yaşandı heralde ama tabiki herşey hissetmemle oldu resmen rahme düştüğü gibi kan testi yaptımBu konusmanin onceki sayfalarinda var canım daha adetine belki de 8 gün falan vardi normal testlerinde cıktıwiha02 nin :)
AmiiiiiinnnnnnnAy maşallahçok sevindim :) darısı bana isteyen herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?