inşallah canım acayip sancım oldu dün gece bu sabah yapim dedim adete 1 hafta var damlattığım gibi böyle çıktı muallaktayım ama gittim kan vermeye doktorum izne ayrılmış :)gördügün çizgi gaipten değil canım
bende gördüm hamılesin inşallahhhh
inşallah canım acayip sancım oldu dün gece bu sabah yapim dedim adete 1 hafta var damlattığım gibi böyle çıktı muallaktayım ama gittim kan vermeye doktorum izne ayrılmış :)
Harikasinnn bat larimiz ayniydi hamilesin cok cok sevindimm ..inşallah canım acayip sancım oldu dün gece bu sabah yapim dedim adete 1 hafta var damlattığım gibi böyle çıktı muallaktayım ama gittim kan vermeye doktorum izne ayrılmış :)
hahaha aynen ama önceki aylar silik bile görmüyordum neyse ki bu ay silik olsa da gördüm yarın testi teklarlicam bakalım yine çıkacak mı :)olsun sonucu al buraya yükle
valla bizde yarı dr olduk burada
normal canım 4 tl gibi bişeydi sabah aldım ama niyeyse inanamıyorum hala yanlış çıkmıştır diyorum :))Harikasinnn bat larimiz ayniydi hamilesin cok cok sevindimm ..
Bu erken gebelik testi mi normal.test mi
Cok net ikinci çizgi hayirlisi olsun simdiden kan test sonucunu paylas ama:)normal canım 4 tl gibi bişeydi sabah aldım ama niyeyse inanamıyorum hala yanlış çıkmıştır diyorum :))
kanı veremicem şuan gecikmeyi bekliyorum bir kaç yerde okuduğum silik olduğu halde negatif olanlar varmış korkuttu beni gelin güvey olmak istemiyorum tırstım o konulardan sonra :)Cok net ikinci çizgi hayirlisi olsun simdiden kan test sonucunu paylas ama:)
hayırlı olsun :)
Amiinnn:) tez zamanda inşallahsağol canım darısı tüm isteyenlere olsun
12. veya 13 gün arası canımBu arada.kacinci gun yumurtladin ... ben gec yumurtluyorum.17. Gun oldu mesala
Ben de cuma falan test yapayim olmazsa:)12. veya 13 gün arası canım
senden de en kısa zamanda hayırlı haberi verr :)Ben de cuma falan test yapayim olmazsa:)
12 veya 13. Gün yumurtlama olduğunda eger hemen döllendiyse bildigim kadariyla ortalama 5 gun sonda rahme yerlesiyor. Daha sonra kana ve sonrada idrara geciyor hormon. Hemen döllendiyse olmuş olabilir. Hamile olmasan neden daha 7 gun varken böyle çıksın ki :)12. veya 13 gün arası canım
büyük ihtimal tutmuş ki silik çıktı bugün yumurtlamadan sonra 12.günüm12 veya 13. Gün yumurtlama olduğunda eger hemen döllendiyse bildigim kadariyla ortalama 5 gun sonda rahme yerlesiyor. Daha sonra kana ve sonrada idrara geciyor hormon. Hemen döllendiyse olmuş olabilir. Hamile olmasan neden daha 7 gun varken böyle çıksın ki :)
evet 5 gün sonra sancım olmuştu12 veya 13. Gün yumurtlama olduğunda eger hemen döllendiyse bildigim kadariyla ortalama 5 gun sonda rahme yerlesiyor. Daha sonra kana ve sonrada idrara geciyor hormon. Hemen döllendiyse olmuş olabilir. Hamile olmasan neden daha 7 gun varken böyle çıksın ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?