Gebeliğe Hazırlık Gaipten çizgi görmüyorum değil mi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

wiha02

Vur tekmeyi dünyaya
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2018
4.373
4.688
133
30
CYMERA_20180806_083010.jpg

inşallah canım acayip sancım oldu dün gece bu sabah yapim dedim adete 1 hafta var damlattığım gibi böyle çıktı muallaktayım ama gittim kan vermeye doktorum izne ayrılmış :)

olsun sonucu al buraya yükle
valla bizde yarı dr olduk burada :halay:

inşallah canım acayip sancım oldu dün gece bu sabah yapim dedim adete 1 hafta var damlattığım gibi böyle çıktı muallaktayım ama gittim kan vermeye doktorum izne ayrılmış :)
Harikasinnn bat larimiz ayniydi hamilesin cok cok sevindimm ..
Bu erken gebelik testi mi normal.test mi

Harikasinnn bat larimiz ayniydi hamilesin cok cok sevindimm ..
Bu erken gebelik testi mi normal.test mi
normal canım 4 tl gibi bişeydi sabah aldım ama niyeyse inanamıyorum hala yanlış çıkmıştır diyorum :))

Cok net ikinci çizgi hayirlisi olsun simdiden kan test sonucunu paylas ama:)
kanı veremicem şuan gecikmeyi bekliyorum bir kaç yerde okuduğum silik olduğu halde negatif olanlar varmış korkuttu beni gelin güvey olmak istemiyorum tırstım o konulardan sonra :)

12. veya 13 gün arası canım
12 veya 13. Gün yumurtlama olduğunda eger hemen döllendiyse bildigim kadariyla ortalama 5 gun sonda rahme yerlesiyor. Daha sonra kana ve sonrada idrara geciyor hormon. Hemen döllendiyse olmuş olabilir. Hamile olmasan neden daha 7 gun varken böyle çıksın ki :)

12 veya 13. Gün yumurtlama olduğunda eger hemen döllendiyse bildigim kadariyla ortalama 5 gun sonda rahme yerlesiyor. Daha sonra kana ve sonrada idrara geciyor hormon. Hemen döllendiyse olmuş olabilir. Hamile olmasan neden daha 7 gun varken böyle çıksın ki :)
büyük ihtimal tutmuş ki silik çıktı bugün yumurtlamadan sonra 12.günüm

evet 5 gün sonra sancım olmuştu

Back