• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaiata testinde anal ilişki belli olurmu

Merhaba anal ilişki yaşadım testi vermeden önce üstün körü peçete suyla temizledim testte çubugu sürttüm makatıma belli olurmu günlerdir beynimi.kemiriyor lütfen yardımcı olurmusunuz ilk defa yapmıştım.
Burada sperm vardır diye yazmazlar diye düşünüyorum 🤭

Merhaba anal ilişki yaşadım testi vermeden önce üstün körü peçete suyla temizledim testte çubugu sürttüm makatıma belli olurmu günlerdir beynimi.kemiriyor lütfen yardımcı olurmusunuz ilk defa yapmıştım.
Bu test ne için googlelamaya üşendim bu arada çıksa daha iyi olur bir hastalık vs kaptıysanız çıkar en azından

İş yeri için genel özel muayene dışkıma bakılmadı sürtünerek verdim peçete suyla temizledim ama tam temizleyemedim düzgünce

Bu kadar ayrıntılı bilmemize ne gerek var ya. Bize ne sizin dübürünüzün durumundan. Keşke tıklamasaydım başlığa midem ağzıma geldi. Biz şu an neyin içindeyiz ve ne tartışıyoruz. Konu umarım fake'tir, yoksa daha vahim

EGNs2DEW4AAa4wA.webp

anal ilişki yaşayıp , dahası (töbe töbe) donunuzu çekmeden, yıkanmadan koşa koşa test vermeye mi gittiniz anlamadım?

kaka örneğinden anal ilişkinin belli olacağı bir durum yok normal şartlar altında...

anal ilişki yaşayıp , dahası (töbe töbe) donunuzu çekmeden, yıkanmadan koşa koşa test vermeye mi gittiniz anlamadım?

kaka örneğinden anal ilişkinin belli olacağı bir durum yok normal şartlar altında...
Bi kaç saat sonra gittim iş yeriyle bi alakası yok abla

Back
X