Gaddar sevgilinin dogum gününü kutlamali mıyım?

Aramizda 3 saatlik yol vardi. Yetistirmesi gereken isi vardi ama isterse onu telafi ederdi imkan olusturabilirdi yani

şimdi:
olay bu yazdığınız gibiyse, haklısınız ama yine aynı yere geliyorum keşke zamanında uzatsaydınız, kırgınlığınızın üstünde dursaydınız, o zaman halletseydiniz bu kırgınlığı
kırgınlıkları anında çözmeyip ileriye taşımak, ilişkileri yıpratır

fakat:
öğretmenler gününe bakış açınızı göz önünde tutunca, acaba doğumgünüyle ilgili de bir kaprisiniz olmuş olabilir mi diye düşünüyor insan açıkçası

Bende erkeklerin bu kadar detaylı düşünmediklerinden yanayım. Kendimden biliyorum. Benimde başıma geldi.
Insan ozel gunlerde bir beklentiye giriyo isyer istemez..küçük seylerdir insani mutlu eden..onu da gectim kotu olduğumu bildigi halde niye aramayacak kadar gurur yapaar insan

Bu tarz şeyler aranızda problem haline geliyorsa bu ilişkiden bi sey çıkmaz.
Kutlayayim mi kutlamayayim mi yok bende aynisini ona yapacağım insani yorar bu tarz seyler.iliski mutlu olmak icin yaşanır..

Dogum gunumde de benzer seyi yasatti ikidir ozel günlerimi mahvediyo.o zaman da gelme inkani varken şartlarını zorlayip gelmedi mesela.ustune bunu da yasayinca cok kirildim icimden atamiyorum

ow sizin gününüzde sizi takmayani siz neden takiyorsunuz. ozaman ayni moda baglayin bütün gün bekleyin. o tribe baglarsa dersiniz eeee ben kutlayaaacaddimmm ne bu acele xD

O zaman illaki dile getirdim konustuk ilk geldiğin de pasta alip telafi etmeye calisti hallettik ama cok kirilinca insanin icinde bir seyler kaliyo o da bazen patlak veriyo iste..öğretmenler gunune gelince büyük bi meseleden dolayi kus degildil ve kesin o gunu firsat bilip gonlumu alcak diye fazla beklentiye girdim sanirim..ustelik gecen yil calisiyordum cicek gönderdi ama bu yil evdeyim ogretmen olmuyo muyum yani diye de bi ruh haline kapılıp fazlasiyla uzuldum

Insan ozel gunlerde bir beklentiye giriyo isyer istemez..küçük seylerdir insani mutlu eden..onu da gectim kotu olduğumu bildigi halde niye aramayacak kadar gurur yapaar insan

İlişkiniz uzun mu bilmiyorum ama benim ki öyle özel günleri onemsemez kendi onemsemediği için hatırlamaz kendi doğum günü için de kutlama farketmez benim için der. Bende baya ugrastim ama bıraktım sonra içinden gelmedikten sonra formalite icabı kutlasa ne olur. Az beklenti çok huzur galiba. Öğretmenler Günü ayrı mesele ama kötü olduğunuzu bilip aramamasi ayrı mesele tabiki. Konunun bu tarafıni sorgulamak daha önemli.

Bu tarz şeyler aranızda problem haline geliyorsa bu ilişkiden bi sey çıkmaz.
Kutlayayim mi kutlamayayim mi yok bende aynisini ona yapacağım insani yorar bu tarz seyler.iliski mutlu olmak icin yaşanır..
Ilk defa problem oldu ve ilk defa boyle hissediyorum cunku fazlasiyla incindim.o gunun yuregimde yarattigi acıyı tarif edemem.suan normal bile olsak icimden hediye almak surpriz yapmak hic ama hic gelmiyo

Sorguladigim inciten kisim o zaten..iliskimiz 2 yillik bu güne kadar bi cicekle olsun ozel gunlerimi hep kutladi o yuzden haliyle bi beklentiye giriyor insan

o zaman şu öğretmenler günü meselesini şimdilik bir kenara koyun
doğumgünü meselesine karşı hislerinizle hareket edin

hatta son derece açık olabilirsiniz
doğumgünümde yanımda olmaman beni zannettiğimden fazla yaralamış, bunu kapris yapmak için değil gerçek olduğu için yazıyorum, doğumgününü kutlamak konusunda elimde olmadan ikilem yaşıyorum, bil istedim gibi bir mesaj atın
vereceği tepkiye göre yol çizersiniz (tabi kesinlikle haklı iseniz)

olayları içte tutmaktansa söylemek daha iyidir bence çünkü şimdi kutlasanız da mutsuz olacaksınız, kutlamasanız da

ya da sadece minik bi hediye verin, sadece doğumgünün kutlu olsun yazın, yeter
hem kutlamış olursunuz, hem de sitem etmiş olursunuz ama tabi anlarsa

Evet boyle yapabilirim..yani hediye konusunda dediginiz gibi almasam muhtemelen biraz mahcup olcam ama alirsam da dediginiz gibi kesinlikle icimden gelmedigini hissettirmeliyim..dogum gununu kutlarken de süslü cumleler yerine sadece bir cumleyle kutlasam bu da koyar sanirim.ay bilemedim simdi en cok napsam koyar onu mahcup edip utandirir ki:)

Şimdi kendimi senin yerine koyuyorum hocam ve diyorum ki ; kirginligima rağmen Kutlardım. Çünkü bana yakismazdi. İlerde vicdan yapardım. Sen sen ol o öyle yapıyo diye insanliktan çıkma.
Bırak kendi utansın sen kaybetmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…