gaddar kadinin yaptigi siz ne yapardiniz

Valla şiddete karşıyım ama evladımın (ki evladım yok) kılına dokunanın saçını başını yolardım. Ne anne dinlerim ne baba ben reddederim topunu. Gelin kim oluyor da gelip senin çocuğuna vuruyor sen böyle tepki vermez, sessiz kalır onu bunu düşünürsen evladın şamar oğlanına döner. Evlat bu ne anne tanırım ne babam. sokakta mı buldun sen çocuğunu git haddini bildir. Şikayet et mahkemeye ver sürünsün s..rtük Küfür de ettirdi bana.

Son düzenleme:
Aynısını o kadına yapmak lazım.
Ama bunu kimden duyduğunuz önemli. Çocuklar bazen olayları abartabiliyor.

Kim oluyor ki sizin kızınızı dövebiliyor ..
ben olsam yapanında göz yumanında yüzüne bakmam ..

sinirlerim boşaldı nasıl cesaret edebiliyor buna? allah korusun benim çocuğuma abimin eşi yapacak bunu allah yarattı demem ağzını burnunu kırarım ne demek el kadar çocuğa vurmak saçından sürüklemek. ve de gider kızıma darp raporu alıp şikayet ederdim sürünsün mahkulat babamda böyle bir durumda kendi evladını değilde gelinini tutuyorsa evlatlıktan redderse reddetsin derdim benim çocuğum önemli olan

Bu nasıl bir şey ya, çocuğunuzu saçından tutup sürüklüyor üstüne tokat atıyor ve siz babanız evlatlıktan red ederim dedi diye susuyorsunuz öyle mi? Çocuğuma bunu yapan insanı saçından öyle bir sürüklerim ki onun sesi hani aşağı mahalleye kadar gitmiş ya benim sesim tüm civar mahalleleri kaplardı herhalde. Hadi siz babanız evlatlıktan red ederim dedi diye sustunuz eşiniz nasıl kayıtsız kaldı bu duruma?

Reactions: anu
baban reddederse rettetsin bu konuda sakin davranıcak bir durum yok 9 yasındaki çocugun saçından suruklemek ne demek ayıptır ya...

Huyunu biliyosunuz cocugunuzu neden birakiyorsunuz birammayin kimselere emanet etneyin babaya bile guven olmaz...

Ben nemi yapardım. Bir daha asla çocuğumu oraya bırakmazdım.
Ve yenge denen şahsa böcek kadar değer vermezdim..

Hayatimda bir insani ittirmemisimdir dahi ama kizimi sokakta sacindan sürükleyip tokat atan kisi ister gelin olsun ister kardeşim kafasinda sac koymazdım!!!

Büyük konuşmak istemem ama konu evladımsa babamı bile umursamam.Hele o gelin o evi onun başına yıkardım.

Babalar niyeyse gelinleri ayri bi koruyor, babamda da sahit oldum buna.
Her neyse bir daha kizini o insanlarin eline birakma, hincini ufacik cocuktan cikaran insandan her sey beklenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…