• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gabrini kozmetik ürünlerini deneyen var mı?

hatime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
331
2
68
gabrini makyaj malzemelerinden herhangi birini kullandınız mı??çok uygun fiyatı Türk markası.pek bulamıyorum zaten mağazalarda ama:(fikri olan var mı??

ben ojelerini, eyeliner'ını ,glosslarını kullandım.hatta eyeliner'ı hala kullanıyorum vazgeçmeyi de düşünmüyorum.ojeleri ise bana yaramadı.benim aldıklarım mı bozuktu bilmiyorum ama aldıktan 2 gün sonra kurumaya başladı.bal gibi uzuyordu tırnağımdan.sonra glossları hoşuma gitti.yapış yapış değil ama yinede renk vermelerine göre kalıcılıklarına göre ultra shine diamond olanı pahalı bence.
not;ojelerimin hepsini aynı yerde saklarım,flormar olsun,golden rose olsun,diğer markalar olsun böyle sorun yaşamadım hiçbirinde.ama gabrini kötü yani ojede.ama eyelinerın müptelası olacağım.glosslarını da almayı düşünmüyorum,çünkü o fiyata başka glosslar bulabilirim:ssz::ssz:

hm anladım ojelerini de beğeneni duymuştum heralde ama demekki öyle.söylediklerini denicem de nerelerde satılır acaba ya.adana da bulamıyorum gabrini yi.vardır kesin de.fiyat olarak çok uygun hem de merak ediyorum da..teşekkürler tavsiyelerin için:)bulabilirsem inş alacm.

Ojeleri makyaj bloglarında tavsiye ediliyor hep, ama nedense bulamadım bir türlü...

Şuan bir farını kullanuyorum aynı zamanda aydınlatıcı olarak yok böyle bir şey...süpper ötesi. parmağınıza sürdüğünüz anda inanılmaz pürüzsüz ve tok bir görünüm sağlıyor. numarasını unuttum ama bu ürünlerin satışını yapan bir site var. 10 liraya aldığın tekli far o sitede 6 küsür lira. bundan sonraki dememde allık ve fondotenini alacağım. ojeleri dışında tüm ürünlerini deneyeceğim. flormar yahut golden rose gibi kendini geliştirmiş bir marka.

Ya kizlar nereden buluyorsunuz urunleri ben bulamadim bakmak istedigim bir kac urun var da:-)

ben hep ucuzluk pazarlarında görüyorum. Herşey 1 milyoncu gibi yerler var ya daha kalmadı ama ucuzluk pazarı diye geçiyo artık.

canım bilindik kozmetikçilerde olmuyor genelde sıradan yerlerde denk geliyorum,buluncada hemen alıyorum :1:
Tesekkur ederim canim :-) ayy nende bulabilsem cok sevincem ya. Carsiya ciktigimda bir bakinayim bari.
ben hep ucuzluk pazarlarında görüyorum. Herşey 1 milyoncu gibi yerler var ya daha kalmadı ama ucuzluk pazarı diye geçiyo artık.

Tesekkur ederim canim carsiya ciktigimda bakacagim :-)

Gabrini veya diğer ürünü Rapsodi ürünlerini kullanıyorum. gabrini 202 ve 203 numaralı allığını da tavsiye ederim. çok yakın renkler.
haftasonu Rapsodinin göz altı kapatıcısı aldım 103 ya da 104 numara. çok başarılı buldum. tekli terrokotta farları zaten çok hoş. pigmentli. kaşıntı vs yapmıyor, gözlerim hassas olmasına rağmen şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım. yalnız kozmetik alırken son kullanma tarihlerine ürünün açıkdıktan sonra kaç ayda bitirileceğine vs dikkat ediniz. çünkü çoğu rahatsızlıklar bundan kaynaklanıyor.
örneğin koleksiyon yapmış hanım kızımız, hergün sürünse bile bitmez ürünleri var. bir fondoten ortalama açıkdıktan 1 yıl içinde tüketilmeli. çünkü sıvı ürünler daha çabuk bozuluyor. bunlara dikkat edersek kendimizi güzelleştirirken başka zararlar vermeyiz.

sitenin ismi hergunyeniurun muş banada arkadaşım önerdi burada fiyatları çok ucuz birde yeni ürünleride var bu arada herhangi bir firmanın BB kremini kullanan var mı?

QUOTE=Elifsaylan;30665232]bende gabrinini sivi fondatenini rimelini kullanıyorum bir de 3D rimeli çıkmış şimdi onu aldım oda güzel
bir siteden aldım çokta ucuzdu sitenin ismine bakıp yazarım[/QUOTE]

Back