- 24 Aralık 2024
- 62
- 13
- 3
- 31
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Az kenara kay, bende geldim meyve tabağımla:)Çekirdeğimi alıp köşeme çekileyim
Güzel konu
Tabi.. Fiziksel olarak bir sey görünmüyor dedi dr lar...vajinismus um devam ediyor sanırım eskiden ilişkiye hiç giremiyordum artık acılı da olsa oluyorAcı çekmeniz normal değil. Bu konuda kadın doğuma göründünüz mü?
İsteksizlik problemim de var evet kuruluk oluyor... Ama kayganlaştırıcı kullanıyorum. Evlendiğim ilk ay çok rahat ıslanıyordum ama acı çeke çeke ilişki istemez oldumİyice ıslanmadığınız için acı çekiyor olabilir misiniz?
Bunun için hormonlarınıza baktırdınız mı
Çözüm için ıslanmanızı sağlayan ürünler kullandınız mı
Partnerinizle uzun süre ön sevişme yapıyor musunuz
Öncelikle bunları çözün derim , g noktasından önce normal ilişkide önce acı duymamanız lazım , sonra zevki artırıcı g noktası ile ilgili bilgi toplarsınız
İlaç kullanıyorum bu yüzden ama hala aynıİyice ıslanmadığınız için acı çekiyor olabilir misiniz?
Bunun için hormonlarınıza baktırdınız mı
Çözüm için ıslanmanızı sağlayan ürünler kullandınız mı
Partnerinizle uzun süre ön sevişme yapıyor musunuz
Öncelikle bunları çözün derim , g noktasından önce normal ilişkide önce acı duymamanız lazım , sonra zevki artırıcı g noktası ile ilgili bilgi toplarsınız
Yani kayganlaştırıcıya rağmen öyleyse bilemedim ben deİsteksizlik problemim de var evet kuruluk oluyor... Ama kayganlaştırıcı kullanıyorum. Evlendiğim ilk ay çok rahat ıslanıyordum ama acı çeke çeke ilişki istemez oldum
Bende bebegi uyuttum cayımı aldım ama yarım saatim varAz kenara kay, bende geldim meyve tabağımla:)
Ohh sefan olsun, hoş geldinBende bebegi uyuttum cayımı aldım ama yarım saatim varne kadar yorum okuyabilirsem
Mesela nasıl? O an bir senaryo mu düşünüyorsunuz.Fikrimi söylüyorum. Bence G noktası zihnimizde. Zihnimle orgazm oluyorum .
Farklı rivayetler var fjjfjfg noktası herkeste aynı mı bak çok cahilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?