FUZUL EV

İyi günler arkadaşlar...

Öncelikle bu konu ile ilgili daha önce açılmış konu var mı diye baktım ama tatmin edici cevaplar alamadım ..

Annemlerin kendilerince bi birikimi var.. bu birikim para olarak kaldıkça değer kaybediyor.. o yüzden mantıklı bir yatırıma çevirmeye karar verdi.. en mantıklı yatırımda gayrimenkul malum..

Be şekilde araştırırken FUZUL EV i bulduk. Kura ile çekiliş falan yapılıyormuş galiba. Elindeki birikimin üstüne taksitle ev sahibi olmak istiyor. Tabi kazıklanmakta istemiyoruz.. ortalık dolandırıcı kaynıyor..

Bu konu hakkında fuzul evden ev sahibi olan var mı acaba?? Ya da bu konuda net bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen. .

Şimdiden teşekkürler :))

Şartları Eminevim gibi bize cazip gelmemişti ama güya ev araba alanlar varmış. O şekilde ev araba alanlarla birebir irtibata geçmedik

Biz yazılalı 9-10 ay oldu ama ödeme döküntümüz olduğu için dondurduk ve başkasına devredeceğiz
120 kişilik gruba yazıldık her ay çekiliş oluyor ve bir kişiye çıkıyor
mesela o 120 kişisel kaç kişi kaldı şuan? her ay 1 kişiyeyse 10 ay olduysa 110 kişi mi kaldı demek?

Şikayet var ı okuduktan sonra asla bu işe girmezdim zaten hiç bir zaman mantıklı gelmemişti bana bu emin evim falan ;) 80 yaşında bir kadın kazanmış 50bin tl icin 14 aydır uğraşıyormuş vermiyorlarmış

biz eminevimden aldık
kredi çekmemek adına.
ama oranın da taksitleri bankaya yatıyor sonuçta, bu yüzden sonradan kafama takıldı.
sorun yaşamadık ama ekonominin hali malum, ne olacağı bilinmez, hayırlısı olsun inşallah

mesela o 120 kişisel kaç kişi kaldı şuan? her ay 1 kişiyeyse 10 ay olduysa 110 kişi mi kaldı demek?

Şöyle söyleyeyim en geç beş sene içerisinde evin çıkıyor.
Her ay bi kişiye çıkıyor ev
Sizin katıldığınız gruba bağlı
Girdiğiniz ay vadesinin yarısında eviniz çıkmış oluyor
Güvenilirliği konusunda sıkıntı yok çevremde ev araba alan var
Ama biz hem kira hemde oranın Ödemesini kaldıramadık şimdilik dondu

Şikayet var ı okuduktan sonra asla bu işe girmezdim zaten hiç bir zaman mantıklı gelmemişti bana bu emin evim falan :KK66: 80 yaşında bir kadın kazanmış 50bin tl icin 14 aydır uğraşıyormuş vermiyorlarmış
Teşekkür ederim vazgeçtik artık.. öle görünüyo..

Back
X