Heee ben hix lise ergenlik falan olmadı daBen de lisede Hagi'ye aşıktım, sırf onun resimleri için fotomaç falan alırdım. Şimdi aklıma geldi de, ergenlik işte...
Hangi takımda oynuyorrFutbolcu bir çocuğa aşık oldum normal de ben hayatta böyle şeylerle işim olmaz küçükken bile kimseye hayranlık duymadım. Küçüklüğümden beri de futbol izlerim ve çok severim izlemeyi. Ama
Haraketleri konuşma tarzı bazen konuşamaması bile her şeyiyle ben zaten editlerini izleye izleye iyice tutuldum kalbim cikicak gibi hissediyorum değişik duygular sanki bir yerde tanisicakmisiz gibi hissediyorum sizce nasıl tanisabilirim ?
Yardımcı olur musunuz ?
Nasıl tanisabilirim ? Saçma bir durum dayım millete hayret ederdim ya ünlü futbolcu çocuğa hayranlık duymak nedir falan diye ama şuan aynısını ben yaşıyorum çok iyi bir şey değil ama manyak derece de sürekli onu düşünüyorum
Bir de hayır büyük takımlardan bir tanesi ile oynuyor sevgilisi yok zaten olsa içimde saklarım tanışma gibi hayalleri kurmam
Bahsettiğin olay Cristiano Ronaldo nun hikayesi sanırım karıstırdın Georgina ile mağazada tanıştı çocukları var ama evli değillerNiye Roberto Carlos'un karısı Victoria sıradan bir mağaza çalışanı iken Roberto mağaza ziyareti ile ona aşık oluyor. Şimdi boy boy uşakları varolabilir. Ama şans açısından Victoria gibi olmalı
Kocamın aşkı oİcardi mi bebeğim ? adjdjhad
Ben fanatik Gsliyim eskiden Arda Turana aşıktım. Sonra Kerem Aktürkoğluna aşık oldum ama o Benficaya gitti ayrıldı, jet hızıyla koşan Barış Alper var mesela o eh işte :) ama röportajlarına bakıyorum zar zor Türkçe konuşuyor
AynenBahsettiğin olay Cristiano Ronaldo nun hikayesi sanırım karıstırdın Georgina ile mağazada tanıştı çocukları var ama evli değiller
Sana Barış Alper benzetmesi mi yapıyor kızlarYunus karakterekli çocuk
Barış Alper Yılmaz Rizeli kayıyor sivesi o yüzden bence bir de heyecanlandigi için konuşamıyor aynı ben ya çok tatlı haraketleri var doğal komik bende oyle pasta yiyisim arkadaşlarım barış Alper diyor bams hahaha
Ayy lisedeyken bende Arda Turan'a aşıktım, tam Türkiye'de kariyerinin zirve olduğu dönemlerdeBen fanatik Gsliyim eskiden Arda Turana aşıktım. Sonra Kerem Aktürkoğluna aşık oldum ama o Benficaya gitti ayrıldı, jet hızıyla koşan Barış Alper var mesela o eh işte :) ama röportajlarına bakıyorum zar zor Türkçe konuşuyor
Ben fanatik Gsliyim eskiden Arda Turana aşıktım. Sonra Kerem Aktürkoğluna aşık oldum ama o Benficaya gitti ayrıldı, jet hızıyla koşan Barış Alper var mesela o eh işte :) ama röportajlarına bakıyorum zar zor Türkçe konuşuyor
O arda turan çoğu insan seviyordu aşıktı ben hariç de kerem ondan daha sevimli ve daha güzelAyy lisedeyken bende Arda Turan'a aşıktım, tam Türkiye'de kariyerinin zirve olduğu dönemlerdeDaha doğrusu hayranmışım sonra anladım Hayır hiç tipim de değildi ki neyine tutulmuşum zamanında bilmem
Aynen Ma ben barış Alper moda olmadan önce seviyordumBence Barış Alperşimdi ki kızlar arasında çok moda
Umarım ama çok zor ve başarı agimi düşünüyorumUmarım tanışabilirsiniz ama hayata daha gerçekçi bakmak hayal kırıklığına uğraşmanıza engel olur