Futbolcu birisine aşık olmak nasıl tanışabilirim?

adidasfb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
79
34
29
Futbolcu bir çocuğa aşık oldum normal de ben hayatta böyle şeylerle işim olmaz küçükken bile kimseye hayranlık duymadım. Küçüklüğümden beri de futbol izlerim ve çok severim izlemeyi. Ama
Haraketleri konuşma tarzı bazen konuşamaması bile her şeyiyle ben zaten editlerini izleye izleye iyice tutuldum kalbim cikicak gibi hissediyorum değişik duygular sanki bir yerde tanisicakmisiz gibi hissediyorum sizce nasıl tanisabilirim ?
Yardımcı olur musunuz ?
Nasıl tanisabilirim ? Saçma bir durum dayım millete hayret ederdim ya ünlü futbolcu çocuğa hayranlık duymak nedir falan diye ama şuan aynısını ben yaşıyorum çok iyi bir şey değil ama manyak derece de sürekli onu düşünüyorum

Bir de hayır büyük takımlardan bir tanesi ile oynuyor sevgilisi yok zaten olsa içimde saklarım tanışma gibi hayalleri kurmam

Futbolcu bir çocuğa aşık oldum normal de ben hayatta böyle şeylerle işim olmaz küçükken bile kimseye hayranlık duymadım. Küçüklüğümden beri de futbol izlerim ve çok severim izlemeyi. Ama
Haraketleri konuşma tarzı bazen konuşamaması bile her şeyiyle ben zaten editlerini izleye izleye iyice tutuldum kalbim cikicak gibi hissediyorum değişik duygular sanki bir yerde tanisicakmisiz gibi hissediyorum sizce nasıl tanisabilirim ?
Yardımcı olur musunuz ?
Nasıl tanisabilirim ? Saçma bir durum dayım millete hayret ederdim ya ünlü futbolcu çocuğa hayranlık duymak nedir falan diye ama şuan aynısını ben yaşıyorum çok iyi bir şey değil ama manyak derece de sürekli onu düşünüyorum

Bir de hayır büyük takımlardan bir tanesi ile oynuyor sevgilisi yok zaten olsa içimde saklarım tanışma gibi hayalleri kurmam
Kim Kenan Yıldız mı:KK53:

Bu arada üç büyüklerde oynayan bir futbolcunun DM kutusu et pazarı gibidir. Enes baturun sosyal medyada viral olan bir videosu vardı. Insta dmlerini okuyordu. Enes batura bile hiç tanımadığı kadınlar nude atmıştı şaka gibi. Enes batur yahu bu. Ben futbolcuların DM kutularını düşünemiyorum. Her gün binlerce kadından nudelar, tanışma istekleri aldıklarından şüphem yok. Ki bu kadınların içinde mankenler, fenomenler falan da var. Yani sen bu sevdadan vazgeç konu sahibi.

Adamın gittiği takıldığı yerlere gidip çevre edinmek gerek. Yoksa nereden bulacaksın.
Niye Roberto Carlos'un karısı Victoria sıradan bir mağaza çalışanı iken Roberto mağaza ziyareti ile ona aşık oluyor. Şimdi boy boy uşakları var🤣 olabilir. Ama şans açısından Victoria gibi olmalı

Geçer çok da şey etme. 20li yaşların başındayken ben de hayrandim bir kaçına. Ben bir de uluslararası takılıp ecnebiye vurulduydum agshsh. Evlendi barklandı zibille çocuğu var şimdi😂
Barış Alper mi seninki kim de bakayım?

X