Futbolcu birisine aşık olmak nasıl tanışabilirim?

adidasfb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
79
34
29
Futbolcu bir çocuğa aşık oldum normal de ben hayatta böyle şeylerle işim olmaz küçükken bile kimseye hayranlık duymadım. Küçüklüğümden beri de futbol izlerim ve çok severim izlemeyi. Ama
Haraketleri konuşma tarzı bazen konuşamaması bile her şeyiyle ben zaten editlerini izleye izleye iyice tutuldum kalbim cikicak gibi hissediyorum değişik duygular sanki bir yerde tanisicakmisiz gibi hissediyorum sizce nasıl tanisabilirim ?
Yardımcı olur musunuz ?
Nasıl tanisabilirim ? Saçma bir durum dayım millete hayret ederdim ya ünlü futbolcu çocuğa hayranlık duymak nedir falan diye ama şuan aynısını ben yaşıyorum çok iyi bir şey değil ama manyak derece de sürekli onu düşünüyorum

Bir de hayır büyük takımlardan bir tanesi ile oynuyor sevgilisi yok zaten olsa içimde saklarım tanışma gibi hayalleri kurmam

Ben zaten saklamiyorum saklamak isteseydim emin ol saklardim be 😄
Kız en çok edit ona yapılıyordur herhalde. Takımlarla bir ilgim olmadığı halde benim bile karşıma çıkıyor sürekli. Tahmin etmek zor olmadı. Senin gibi kaç kız var instada görüyorum barışşş diye kendilerini paralıyorlar.

Kız en çok edit ona yapılıyordur herhalde. Takımlarla bir ilgim olmadığı halde benim bile karşıma çıkıyor sürekli. Tahmin etmek zor olmadı. Senin gibi kaç kız var instada görüyorum barışşş diye kendilerini paralıyorlar.
Yok ben öyle paralamam yani saddce işte aşık oldum aynı kendimi gordigum için
Kenan yıldız ve barış için çok edit yapılıyor

Yok ben öyle paralamam yani saddce işte aşık oldum aynı kendimi gordigum için
Kenan yıldız ve barış için çok edit yapılıyor
Kenan yıldız gerçekten yakışıklı. Ancak barış alper bildiğin çirkin. Yandan kazınmış keko saçları…. Üstelik papatya suyuyla açılmış gibi çirkin bir sarı tonunda… görünce bile cringe oluyorum çok kötü 😵‍💫 tarzı sarıgöl çingenelerine benziyor

Doğrudur ya zevkler renkler falan tartışılmaz zaten ben yakışıklı diye değil aynı ben olduğu için seviyorum
Neyi ayni sen :)? Kimi çok düşünürsen ona aşık oldum sanarsın bu arada. Bu bilgi hayat kurtarir bak. Çünkü insan bazen gıcık oldugu bi is arkadasina bile biseyler hissediyorum sanabiliyor.

X