Futbolcu birisine aşık olmak nasıl tanışabilirim?

adidasfb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
79
35
29
Futbolcu bir çocuğa aşık oldum normal de ben hayatta böyle şeylerle işim olmaz küçükken bile kimseye hayranlık duymadım. Küçüklüğümden beri de futbol izlerim ve çok severim izlemeyi. Ama
Haraketleri konuşma tarzı bazen konuşamaması bile her şeyiyle ben zaten editlerini izleye izleye iyice tutuldum kalbim cikicak gibi hissediyorum değişik duygular sanki bir yerde tanisicakmisiz gibi hissediyorum sizce nasıl tanisabilirim ?
Yardımcı olur musunuz ?
Nasıl tanisabilirim ? Saçma bir durum dayım millete hayret ederdim ya ünlü futbolcu çocuğa hayranlık duymak nedir falan diye ama şuan aynısını ben yaşıyorum çok iyi bir şey değil ama manyak derece de sürekli onu düşünüyorum

Bir de hayır büyük takımlardan bir tanesi ile oynuyor sevgilisi yok zaten olsa içimde saklarım tanışma gibi hayalleri kurmam

B
23 dakika once bunun icin uye oldugunuza gore ben inandim duygulariniza.
Bende bu olayi anlamiyorum cok karsilasiyorum boyle. Simdi benim hic uyeligim yok diyelim burada sadece dert okuyorum diyelim. Ama bende gittim bir spikere sanatciua vs aşık oldum. E fikir edinmek icin belki bilenler yol gosterenler oldugunu ogrenmek icin buraya yazmak gerekmiyor mu? Uye mecbur olacak. Olacak cunku derdini yazacak baska turlu anlayamiyorum. Sen az once uye oldun hemen konu actin fakesin olayi cok sacma geliyor bana baska türlü uye olup bir kac ay sonrami dert yazmasi lazim

B

Bende bu olayi anlamiyorum cok karsilasiyorum boyle. Simdi benim hic uyeligim yok diyelim burada sadece dert okuyorum diyelim. Ama bende gittim bir spikere sanatciua vs aşık oldum. E fikir edinmek icin belki bilenler yol gosterenler oldugunu ogrenmek icin buraya yazmak gerekmiyor mu? Uye mecbur olacak. Olacak cunku derdini yazacak baska turlu anlayamiyorum. Sen az once uye oldun hemen konu actin fakesin olayi cok sacma geliyor bana baska türlü uye olup bir kac ay sonrami dert yazmasi lazim

B

Bende burayi ilk defa gördüm direk üye oldum sordum bende anlamadım ki saçma sapan işler

Rumuzunuzu baz alırsak fenerbahçeli bir futbolcu ve aktif oynuyor. Eğer yaşınız belirttiğiniz gibi 29 ise yaşı size yakın bekar olan futbolcu olarak karşıma çıkan kişi Mert Hakan Yandaş. Eşi 2022'de vefat ediyor ve bazı kaynaklara göre bileğindeki toka onun için taktığı bir aksesuar.

Ben işinizin zordan da öte hatta imkansız olduğunu düşünüyorum, bence şu an boşluktasınız ve adama sardınız.
Yok hiç Mert Hakan ben değil yani fenerliyim evet ama o değil ynai

Zamanında Arda Turan’a aşıktım. Eskiden msn vardı aylarca uğraşıp bulup bir kere görüntülü konuşmuştuk. Ayy ne heyecan ne heyecan. Bana aşık olur sandım o ergenlikle ama adam her msne girdiğinde selam yazınca ben, sen kimdin diyodu hahshshx en son sinirlendim silmiştim. Onla evli olduğumu düşünemiyorum şu an evlerden ırak hahxhshx
Ayyy sen gene bulmuzzun ben nasil bulucam. Bu kadar imkan varken sende az imkan varmış

Niye Roberto Carlos'un karısı Victoria sıradan bir mağaza çalışanı iken Roberto mağaza ziyareti ile ona aşık oluyor. Şimdi boy boy uşakları var🤣 olabilir. Ama şans açısından Victoria gibi olmalı
Tarkan esi de aynı şekilde insaalalh barış la da ben aynı olurum amin cokca

Ya biz eskiden birini beğenince, onu takip edebileceğimiz her yerden takip eder ve mutlu olurruk.

Şimdiki gençlerin çoğu, kişilerin hayatına dahil olmak istiyor. Bu özgüven mi yoksa bilinçli düşünememek mi nedir bilemiyorum. Bu arada eşim futbol camiasında çok kişiyi tanır. Kimmiş bu kişi acaba?.

eyvah eyvah
kınamamak lazım ya insanın başına gelebiliyor
ben de çok çok azıcık ünlü bi avukata taktım bu aralar. dm'ime cevap da aldım bir de ses kaydı atarak yanıt vermiş falan
ama artık hikayelerine cevap vermiyorum çünkü salak ben fake hesaptan yazmıştım :KK70:
fake hesaptan konuşunca ne anlamı var yani
o yüzden dm atacaksan sakın salak ben gibi fake hesaptan atma, kendi hesabından at
ben birkaç gün bekleyip kendi hesabımdan istek atacağım
ya da zaten oluru yok belki tamamen bırakacağım, bilemedim.

X