Kız en çok edit ona yapılıyordur herhalde. Takımlarla bir ilgim olmadığı halde benim bile karşıma çıkıyor sürekli. Tahmin etmek zor olmadı. Senin gibi kaç kız var instada görüyorum barışşş diye kendilerini paralıyorlar.Ben zaten saklamiyorum saklamak isteseydim emin ol saklardim be
Hiç evlenme hayalim olmadıGercek yas 29 mu? Yoksa ergenlik mi? Sizin mesleginiz nedir? Bulundugunuz cevre bu camiaya yakin mi? Yoksa mahallenizden evlenme hayallerinizi mi bildiriyorsunuz?
Yok ben öyle paralamam yani saddce işte aşık oldum aynı kendimi gordigum içinKız en çok edit ona yapılıyordur herhalde. Takımlarla bir ilgim olmadığı halde benim bile karşıma çıkıyor sürekli. Tahmin etmek zor olmadı. Senin gibi kaç kız var instada görüyorum barışşş diye kendilerini paralıyorlar.
Evet ama ne yapayım gönül bu fevran dinlemiyor ki onu ben Türkiye maçında keşfettim
Pekisen gidip Türkçe testini çözsene. bak denemelerin düşük gelecek.
Fazla edit izlemenin sonuçları hep bu iş
Ben GS stadına önünde geçince kafamı çevirir bakamaz sarı ile kırmızı yan yana görünce kafayı yiyen insan bu duruma düşecek insanmiydim beeeeİhanet sayarım bunuvurun kellesini
Kenan yıldız gerçekten yakışıklı. Ancak barış alper bildiğin çirkin. Yandan kazınmış keko saçları…. Üstelik papatya suyuyla açılmış gibi çirkin bir sarı tonunda… görünce bile cringe oluyorum çok kötüYok ben öyle paralamam yani saddce işte aşık oldum aynı kendimi gordigum için
Kenan yıldız ve barış için çok edit yapılıyor
Kenan yıldız gerçekten yakışıklı. Ancak barış alper bildiğin çirkin. Yandan kazınmış keko saçları…. Üstelik papatya suyuyla açılmış gibi çirkin bir sarı totunda… görünce bile cringe oluyorum çok kötütarzı sarıgöl çingenelerine benziyor
Bende Gs'liyim eşimde fenerli kızınca pis fenerli derim,çamair asarken bile sarı lacivert mandalı yan yana asmamKesinlikle katılıyorum sana
Ben GS stadına önünde geçince kafamı çevirir bakamaz sarı ile kırmızı yan yana görünce kafayı yiyen insan bu duruma düşecek insanmiydim beeee
Öğrendik sonunda çok şükürDedim tamam
Ahaaaa sende bendensin desene bende Cimbom için aynıyım işteBende Gs'liyim eşimde fenerli kızınca pis fenerli derim,çamair asarken bile sarı lacivert mandalı yan yana asmam
Yaş gerçekten 29 mu? Eğer öyleyse Barış bi 5 yaş küçük senden hiç oluru yok bu işinDoğrudur ya zevkler renkler falan tartışılmaz zaten ben yakışıklı diye değil aynı ben olduğu için seseviyorum
Neyi ayni sen :)? Kimi çok düşünürsen ona aşık oldum sanarsın bu arada. Bu bilgi hayat kurtarir bak. Çünkü insan bazen gıcık oldugu bi is arkadasina bile biseyler hissediyorum sanabiliyor.Doğrudur ya zevkler renkler falan tartışılmaz zaten ben yakışıklı diye değil aynı ben olduğu için seviyorum
Ben fenerliyim GS maçı a hayatta gitmem inşallah Türkiye maçı s gidicemMaça git
Büyük takım olduğunuda kabul ediyorum.Ahaaaa sende bendensin desene bende Cimbom için aynıyım işte
Yok lan yaşım aynı yasitiz ben oraya öylesine yaptımYaş gerçekten 29 mu? Eğer öyleyse Barış bi 5 yaş küçük senden hiç oluru yok bu işin