Futbol Fanatiği Olan Var mı?

bernaca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
175
2
31
hıc fanatık futbol sever yokmu benım gıbı..bn fanatık gslıyımlaelaelaelaelae:sm_cool: en buyuk gs:enbuyukkk:

ben de çok fanatik bir GS'lıyım......................ayrıca futbolu da çok severim ama tadında.................

bende tam bir fanatik olmasamda " trabzonsporluyum "herzaman takip edemezsemde..tabiiki..
ama ben tam bir türkiye fanatigiyimhihoyyyt:lepi:

futbol manyagıyım :lepi:
genellikle italyan ispanyol ve premier lig -tatlicadiarzu- maçlarını izliyorum
milli takım maçlarını kaçirmam şakkıdı

Futbol Hastasiyim bende....eve ztn Lig TV paketi yaptirdik bu yüzden
GS ve Kayserinin hic bir macini kacirmam...
Tabiki Milli Takim maclarininda hepsini izlerim...

yarin gene GS - Kayseri maci var....
Hangisini tutacagim bilmiyoum...

Son düzenleme:
bende BEŞİKTAŞ ın hıc bır macını kacırmam fanatik derecesindeyim ama sunuda hep solerım adımız bjk gs fb ne olursa olsun soyadımız TÜRKİYE!!!

bnde gsnın butun maclarını seyrederım fenerden nefret edıyorum=) yendı bugunku macını istanbul macını turkıye maclarını asla kacırmam yarın tabıkıde GALATASARAYIM yencek kayseriyi

Bende GS liyim.Birkaç sene öncesinde kombine biletim vardı,kar yağmur çamur her maça gidiyordum.Ama artık eskisi kadar seyretmiyorum.

al bende futbol manyagıyım derım hemde fanatık besıktaslıyım tum macları ızlerım hıc bır macı ( turk yabancı ) kacırmam:lepi:kaydirigubbakcemile3

ben hakan şükürü cok sevıyorum yılların adamıı..ama suan en cok cristiano ronaldoyu begenıyorum..s,iz kimi begenıyosunz yada sevıyosunuz??

Ben de fanatik bir Beşiktaş taraftarı olarak futbol seven bütün arkadaşlara sevgilerimi sunarım efenim a.s.
Eşimin babası eski Beşiktaş kalecilerinden olduğu için futbol bizim ortak zevkimiz. Benim beğendiğim futbolcu çok klasik bir cevap olacak belki ama Ronaldinho =) Türkiye'de ise Delgado üstüne tanımıyorum hihoyyyt

bir fanatik Beşiktaşlı daha katıldı aranıza.......sezona iyi başladık çok şükür.....

Evet sezona iyi başladniz uefada başarilar..bi galatasarayli olarak insalh bizde basarili olruzzz amin..sevrim bjk yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…