Futbol Fanatiği Olan Var mı?

bende galatasaraylıyım lise yıllarında çok fanatiktim taa floryaya antremanlara gidiodum izlemeye odam da posterlerle doluydu defter kitap kaplarım bile gs liydi hatta bikaç tanede formam war hemde imzalıı..ama artık geçti formalarda dolabimin derinliklerinde duruyor...büyüdüm herhalde artık hala izliorum ama eskisi kdr deil..şimdi amcamın oğlu oynuyor ama o fenerbahçede altyapıda

lülülülülülübende galatasaraylıyım lise yıllarında çok fanatiktim taa floryaya antremanlara gidiodum izlemeye odam da posterlerle doluydu defter kitap kaplarım bile gs liydi hatta bikaç tanede formam war hemde imzalıı..ama artık geçti formalarda dolabimin derinliklerinde duruyor...büyüdüm herhalde artık hala izliorum ama eskisi kdr deil..şimdi amcamın oğlu oynuyor ama o fenerbahçede altyapıda

ben de gs liyim.. maçları takip etmeye çalışırım elimden gelidignce ..

babam eskı futbol teknık dırektoru oldugu ıcın cocuklugum sahalrda gectı.fener fanatıgıyım.ama son zamanlarda cıldırttılar benı artık.real madrıd ı tutuyorum hadı bakalım.2cı takımım da besıktas malum yogun baskılara maruz kalıyorum

bende beşiktaşlıyım hemde hasta nüfus cüzdanımda bile istanbul beşiktaş yazıyor evlenince değişicek diye üzülüom bilem:))ayrıca 4 yaşından beri beşiktaşın maçlarına gidiyorum sağolsun babam:)))ayrıca futbol hakemlği yapıyordum yeni bıraktım...futbol benim hayatım ayrıca işimde olucak yakında:))

merhaba hepinize öncelikle .bende koyu bir galatasaralıyım ve futbol aşığıyım . dünya Liglerini takip ederim . bütün gün ntv spor izlerim . . Arada babam bana futbolla ilgili birşeyler sorunca herkes şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırıyor :)

X