• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Furkan Kayabaşoğlu Alle klinik

Aydaclnk

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
7
11
18
40
İlk Tüp bebek denememi yaptım ve doktorum Furkan Kayabaşoğlu idi. Maalesef negatif sonuçlandı. 34 yaşındayım. Yumurta rezervim az bunun dışında tüm testlerimi yaptırmıştım bir sorun yoktu. Sonuç olarak iyi embriyolarım oluştu ve transfer edildi. Fakat maalesef gebelik oluşmadı. Yani tabiki sonuç negatif olabilir bunda sorun yok ama doktoruma güven duymak isterdim tüm süreç boyunca. Ben ilk görüşmeye gittiğim gün Furkan bey bana güven sağladı fakat kendisini bir daha göremedim. Doktor Serkan bey yaptı kontrollerimi ve yumurta toplamamı. Transferde Furkan bey geldi fakat kendisini 1 saat idrara sıkışık olarak bekledim tam bir işkenceydi. Furkan bey tüp bebek tedavisini Acıbadem Altunizade hastanesinde dışardan doktor olarak yapıyor. Ve ücreti diğer merkezlere göre yüksek. Tüp bebek işlemlerini Serkan beyle yapıyor. Furkan bey ve Serkan bey iyi doktorlar olabilirler fakat aşırı yoğunlar. Tüp bebek için görüşmeye gittiğim gün dışında sanki devlet hastanesinde gibi ilgisizlerdi. Gebelik testi yapacağım gün bile aramadılar sonuç için gerisini siz düşünün. Yani öyle yaptıkları reklamlardaki gibi değil durum. Ben tüp bebek tedavi sürecimi stresli geçirdim doktorlarım ve asistanları sayesinde. Randevularınız hep son dakika ayarlanıyor. Madem bu kadar yoğunsunuz bari en azından asistanlar ilgili ve güleryüzlü olabilirdi. Furkan beyin asistanı Zeynep ve tüp bebek asistanı Nilgün işlerini istemeyerek yapıyorlar gibi hiç güleryüzlü değiller ve mesaj, telefonlarınıza geç dönüyorlar. Ben tüp bebek için kimseye önermiyorum Furkan Kayabaşoğlu’nu. Buraya bu yorumu yazdım çünkü ben burada kendisi hakkında arayıp yorum bulamadığımda tereddüt etmeden seçimimi ondan yana yapmıştım. Uzun oldu ama tüp bebek doktorunuzu iyi seçebilmeniz için yardımım dokunsun istedim.

İlk Tüp bebek denememi yaptım ve doktorum Furkan Kayabaşoğlu idi. Maalesef negatif sonuçlandı. 34 yaşındayım. Yumurta rezervim az bunun dışında tüm testlerimi yaptırmıştım bir sorun yoktu. Sonuç olarak iyi embriyolarım oluştu ve transfer edildi. Fakat maalesef gebelik oluşmadı. Yani tabiki sonuç negatif olabilir bunda sorun yok ama doktoruma güven duymak isterdim tüm süreç boyunca. Ben ilk görüşmeye gittiğim gün Furkan bey bana güven sağladı fakat kendisini bir daha göremedim. Doktor Serkan bey yaptı kontrollerimi ve yumurta toplamamı. Transferde Furkan bey geldi fakat kendisini 1 saat idrara sıkışık olarak bekledim tam bir işkenceydi. Furkan bey tüp bebek tedavisini Acıbadem Altunizade hastanesinde dışardan doktor olarak yapıyor. Ve ücreti diğer merkezlere göre yüksek. Tüp bebek işlemlerini Serkan beyle yapıyor. Furkan bey ve Serkan bey iyi doktorlar olabilirler fakat aşırı yoğunlar. Tüp bebek için görüşmeye gittiğim gün dışında sanki devlet hastanesinde gibi ilgisizlerdi. Gebelik testi yapacağım gün bile aramadılar sonuç için gerisini siz düşünün. Yani öyle yaptıkları reklamlardaki gibi değil durum. Ben tüp bebek tedavi sürecimi stresli geçirdim doktorlarım ve asistanları sayesinde. Randevularınız hep son dakika ayarlanıyor. Madem bu kadar yoğunsunuz bari en azından asistanlar ilgili ve güleryüzlü olabilirdi. Furkan beyin asistanı Zeynep ve tüp bebek asistanı Nilgün işlerini istemeyerek yapıyorlar gibi hiç güleryüzlü değiller ve mesaj, telefonlarınıza geç dönüyorlar. Ben tüp bebek için kimseye önermiyorum Furkan Kayabaşoğlu’nu. Buraya bu yorumu yazdım çünkü ben burada kendisi hakkında arayıp yorum bulamadığımda tereddüt etmeden seçimimi ondan yana yapmıştım. Uzun oldu ama tüp bebek doktorunuzu iyi seçebilmeniz için yardımım dokunsun istedim.
Aynen bende memnun kalmadim. İlaclari bile asistanla konusuyorsun doktorla birseyi paylasamiyorsun. Dogum konusunda iyi olabilir ama tup bebek konusunda tavsiye etmem. Transfer saati belli degil ozen yok o kadar ucret odememe ragmen hastanede ilgi yok. Muayenelerde de ozen yok, baska merkezler her folukulun capina bakarlar, rahim kalinligina bakarlar kan tahlili yaparlar ve bunlari sen de bilir takip edersin, burda sadece en buyuk yumurtaya baktilar e2 testi yok gozu kapali tedavi gordum, pisman oldum.

Aynen bende memnun kalmadim. İlaclari bile asistanla konusuyorsun doktorla birseyi paylasamiyorsun. Dogum konusunda iyi olabilir ama tup bebek konusunda tavsiye etmem. Transfer saati belli degil ozen yok o kadar ucret odememe ragmen hastanede ilgi yok. Muayenelerde de ozen yok, baska merkezler her folukulun capina bakarlar, rahim kalinligina bakarlar kan tahlili yaparlar ve bunlari sen de bilir takip edersin, burda sadece en buyuk yumurtaya baktilar e2 testi yok gozu kapali tedavi gordum, pisman oldum.
Çok geçmiş olsun. Sizi çok iyi anlıyorum. Ben o kadar dertliyimki bu konuda param boşa gitti. Beni yumurta toplama sonrasında estrafem ve progestan ilaçlarına başlattılar, embriyolarım 3. Güne geldiğinde asistan aradı ilaçları bırakın, embriyoları dondurduk transfer diğer aya kaldı dedi. Sebebini sorunca rahim kalınlığı yeterli değil filan diye geveledi asistan. Bunun için hiçbir kontrol yapılmadı telefondan nasıl anladınız rahim kalınlığını dedim ama verdiği cevaplar ikna edici değildi. Çok sinirlendim ama mecbur bekledim diğer ayı. Aynı gün Furkan bey tatile gitmiş instagramda gördüm. Kötüye yormak istemedim ama tüm süreci değerlendirince berbat bir deneyim yaşadığımı görüyorum param ve zamanım boşa gitti. Helal etmiyorum. Benim gibi bir sürü arkadaşım ilk denemede hamile kaldı çok pişmanım Alle yi tercih ettiğim için.

Çok geçmiş olsun. Sizi çok iyi anlıyorum. Ben o kadar dertliyimki bu konuda param boşa gitti. Beni yumurta toplama sonrasında estrafem ve progestan ilaçlarına başlattılar, embriyolarım 3. Güne geldiğinde asistan aradı ilaçları bırakın, embriyoları dondurduk transfer diğer aya kaldı dedi. Sebebini sorunca rahim kalınlığı yeterli değil filan diye geveledi asistan. Bunun için hiçbir kontrol yapılmadı telefondan nasıl anladınız rahim kalınlığını dedim ama verdiği cevaplar ikna edici değildi. Çok sinirlendim ama mecbur bekledim diğer ayı. Aynı gün Furkan bey tatile gitmiş instagramda gördüm. Kötüye yormak istemedim ama tüm süreci değerlendirince berbat bir deneyim yaşadığımı görüyorum param ve zamanım boşa gitti. Helal etmiyorum. Benim gibi bir sürü arkadaşım ilk denemede hamile kaldı çok pişmanım Alle yi tercih ettiğim için.
Dondurulmus embiryonuz kalmadi sanirim. İkimize de gecmis olsun kendime kizdim bende instagrama aldanipta tercih ettigim icin. Sadece Furkan Bey degil Serkan Bey de ilgisiz ve ozensiz benim degerlerimi gormeden ilac dozu yazdi. Hastanin bir dosyasi olmasi lazim, burda oyle birsey de yok. Allah tez zamanda bize de nasip eder insallah.

Bende takip ediyorum bu doktoru. İnstada çok ilgili başarılı bir doktor olarak gözüküyor.

Ben istanbulda tedavi görseydim aret kamara giderdim. Nedenlerine gelince:
1- 15 temmuz darbe öncesi gittim tüp için bana aşılama yapalım senin başarı şansın yüksek ve hemşiremde hipo hipo hastası aşılamayla hamile. Tüpe o kadar para ödeme dedi. Bu birinci artısı.
2- öğretmenim tam gideceğim dönem kapandı ve 7 ay sonra açıldı fakat benım okul dönemine denkgeldi gidemedim.
3-zaman sıkıntımdan dolayı izmiri denedim ve sizin tabirinizle furkan bey gibi bi doktora denkgeldim sonuç negatif(erol tavmergan. Hep hemşireyle muhatapsın ve doktorun ağzından cımbızla laf alıyosun ki bu adam ege ünide tüp bebek merk. Başkanı diye özeline gittim.)

4- 5 denemem oldu. 2 aşılama ve 3 yumurta takibi. bu süreçlerin izmirdeki hariç hepsinde aret hocamla instadan görüştük. 2. De hamile kaldım ama kaybettikten sonra aret hocama yazdım ve kronozom testi yaptırdım izmirde kürtaj oldugumda sonucları attım ve kan sulandırıcı ne zaman tedavi olursan kullan dedi. 3-4 negatif. 5. Yumurta takibi pozitif ve üçüzdü. Aydında yaşadıgım için hep aret hocaya instadan yazdım saolsun kendisi bazen gec olsada cevap verdi. O kadar yogun bir doktor ama hiçbir hastasını atlamıyo ki ben bir kez muayene olmama ragmen hep yanımdaydı. Üçüzlerden birinin kalbi durdu ve ikiz kızlarım var şimdi 13 aylık.

Kısacası aret kamar doktorum değil ama her takıldıgımda yanımdaydı saolsun ve iyikide kan sulandırıcıda perinatolog dahil kullanma demesine ragmen aret hocayı dinledim. İyikide dinlemişim yoksa 23/14 tansiyonla sezwryandan felç olmadan çıkamazdım.
İstanbulda iseniz değerlendirin ve raporda geçerli kendisinde.

Dondurulmus embiryonuz kalmadi sanirim. İkimize de gecmis olsun kendime kizdim bende instagrama aldanipta tercih ettigim icin. Sadece Furkan Bey degil Serkan Bey de ilgisiz ve ozensiz benim degerlerimi gormeden ilac dozu yazdi. Hastanin bir dosyasi olmasi lazim, burda oyle birsey de yok. Allah tez zamanda bize de nasip eder insallah.
Dondurulmuş kalmadı maalesef. Serkan bey de ilgisiz dediğiniz gibi. İlaç dozunu rastgele belirledikleri çok belli bana 300
Evet ben de görmedim dosya tuttuklarını ve ilaç dozunu ayarlama konusunda gerçekten iyi değiller. Daha neler yazardım ama boşver diyorum kendime. Aldıkları parayı kesinlikle haketmedikleri kesin. Teşekkürler İyi dilekleriniz için🙏 amin İnşallah tez zamanda nasip olur bize de🙏

Tedavi ücreti buna rağmen diğer merkezlere göre Alle de daha mı pahalı? Ben de düşünüyordum ne kadar paket fiyatları?

Tedavi ücreti buna rağmen diğer merkezlere göre Alle de daha mı pahalı? Ben de düşünüyordum ne kadar paket fiyatları?
10 bin TL ve 3 bini geçen ilaç parası. Tabi embriyonuzu dondurup transferinizi diğer aya ertelerse doktor 1000 Tl dondurma parası var.

Çok geçmiş olsun. Sizi çok iyi anlıyorum. Ben o kadar dertliyimki bu konuda param boşa gitti. Beni yumurta toplama sonrasında estrafem ve progestan ilaçlarına başlattılar, embriyolarım 3. Güne geldiğinde asistan aradı ilaçları bırakın, embriyoları dondurduk transfer diğer aya kaldı dedi. Sebebini sorunca rahim kalınlığı yeterli değil filan diye geveledi asistan. Bunun için hiçbir kontrol yapılmadı telefondan nasıl anladınız rahim kalınlığını dedim ama verdiği cevaplar ikna edici değildi. Çok sinirlendim ama mecbur bekledim diğer ayı. Aynı gün Furkan bey tatile gitmiş instagramda gördüm. Kötüye yormak istemedim ama tüm süreci değerlendirince berbat bir deneyim yaşadığımı görüyorum param ve zamanım boşa gitti. Helal etmiyorum. Benim gibi bir sürü arkadaşım başka kliniklerde ilk denemede hamile kaldı çok pişmanım Alle yi tercih ettiğim için.
B

10 bin TL ve 3 bini geçen ilaç parası. Tabi embriyonuzu dondurup transferinizi diğer aya ertelerse doktor 1000 Tl dondurma parası var.
[/QUOT
Dondurulmuş kalmadı maalesef.
Evet ben de görmedim dosya tuttuklarını ve ilaç dozunu ayarlama konusunda gerçekten iyi değiller. Daha neler yazardım ama boşver diyorum kendime. Aldıkları parayı kesinlikle haketmedikleri kesin. Teşekkürler İyi dilekleriniz için🙏 amin İnşallah tez zamanda nasip olur bize de🙏

kızlar selam yazışmaları sımdı okudum ancak cok şaşırdım cunku bende furkan beye gıdıyorum , bu dedıklerınızın bı tanesını yasamadım ust duzeyde ılgı gerek assıstan gerekse furkan hoca ınanılmaz ılgılı , hatta aklıma bısey takılınca dırek furkan hocaya mesaj atıyorum ve ses kaydı ıle donus yapıyor. siz neden boyle sıkıntılar yasadınız bılmıyorum ve okuyunca cok şaşırdım.

Cok
Kendisini sosyal medayada takip ediyorum ve boyle seylere denk gelince okadar uzuluyorum ki. Takip ettigim baska doktor icinde okumustum benzer seyleri. Yazik gunah insanlarin umutlariyla oynuyorlar. Benim doktorum tip fakuktesinde prof. Okadarda yogun bir doktor ameliyatiydi dersleriydi tup bebegiydi poliklinigiydi derken ama su yazdiklarinin ceyregini yasamadim cok sukur gerek doktorumla gerek ekibiyle. Allah iyi niyetli insanlarla karsilastirsin. Bizim surecimiz hem maddi hem manevi zor

Merhaba
Ben alle de Serkan bey e muayene oldum. Kendisi ilgili ve bilgili bir doktor. Fakat daha önce den farklı bir merkezde 3 negatif denemem olmasına rağmen tedavi etmeden direk tüp bebek yapmak istedi. Bende yaptırmadım. Daha sonra gittigim doktor yumurtaligimda sıvı birikimi olduğunu söyledi ve Laparoskopi ve histeskopi yaptı. Şu an beklemedeyim. Yani biraz maddiyatçilar. Tedavi etmeden direk tüp bebege yönlendiriyorlar. Ve ücretleri yüksek bayaga

Aret kamer gercekten harika bır doktor ben tup bebek işlemimi orda yaptırdım ılk denemede tuttu sorunum sadece yumurta tembellığiydi ama ben artık beklemek ıstemıyordum o kadar ilgiliki ben hayatımda onun kadar ılgılı bı doktor gormedım yerınde olmasa bıle sızın acıl bı durumunuz mu oldu kosarak gelıyodu yanınıza cok sevdım ben herkesede onerırım

Ben sosyal medyada takip ediyorum kendisini adam çok yoğun kaç saat uykuyla doğuma gittiğini bile görmüştüm storylerine bakanlar anlar

Furkan Bey ile 1 yılı aşkın süredir tüp bebek sürecindeyim. Benim bir hastası olarak yorumum size tıbben kanıtlanmış bir başarısı olmayan işlemleri uygulamaz. tüp bebek gibi maddi sömürüye açık ve bir okadar da zor olan süreçte güvenebileceğim bir doktorumun olması beni en çok rahatlatan kısımdı.dosya tutuluyor hatta oldukça kalın bir dosyam var ve yoğunluğuna rağmen sizinle ilgili herşeye hakimdir. Siz sormadan daha size herşeyi en ince detayı ile yazıp çizerek anlatır. Hasta iletişimi klasik alışılagelmiş doktorlardan çok öte bir noktada. Eğer doktorum o olmasaydı şuan gereksiz yere bir belki birkaç ameliyat geçirmiş olacaktım maalesef.

Aret kamer gercekten harika bır doktor ben tup bebek işlemimi orda yaptırdım ılk denemede tuttu sorunum sadece yumurta tembellığiydi ama ben artık beklemek ıstemıyordum o kadar ilgiliki ben hayatımda onun kadar ılgılı bı doktor gormedım yerınde olmasa bıle sızın acıl bı durumunuz mu oldu kosarak gelıyodu yanınıza cok sevdım ben herkesede onerırım
İlk görüşmede muayene ücreti alıyormu.. nerde yeri... Her kontrole gidişinde kendisi ilemi görüşme oluyor... ve tedavisi ücretiniz ne kadar tuttu... Rabbim hayırlısı ile sağlık şekilde banada nasip eylesin 🤲

İlk Tüp bebek denememi yaptım ve doktorum Furkan Kayabaşoğlu idi. Maalesef negatif sonuçlandı. 34 yaşındayım. Yumurta rezervim az bunun dışında tüm testlerimi yaptırmıştım bir sorun yoktu. Sonuç olarak iyi embriyolarım oluştu ve transfer edildi. Fakat maalesef gebelik oluşmadı. Yani tabiki sonuç negatif olabilir bunda sorun yok ama doktoruma güven duymak isterdim tüm süreç boyunca. Ben ilk görüşmeye gittiğim gün Furkan bey bana güven sağladı fakat kendisini bir daha göremedim. Doktor Serkan bey yaptı kontrollerimi ve yumurta toplamamı. Transferde Furkan bey geldi fakat kendisini 1 saat idrara sıkışık olarak bekledim tam bir işkenceydi. Furkan bey tüp bebek tedavisini Acıbadem Altunizade hastanesinde dışardan doktor olarak yapıyor. Ve ücreti diğer merkezlere göre yüksek. Tüp bebek işlemlerini Serkan beyle yapıyor. Furkan bey ve Serkan bey iyi doktorlar olabilirler fakat aşırı yoğunlar. Tüp bebek için görüşmeye gittiğim gün dışında sanki devlet hastanesinde gibi ilgisizlerdi. Gebelik testi yapacağım gün bile aramadılar sonuç için gerisini siz düşünün. Yani öyle yaptıkları reklamlardaki gibi değil durum. Ben tüp bebek tedavi sürecimi stresli geçirdim doktorlarım ve asistanları sayesinde. Randevularınız hep son dakika ayarlanıyor. Madem bu kadar yoğunsunuz bari en azından asistanlar ilgili ve güleryüzlü olabilirdi. Furkan beyin asistanı Zeynep ve tüp bebek asistanı Nilgün işlerini istemeyerek yapıyorlar gibi hiç güleryüzlü değiller ve mesaj, telefonlarınıza geç dönüyorlar. Ben tüp bebek için kimseye önermiyorum Furkan Kayabaşoğlu’nu. Buraya bu yorumu yazdım çünkü ben burada kendisi hakkında arayıp yorum bulamadığımda tereddüt etmeden seçimimi ondan yana yapmıştım. Uzun oldu ama tüp bebek doktorunuzu iyi seçebilmeniz için yardımım dokunsun istedim

Merhabalar , furkan hocam ile ilgili yazdiklarinizi okudum.Burada gereksiz karalama yapilmasina izin veremem. Ben 4 yildir araliksiz olarak gebe olmadigim halde kendisine jinekolojik muaynelerim icin gidiyordum son 8 aydir ise gebelik durumumla ilgili olarak devam ediyorum. Furkan Hoca, Emre Hoca, Serkan Hoca , Cihan Hoca , Furkan hocanin eski asistani Nur hanim suanki asistanlari Zeynep hanim ve Emre hocanin asistani Duygu hanim kisacasi tüm alle ekibi islerini ozenle yapan, danisanlarina hasta gozuyle degil allenin parcasi olarak bakan insanlar. Bizim hic bir problemimiz olmadigi halde 3.5 yil cocugumuz olmadi ve furkan hoca buna ragmen bende ne asilamayi nede tup bebegi onerme durumu yapmadi. Eger is gercekten para kazanmak olsaydi ikisinden birini onerebilirdi.suanda 34 haftalik gebeyim ve hic bir kadin dogum doktorlarinin yapmadigi muamele ve incelemelere tabii tutuldum. Ornegin; siz ne kadar saglikli bir gebelik gecirirseniz gecirin hic bir kadin dogum uzmani sizi her ihtimalleri goz onune alalim diye perinatog muaynesine gondermez ustelik bunu 2 kez yapmaz yada olurda siz dogum sirasinda ulasamaz iseniz sizi takip eden 2 doktor daha olmaz. AmA Furkan hoca ve alle ekibi size tum bunlari sagliyor. Siz gebeliginiz basladigi andan itibaren belki de dunyanin en ozel ve guvenli ellerine teslim oluyorsunuz ve bu cok onemli bir detay.. Burada lutfen kimseyi yanlis bilgilendirme yapmayin. Evet bizim doktorlarimiz olabilir fakat onlarinda bir aile ve sosyal hayatlari var. Biz istiyoruz ki sadece özel olan biziz ve bizimle ilgilenilsin nasolsa o parayi veriyorum mecbur .. Boyle bir durum yok. Lutfen sadece 1-2 kere gittiginiz klinik ve doktorlarimiz icin genelleme yapmayin insanlari bos yere huzursuz etmeyin. Iyi ki alle ve doktorlari var. Bu zamana kadar hic pisman olmadim. Fiyat konusuna gelince aldiginiz hizmetin kalitesine gore odeme yaparsiniz. Bu dunyanin heryerinde boyledir. Bugun alle yerine normal bir ozel hastaneye de gitseniz tup bebek yada jinekolojik muayne icin alleye odediginiz rakamin aynisini belki daha fazlasini odeyeceksiniz. Kisacasi iyi ki alle var , iyi ki 4 yil once yolum furkan hocayla kesismis .

Anadolu Sağlık Merkezi-John Hopkins -İzmit 'e gitmeyi düşünenler dikkatli olsun. Bana ilk görüşme ücretsiz dediler ve görüşmede doktor muayene etmek istedi.Doktor ilk görüşmede muayene etti.Eğer o gün ilk görüşmede muayene olduğunda, ücretli olduğu iletilseydi. Kabul etmeyebilirdim. Ve uygulanacak paketin içeriğinden de bahsetmediler. Pakette muayene varmış. Ben bunu bilemem ve nitekim bilmiyordum. Şimdi paket iptal olunca benden muayene olmuşsunuz ödeme yapmalısınız diyorlar. Bu nedenle dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Back