İlk Tüp bebek denememi yaptım ve doktorum Furkan Kayabaşoğlu idi. Maalesef negatif sonuçlandı. 34 yaşındayım. Yumurta rezervim az bunun dışında tüm testlerimi yaptırmıştım bir sorun yoktu. Sonuç olarak iyi embriyolarım oluştu ve transfer edildi. Fakat maalesef gebelik oluşmadı. Yani tabiki sonuç negatif olabilir bunda sorun yok ama doktoruma güven duymak isterdim tüm süreç boyunca. Ben ilk görüşmeye gittiğim gün Furkan bey bana güven sağladı fakat kendisini bir daha göremedim. Doktor Serkan bey yaptı kontrollerimi ve yumurta toplamamı. Transferde Furkan bey geldi fakat kendisini 1 saat idrara sıkışık olarak bekledim tam bir işkenceydi. Furkan bey tüp bebek tedavisini Acıbadem Altunizade hastanesinde dışardan doktor olarak yapıyor. Ve ücreti diğer merkezlere göre yüksek. Tüp bebek işlemlerini Serkan beyle yapıyor. Furkan bey ve Serkan bey iyi doktorlar olabilirler fakat aşırı yoğunlar. Tüp bebek için görüşmeye gittiğim gün dışında sanki devlet hastanesinde gibi ilgisizlerdi. Gebelik testi yapacağım gün bile aramadılar sonuç için gerisini siz düşünün. Yani öyle yaptıkları reklamlardaki gibi değil durum. Ben tüp bebek tedavi sürecimi stresli geçirdim doktorlarım ve asistanları sayesinde. Randevularınız hep son dakika ayarlanıyor. Madem bu kadar yoğunsunuz bari en azından asistanlar ilgili ve güleryüzlü olabilirdi. Furkan beyin asistanı Zeynep ve tüp bebek asistanı Nilgün işlerini istemeyerek yapıyorlar gibi hiç güleryüzlü değiller ve mesaj, telefonlarınıza geç dönüyorlar. Ben tüp bebek için kimseye önermiyorum Furkan Kayabaşoğlu’nu. Buraya bu yorumu yazdım çünkü ben burada kendisi hakkında arayıp yorum bulamadığımda tereddüt etmeden seçimimi ondan yana yapmıştım. Uzun oldu ama tüp bebek doktorunuzu iyi seçebilmeniz için yardımım dokunsun istedim.