• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Furkan ismi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dyd

RABBİM SEN BİZİ KORU
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
2.316
19
318
kızlar oğluma furkan ismini koymayı düşünüyoruz ama bu isimde çocukların çok yaramaz olduğu söylüyorlar sizce doğruluk payı varmı

etkilemek istemem ama benim tanıdığım tüm Furkanlar yaramazdı... Sınıf öğretmeniyim şimdiye kadar birkaç tane Furkan deneyimim oldu mesleğimden dolayı:34:

etkilemek istemem ama benim tanıdığım tüm Furkanlar yaramazdı... Sınıf öğretmeniyim şimdiye kadar birkaç tane Furkan deneyimim oldu mesleğimden dolayı:34:

bende tanıdıgım ıkı cocuktan bahsedeyım Furkan ısmınde
bırı cok akıllı ahlaklı saygılı herkesın ıinsallah boyle bır cocugum olsun dıyebılecegı bırı
bıride yaramz dunyayı bosvermıs herseye saf saf gulen bırı
yanı demem o kı ısımle alakalı degıl kesınlıkle yetıstıme tarzı ve karakterle alakalı oldugunu dusunuyorum

Furkan ismine bayılıyorum. Nasip olur da bir oğlum olursa ismini kesinlikle Furkan koyacağım.

bende tanıdıgım ıkı cocuktan bahsedeyım Furkan ısmınde
bırı cok akıllı ahlaklı saygılı herkesın ıinsallah boyle bır cocugum olsun dıyebılecegı bırı
bıride yaramz dunyayı bosvermıs herseye saf saf gulen bırı
yanı demem o kı ısımle alakalı degıl kesınlıkle yetıstıme tarzı ve karakterle alakalı oldugunu dusunuyorum
evet gerçekten isim elbette etkiler ama yetiştirmeninde isimden daha fazla etkileyeceği kesin... benim tanıdığım Furkan'larda sıkıntı vardı ama isim çok güzel ve ağır bir isim:34:

Furkan kurani keriminde bir adi oldugu icin pek tavsiye edilmez.cocuga cok agir gelir.ve tanidigim tum furkanlrda sglik sorunu vardi mutlaka ama kucuk ama buyuk.ben tavsiye etmem.koyacaksanizda yanina baska isim koyun.

bende o yüzden konu açtım kızlar benim tanıdığım furkanlarda yaramaz olanda var akıllı olanda ben çok kararsızım ama eşim çok istiyor manası güzel diyor kıramıyorum onu inşallah akıllı uslu bir çocuk olur yavrum

Furkan kurani keriminde bir adi oldugu icin pek tavsiye edilmez.cocuga cok agir gelir.ve tanidigim tum furkanlrda sglik sorunu vardi mutlaka ama kucuk ama buyuk.ben tavsiye etmem.koyacaksanizda yanina baska isim koyun.

İsimlerin insan üzerinde etkileri olduğuna inanıyorum,en azından kişiliği etkilediğine.Çocuk hastanesinde 2 yıl çalışmış birisi olarak hastalarımızdan aynı isimlerin bolca görülmesi herkesin dikkatini çekerdi.Örnek vermeyeyim koyan aileler huzursuz olabilir.Benim babam öğretmendi bu isim konusunda konuşurken gerçekten haklı olduğumu okulda yaramazların bu isimlerde olduğunu söylemişti.Furkan ında taşıması ağır bir isim olduğunu,son 10 yıldır çokça koyulduğunu biliyorum.Sağlık sorunu olanlarda isim çok koyulduğundan elbette daha fazla olacaktır.

Bence çocuğun yaramazlığı aile eğitimiyle ilgili şımarık büyürse yaramaz olur isimle olduğunu düşünmüyorum.Eğer öyle düşünüyorsanız mülayim koyun çocuğun ismini uslu olur.:1:

insanların ismi ile müsemma olduğuna dair görüşler vardır.

furkan, kuranın diğer adıdır ve ağır bir isimdir. eğer illak ki bu ismi koymak istiyorsanız yanına bir isim daha koyabilrsiniz.

hakikaten tanıdığım tüm furkanlar inanılmaz yaramaz ve hiperaktif :1:

Back
X