Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet gerçekten isim elbette etkiler ama yetiştirmeninde isimden daha fazla etkileyeceği kesin... benim tanıdığım Furkan'larda sıkıntı vardı ama isim çok güzel ve ağır bir isim
Furkan kurani keriminde bir adi oldugu icin pek tavsiye edilmez.cocuga cok agir gelir.ve tanidigim tum furkanlrda sglik sorunu vardi mutlaka ama kucuk ama buyuk.ben tavsiye etmem.koyacaksanizda yanina baska isim koyun.
bende o yüzden konu açtım kızlar benim tanıdığım furkanlarda yaramaz olanda var akıllı olanda ben çok kararsızım ama eşim çok istiyor manası güzel diyor kıramıyorum onu inşallah akıllı uslu bir çocuk olur yavrum
Furkan kurani keriminde bir adi oldugu icin pek tavsiye edilmez.cocuga cok agir gelir.ve tanidigim tum furkanlrda sglik sorunu vardi mutlaka ama kucuk ama buyuk.ben tavsiye etmem.koyacaksanizda yanina baska isim koyun.
İsimlerin insan üzerinde etkileri olduğuna inanıyorum,en azından kişiliği etkilediğine.Çocuk hastanesinde 2 yıl çalışmış birisi olarak hastalarımızdan aynı isimlerin bolca görülmesi herkesin dikkatini çekerdi.Örnek vermeyeyim koyan aileler huzursuz olabilir.Benim babam öğretmendi bu isim konusunda konuşurken gerçekten haklı olduğumu okulda yaramazların bu isimlerde olduğunu söylemişti.Furkan ında taşıması ağır bir isim olduğunu,son 10 yıldır çokça koyulduğunu biliyorum.Sağlık sorunu olanlarda isim çok koyulduğundan elbette daha fazla olacaktır.
Bence çocuğun yaramazlığı aile eğitimiyle ilgili şımarık büyürse yaramaz olur isimle olduğunu düşünmüyorum.Eğer öyle düşünüyorsanız mülayim koyun çocuğun ismini uslu olur.