18 aylık erkek bebek otizim mi?

Çok haklısınız gerçekten elimizde olmuyor malesef kimse bırakmaz bilerek çocuğunu ama yaşlı insanlar uyarsan da yapacaklarını yapıyorlar işte bilmiyorum tamamen yasakladım tepkimizi gösterdik birde doktorumuzla konuyu görüşelim içimiz rahat etsin ama aramıyor Tv yi de Bgun hiç açılmamış akşam da açmadık umarım düşündüğüm gibi degildir gercekten bu durumda olan anneler daha iyi anlayabilir vermesinler demek çok kolay gözünüz görmüyor sonuçta
Kesinlikle öyle biz ne kadar yapmayın desekte büyükler dinlemiyor ben işimi bırakıp 3 buçuk yıl kendim baktım tek başıma şuanda da artık kreşe başladı ama malesef günümüzde her anne işini bırakıp çocuk bakabilecek durumda değil umarım büyükleriniz sizi anlar ve bu süreç kolaylaşır.

Bebeğime 18 aylık 1 yıldır kayınvalidem bakıyor.hafta sonu izinliyken oğlumda bir kaç durum gözlemledim . İsmini söylediğimde bakmama göz teması kurmama bazen parmak ucunda yürüme oyunu bizimle değil de tek oynama isteği . Hergun 9 saat Tv ekranına maruz kalmış sizce kuruntu mu yoksa şüphelerimde haklılık payı var mı
Bebeğinize 1 yıldır kaynananız değil, kaynananızın televizyonu bakmış. Bakın insanlar kreşleri kötülüyor ama inanın şu babaanne bakımından daha iyidir kreş. (Tabii orda da güvenlik sorunu var)

Otizm değildir inşallah ama TV otizme benzer etkiler gösterebiliyor çocuklarda. Tıbbi destek artı sıfır ekran ile umarım süreci tersine çevirebilirsiniz.

Back
X