ne demek canım,bişey değil...dene bakalım ne olacak,bana da bildirirsin artık sonuçları...a.s.
çikolata kız sana bişey sormk istiyorum.kullandığın yeşil çay melisin başlığını açmış olduğu çaykurun teneke kutudakii bergamut aromalısımı acaba?yoksa aktardan açık olarak aldığımız yeşil çayda aynı işi görürmü??
bu arada nette araştırma yaparken beragamutun iştah açıcı etkisi olduğunu öğrendim...
lütfen sorumu yanıtla illaki çaykurun teneke kutudaki bergamutlu yeşilçayınımı kullnmak zorundayız???
açıkçası ben hiç bişi yapmadan bol yiyip çay içerek kilo verilebileceğine pek ihtimal vermiyorum.
arkadaşlar...bu demleme yeşil çayı ben de kullanıyorum 2 aydır ve sonuç gerçekten çok iyi...faydasını gördüğüme eminim. fakat sizlere bir tavsiyem olacak,ben aynı zamanda o demleme esnasında 1 tatlı kaşığı funda yaprağı atıyorum suya ve öyle içiyorum..şuanda diyet adına hiçbir şey yapmamama rağmen 2 ayda 5 kilo verdim.az belki ama inanın yasak olan ne varsa dayanamayıp yediğim halde...funda yaprağını çok kişiden duymuştum,ihtimal vermiyordum "amaaann herkes bişey söylüyor,hepsini denemeye kalksak..."diyordum ama bir kaçkişiden daha duyunca yaklaşık 1 aydır da onu deniyorum. nasıl içiyorum : her yemekten yarım saat önce 1 tatlı kaşığı yeşil çay ve 1 tatlı kaşığı funda yaprağını sıcak suya koyuyorum,yaklaşık 10 dak demlenmeye bırakıyorum,sonra süzüyorum ve içine bir kaç damla limon sıkıyorum ve içiyorum..deneyin,gerçekten sonuç şaşırtıcı...hepinize sevgiler
bu ölçüler 1 fincan içinmi?ne kadar suya atıyorsun canım .
ben yeşil çay içiyordum
funda yaprağınıda ekleyelim bakalım
ama bana yemeklerden sonra ve yatmadan önce imem tavsiye edilmişti yanlışmı yapıyorum?
valla canım ben 2 aydır o çayı,yani çaykur un bergamot aromalısını kullanıyorum ve iştah açtığını algılamadım hiç...bence aktardaki de olur,sonuçta yeşil çayı sadece çaykur üretmiyor.aktardan da alabilirsin,hatta benim çayım bitmek üzere ben de aktardan alacağım.yeter ki sallama olmasın çünkü sallamanın yeterli olabileceğini düşünmüyorum...sevgiler
teşekkürler canım cevabın için...
bende bugün aldım aktardan bahsi geçen çayları..başlıyorum hayırllısıyla yani ilk fincanı iftarda alıcam ama ben yemek sonrası almayı düşünüyorum çünkü zaten açım yarım saat daha bekleyemem çay için
inş. yemek sonrasıda etkisini aynı şekilde gösterir.he bu arada bne bide selahattin dönmezin met. hız. çayını içiyordum yaf yemek sonrası.nasıl yapcas şinncik?
yemeğin hemen ardından onu içsem 30-45 dakka sonrada yeşil çayımı içsem olurmuki???
answer the question please :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?