fulda Burun Estetiği Ameliyatı

bence sorun eğer varsa 6 ayda geçer zaten 6 ayda geçmeyen gözle görünür bariz bi sorun varsa o düzelmez benim yasadığım tecrübeme dayanarak bu şekilde söylüyorum ama ufak tefek sorunlar varsa oluyorsu burunda onlar zamanla kaybolur düzelir diye biliyorum

inşallah öyle olur benm kıkırdak şiş bakalım nolcak ama 1 sene beklemek şart sanırım nemm e katılıyorum burun çok hasas damar dolu devamlı işlem görürse kesilip biçilirse zorlar diye düşünüyorum

bana doktorum ameliyatın ne olduğu açıldığı anda bellidir demişti.. genel şişliği geçiyorum da hani kemer kalması eğrilik düzelmiyor malasef

Merhaba,

Ameliyat olalı 3 hafta oldu. Şişlikler indikten sonra mı belli oldu yoksa yeni mi oluştu bilmiyoum ama benim de sol tarafta kıkırdağın neredeyse 1cm üzerinde şişlik var. Dokunduğum zaman ağrı yok, sanki bir top kıkırdak var orada. Burnun sağ tarafı da soldaki kıkırdakla aynı değil, daha yüksek. Cahillik gibi görünebilir ama sanki solda aşağıda olması gereken kıkırdak 1 cm yukarı kaymış gibi

Revizyon yapacağından korkuyorum, eğer böyle bir şey olursa uçtaki değişiklik ufak bir işlem midir? Yoksa bayağı ameliyat mı? Benim daha içerdeki mevcut dikişlerim düşmedi

Canım dur hele 3hafta olmuş dikişler normalde 2 haftada düşermiş benim 1.5 ayda düşmüştü ssimdi senin en sis halin belki sahada sisicek burnun benim 5 ay oldu solumdaki Kikirdak top gibi sagım indi ve bunu 4.5 aylikti farkettim benim burun gayet eşit duruyodu bakalım ilerleyen zaman ne gostericek ama sen çok yenisin bukadar şiskenn nasıl sorun varmi burnunda

Dün şiş olan taraftan nefes alamıyordum. Bugün çok daha iyi. Ben bandaj çıktıktan sonra uyurken kafamı tavana bakar şekilde tutmak için çaba göstermeyi bıraktım, yan da yattığım oldu. Forumdan bazen yan yatmadan kaynaklı olabileceğini okudum ve dün gece düz yattım. Sabah kalktığımda bayağı inmişti ama dokununca hala var. Bu gece de düz yatıp yarınki duruma bakacağım. Sonucu bildiririm.

Bu her gün değişme süreci 5 ayı da geçecekse tahminimden zormuş diyebilirim :S

2 gün düz yatınca burnumu S gibi gösteren şişlik tamamen geçti! :)

ne mutlu sana walla bende hala düz yatmaya çalışıyorumm ki yüzümü yastığa gömüp uyuyan biri olarak bu ameliyat sarstı beniiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…