Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ful77 Meme stetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi ful77
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kizlarrrr merhaba...
sonunda bende meme buyuttum.bugun 3.gun kas alti oldu.feci agrim var..ben yuzume yag enjeksionuda yaptirdim suan yuzum davul gibi,memeler zaten fuze...yag alinan bacaklarimda feci acio(((
moralim bozuk biraz...
wowwwwww neler yaptırmssın canım hepsini bir anda,iyi cesaret valla:18: benimde 4. günüm kas altı.o dediğin feci ağrıları iyi bilirim.günden güne azalıyo ben bugün cok iyiyim hatta.dünle bugün bile cok farkediyo.cok cok gecmiş olsun canım benim,Allah tan acil şifalar..
canim sana da gecmis olsun.kac cc konuldu?odem var mi memislerde?bide benim kardima doguru virc virc die ses gelio ole bi acayipp odem hissediorum.zaten memisler bomba gibi tas gibi kocaman o da ayri bir moral bozuo..bana 325cc takildi dr.sisler incek daha dedi ama dumduz bir gogusten sonra fuzeler gozume buyuk goruonuolar((
kizlarrrr nerdesiniz?????bana moral verin azcik..ameliyat sonrasi beni daha neler beklior..ayyy bir iyilessem agiz tadiyla mutlu olamadim bile:))))
kizlarrrr nerdesiniz?????bana moral verin azcik..ameliyat sonrasi beni daha neler beklior..ayyy bir iyilessem agiz tadiyla mutlu olamadim bile:))))
225cc kas altı yuvarlak koyuldu bana.çok zayıfım zaten.o vırc vrc sesleri noormal ameliyat sırasında hava giriyo ayrıca ödem yapıyo,çok normal yanı.bak canım arnıca diye bi krem var şişlik ve ödem giderici.hergün ondan sür ve bol bol maydanoz ye suyunu iç.inan çok iyi geliyo.hiç moralını bozma canım benim onlar daha inecek yumusucak çok bomba bi hatun olcan
canim sana da gecmis olsun.kac cc konuldu?odem var mi memislerde?bide benim kardima doguru virc virc die ses gelio ole bi acayipp odem hissediorum.zaten memisler bomba gibi tas gibi kocaman o da ayri bir moral bozuo..bana 325cc takildi dr.sisler incek daha dedi ama dumduz bir gogusten sonra fuzeler gozume buyuk goruonuolar((
Geçmiş olsun canım, zoru atlatmışsın- hergün kendini daha iyi hissedeceksin- biraz sabır) Bana 350cc takıldı- banada ilk zamanlar çok büyük görünüyorlardı, ama ödemler inince gayet güzel ve hoş duruyorlar:)) Seninde öyle olacaklar bozma moralini. Yeni memişerin keyfini yakında çıkarırsın cnm
herkeze merhaba arkadaslar,
yazdiklariniz ve iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.su 3 gun nasil gecti az cok tahmin ediyorsunuzdur..uyku girmedi gozume.gogsumde cok feci bir baski var ve memisler cokkkk buyukkkk.odeminde etkisi var.bu arada o kremi alicam canim taviyen icin tesekkur ederim.bilseydim bu acilari cekermiydim dedim yani su son 3 gunde..bide ben elmacik kemiklerime ve ceneme yag enjeksionu yaptirdim.zayif oldugum icin yag cikarmakta zorlanmis dr.bacaklarim delik desik ona ayri bir canim sikkin.yuzum teravesti gibiydi yavas yavas inmeye basladi sisleri.morluklar var halen.bu arada dr.yuzumede ufak ufak dikisler koymus..bundan bahsetmemislerdi azicik canim sikildi bu olaya..simdilik pek yorum yapamiorum arkadaslar.dua edin nuolur biran once kendime geleyim.mutlu olmak icin oldum ama bu acilar beni daaha da mutsuz etti((
yazdiklariniz ve iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.su 3 gun nasil gecti az cok tahmin ediyorsunuzdur..uyku girmedi gozume.gogsumde cok feci bir baski var ve memisler cokkkk buyukkkk.odeminde etkisi var.bu arada o kremi alicam canim taviyen icin tesekkur ederim.bilseydim bu acilari cekermiydim dedim yani su son 3 gunde..bide ben elmacik kemiklerime ve ceneme yag enjeksionu yaptirdim.zayif oldugum icin yag cikarmakta zorlanmis dr.bacaklarim delik desik ona ayri bir canim sikkin.yuzum teravesti gibiydi yavas yavas inmeye basladi sisleri.morluklar var halen.bu arada dr.yuzumede ufak ufak dikisler koymus..bundan bahsetmemislerdi azicik canim sikildi bu olaya..simdilik pek yorum yapamiorum arkadaslar.dua edin nuolur biran once kendime geleyim.mutlu olmak icin oldum ama bu acilar beni daaha da mutsuz etti((
çok geçmiş olsun tatlım.sen ağır olan günleri atlatmışsın çok şükür.bundan sonra seni güzel günler bekliyor merak etme.
hatta 2-3 hafta sonra açıp bu sayfayı okuyunca gülüp geçeceksin,gör bak çok güzel olacaksın.kendini alışverişte bikini bakarken düşün.güzel dolgunlaşmış yüzüne makyaj yapıp,yanaklarına allık sürdüğünü düşün.
moral çok önemli canım.güzel olacak de vücudun daha çabuk toparlar kendini :92:
hatta 2-3 hafta sonra açıp bu sayfayı okuyunca gülüp geçeceksin,gör bak çok güzel olacaksın.kendini alışverişte bikini bakarken düşün.güzel dolgunlaşmış yüzüne makyaj yapıp,yanaklarına allık sürdüğünü düşün.
moral çok önemli canım.güzel olacak de vücudun daha çabuk toparlar kendini :92:
arkadaslar merhaba,
yazdiklariniz bana moral oyuoooooooooooo cok tesekkur ederim.4.gun bugun ilk gunlere nazaran daha iyiyim.
halen gogsumde buyuk baski ve rahatsizlik var.yarin dr.da randevum var.pansumana gidicem.kizlar dua edin bana nekadar zormus((
uykusuzluk problemini naptininiz?belimin agrisindan gogsumun acisindan uyku girmio gozume..sizler nasilsiniz?
kendinizi nasil hissediorsunuz?
yazdiklariniz bana moral oyuoooooooooooo cok tesekkur ederim.4.gun bugun ilk gunlere nazaran daha iyiyim.
halen gogsumde buyuk baski ve rahatsizlik var.yarin dr.da randevum var.pansumana gidicem.kizlar dua edin bana nekadar zormus((
uykusuzluk problemini naptininiz?belimin agrisindan gogsumun acisindan uyku girmio gozume..sizler nasilsiniz?
kendinizi nasil hissediorsunuz?
ben de istiyorum ameliyt olmk bekarım öğrenciyim.. bi sevgilim yani eş adayım yok.. ameliyat olurum da evlennce bunu eşime nasıl açıklarımm . diğer taraftan bu fındık kadar gögüsle nasıl çıkarım eşimin karşısına?? çok mutsuzuum. ailem tümden karşı çıkar napıcam ben bilmiyorum. ameliyat olsam eşim bunu farkeder mi doğal olmadığını anlar mı ?
ben de istiyorum ameliyt olmk bekarım öğrenciyim.. bi sevgilim yani eş adayım yok.. ameliyat olurum da evlennce bunu eşime nasıl açıklarımm . diğer taraftan bu fındık kadar gögüsle nasıl çıkarım eşimin karşısına?? çok mutsuzuum. ailem tümden karşı çıkar napıcam ben bilmiyorum. ameliyat olsam eşim bunu farkeder mi doğal olmadığını anlar mı ?
canim merhaba,
yeni ameliyatini olmus bir bayan olarak sana tek tavsiyem bu ameliyati eger gercekten istiyorsan ol..ne es ne sevgili senin onceligin olmasin.ameliyatini olursan zaten belli bir sure sonra anlasilmasi zor oluo..sana ol yada olma diyemem karar senin ama iyice emin olduktan sonra bu ise girismeni oneriyorum.cok agrili bir islem..
ben ameliyatimi antalyada oldum cnm.kasalti 325 cc high profile takildi.bir gece hastanede kaldim.cok fazla gerginlik hissediorum.agrim var ama azaldi.dr.istersen ozelden yazarim cnm.
Lütfen. Benim 100 mesajım olmadığından özel mesaj gönderemiyorum henüz. Ama alabilirim sanırım. :) Çok sağol canım.
ben ameliyatimi antalyada oldum cnm.kasalti 325 cc high profile takildi.bir gece hastanede kaldim.cok fazla gerginlik hissediorum.agrim var ama azaldi.dr.istersen ozelden yazarim cnm.
Merhaba canım, bende antalyada ameliyat oldum. Doktor ismi sormayacağım ama merak ettim hangi hastanede oldun?
Merhaba canım, bende antalyada ameliyat oldum. Doktor ismi sormayacağım ama merak ettim hangi hastanede oldun?
merhaba canim,
gecmis olsun tekrar..bi dersin sikintin kaldi mi?ben antalyada medikalpark ta oldum:)))zaten orda 2 dr.var..
suan 5.gunumdeyim ve agrilarim hafisledi.cok buyuk bir baski hissesiyorum gogsumde..sen nasilsin?sana kac cc takildi?
ben buyuk isterim die tutturdum sonradan da pisman oldum:))cok buyukler yaaa acaba sislikler inince nasil olucak..
Canım tekrardan geçmiş olsun.bugün benim de 7.günüm,düne nazaran çok daha iyiyim.emin ol sende saatler geçtikçe iyiye gideceksin.ben de ilk 5 gün adamakıllı uyuyamamıştım fakat dün akşam 20:15 te bir vurdum kafayı sabah 07:00 de uyandımsoluksuz uyumuşum ve ilk defa.nasıl uykusuz ve yorgun olduğumu hesapet.göğüslerdeki şişlik ve baskı hissi bende de hala var,ama zamanla oda geçicek veee bir bakmışsın herşey bitmiş gitmiş kuş gibisinbol su tüket,dinlen ve kollarını çok yorma.öpüldün...
Canım tekrardan geçmiş olsun.bugün benim de 7.günüm,düne nazaran çok daha iyiyim.emin ol sende saatler geçtikçe iyiye gideceksin.ben de ilk 5 gün adamakıllı uyuyamamıştım fakat dün akşam 20:15 te bir vurdum kafayı sabah 07:00 de uyandımsoluksuz uyumuşum ve ilk defa.nasıl uykusuz ve yorgun olduğumu hesapet.göğüslerdeki şişlik ve baskı hissi bende de hala var,ama zamanla oda geçicek veee bir bakmışsın herşey bitmiş gitmiş kuş gibisinbol su tüket,dinlen ve kollarını çok yorma.öpüldün...
canim cok tesekkur ediyorum.inan su 5 gundur moral sifirin altindaydi..uyku nedir unuttum zaten..sinirlerim bozuluo uykusuzluktan..gogsumde cok baski var...sivi cok turketiyorum.insallah bu acilarimiza degcek..kocamn optm