Fuji Hakkında

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
96
Ankara
kızla rteknosada fujinin bi fotoğraf makinesine aşık oldum aranızda fuji kullanan va rmı acaba fiatıda400yani benim için ucuz sayılmaz alıcam ama bi araştırma yapıp sizlerind efikirlerinizi almak istedim özelliklerini ya da resmini eklemiyorum sadece fuji kullananla rmemnunla rmı onu örenmek istiyorum teşekkürlera.s.

bende teknosadan almştım 800 tlye cok düşmüş şu an fiyatı nası acıdım o kdr para verdigime ama 3 yıldır kullanıorum çok memnunum

bende fuji kullanıyorum çok memnunum , görenlerin dikkatini çekiyor,servis olayıda önemli bence bu elektronik cihazlarda

aldım kızlar makineyi modeli fuji j 38 aldığımda seviyodum fakat geçen gün arkadaşımın samsung marka makinesi benimkinden çok daha ucuz olmasına rağmen kalitesi çok daha iyiydi 12.2mekapiksel halbuki ikimiizn de makinesi yani şu anda piyasa değeri samsung 150 fuji 399 tl ben soğudum makinemden arkadaşımda keşke almasaydın dedi bu modelini kullananlar varsa memnunlar mı acaba,ben çiçek resmi çekiceğim zaman çiçek moduna getiriyorum mesela ama gene de istediğim netliği yakalayamıyorum uff çok heves etmiştim çok üzgünümm:çok üzgünüm:

Merhaba cnm banada teknosada fuji j38 önermişlerdi geçenlerde ama onun yerine medya markttan sony w310 aldım. Fuji makineler için medya markttakiler fujinon die bir lens yok dediler. Nikonun nikkor lensi var ama fujinon lens die bir şey olmaz dediler bende tam anlayamadım. Yalnız ben j38'in çekimini oldukça beğendim sony w310'un çekiminden daha iyimiş ama almadım ztn best buy, medya markt gibi mağazalar açıldığından beri teknosadan alışveriş yapmayı kestim çünkü çok kazıkçı. J38'de 339 tl'ydı teknosada daha ucuza dediğim yerlerde bulmak mümkün.

Çiçek resmi evet çiçek böcek çekmek içindir ama sadece çiçek resimleri için kullanılmaz çiçek resmi makro anlamına gelir, çiçek resmine getirdiğiniz vakit makinayı yakından çekimler yaparsınız (1 cm, 4-5 cm,10 cm) genelde compakt makinelerde 4-5 cm'dir uzaklık. Makine dik olarak değil, açı yapacak şekilde herhangi bir objeye yaklaştırılmalıdır o zmn ön taraftaki nesne net arkası flu çıkar bu da makro çekimlerde genellikle en istenen görüntüdür. Öndeki netliği yakalamak için netleyin makineyi yavaş yavaş kendinize doğru gelerek uygun açı ve uzaklığı yakalayın net olduğunda çekin.

çook teşekkür ederim:))bilgi süper oldu denicem :)bu arada hayırlı olsun makinanız benc eiyi yapmışsınız çünkü teknosa gerçekten kazıkçı ve teknosa ellerindeki fujileri satmaya çalışıyorlar geçen gün yine girdim öyleisne bakıyodum satış görevliis bana fujiyi önerdi..mediamarktta ise fuji yok:))yani orda da başka markayı satmaya çalışıyorla rsiz araştırmadan almayın arkadaşlar öyle güzel uyutuyolardki en kötü makinayı bile pazarlama tekniğiyle veriyorlar eliniz eruhunuz duymuyor elektironik ve pahalı şeylerde benc efikriniz olsun kararlı bir şekilde gidin ve onu alınn:lepi:

Fujı 2800 aldım kızlr yarı profosyonel olrk kullnblrsn dedıler bır baslangıc olark bu makınayı kullanan varmı

çiçek resmi makro çekimler için kullanılır. benim makinem de fuji finepix s 5500. çok çok memnunum. hiçbir makineye de değişmem. kullanım kılavuzunu iyi okuyun.

Canım Fujinin normal modelinide alabilirdin yani çok üst modele gerek yok mesela ben 170 liraya almıştım pilleri hafıza kartı pil şarj edicisiyle beraber 210 gelmişti ve memnunum birçok özelligide benimki fuji av100

Son düzenleme:
kızlar bende fuji kullanıyorum jx250 bnm ki.gittigidiyordan çok uygun bi fiyata aldım. makina gayet güzel ve sağlam geldi. hd video çekimi var 14 megapixel özellikle açık havada harika çekim yapıyor. Ben aslında daha cok tasarımına bayıldım çok zarif tavsiye ederim

ben de fuji kullanıyorum çok memnunum aslında beni fiyatı cezbetti diyebilirim başlangıç için çok çok ii bence makinenin özellikleride çok güzel özellikle makro çekimler muhteşem oluo tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…