Fuckbuddy denilince sahnede mi olmak istersiniz? Yoksa izleyenler arasında mı?

En çok merak edilen ama hakkında en az konuşulan fuckbuddy hakkında fikir almak istiyorum.
Başınıza neler geldi?
Böyle bir şeye kalkışmayı önerir misiniz?
Ya da tek gecelik ilişki daha mı iyi?
Bağlılık kurmadan cinsel ilişki kurmak ne kadar mantıklı?
Ya da asıl mantıklı olan bağlılık kurmamak mı?
Önerilerinizi almak isterim. Hatta sorularınızı da yazarsanız bir bilen cevap atacaktır elbet...
Bağlilik olmadan Önune gelenle ilişkiye girmek hayvanlara has bir ozellik. Bu bir ozgurluk biçimi değil sapiklikdir. Asla merak etmedim. Çunki kendi bedenime ve kendi adıma saygim var.

Siz ne sanıyorsunuz bubkadar türkiyedeki insanları.genç, yakışıklı, tertemiz insanlar da bubtarz ilişkiler yaşıyor.adamlar genç dinamik.herkes 5 senelik sevgilisiyle yapmıyor seksini.ne kadar abartılı şeyler yazılıyor mikrop yuvası falan.sanki adamlar fuckbuddy oldu diye bütün gün 15,20 kadını dolaşıyor sanki.yanlış alıntı yapmışım heralde.mikrop yuvası diyen arkadşa yazmışim bir kısmını.bu arada normal sevgili arada daha ciddi bir bağ olduğu için daha tehlikeli bence.
Kahkaha attım ya :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ben de sıkıntı çıkaran fuckbuddy ilişkisine denk gelmedim.yıllar yılı da yaşarım.ne kötü sıkıntılı birine denk gdim ne de aşk muhabbetlerine.o kişiler demek ki ciddi ilişki insanı.her insan göre değildir.ben fazla duygusal biri değilimdir.ne duygusal adamlar var.
Ferhan kaç yaşındasın cidden merak ettim

Seks hayatını cümleten biliyoruz artık ama yaşını merak ettim
Yıllar yılı yaşarım deyince 🙄

Ferhan kaç yaşındasın cidden merak ettim

Seks hayatını cümleten biliyoruz artık ama yaşını merak ettim
Yıllar yılı yaşarım deyince 🙄
29,bir de bu kızımız 1 yıl öncesine kadar ailesinin baskısından etek bile giyemiyordu 🤣 neredeeeeen nereye üstelik yıllardır fb ilişkisi varmış

Siz ne sanıyorsunuz bubkadar türkiyedeki insanları.genç, yakışıklı, tertemiz insanlar da bubtarz ilişkiler yaşıyor.adamlar genç dinamik.herkes 5 senelik sevgilisiyle yapmıyor seksini.ne kadar abartılı şeyler yazılıyor mikrop yuvası falan.sanki adamlar fuckbuddy oldu diye bütün gün 15,20 kadını dolaşıyor sanki.yanlış alıntı yapmışım heralde.mikrop yuvası diyen arkadşa yazmışim bir kısmını.bu arada normal sevgili arada daha ciddi bir bağ olduğu için daha tehlikeli bence.
Senin 3 fb var o fblerin de 2şer fbsi varsa biri mantar olduğunda hasta durumu anlayana kadar hepinize mantar bulaşır. Ki mantar en basit hastalık, nasıl mikrop yuvası değil. Hepsi ilişkinin başından sonuna prezervatif mi takıyor bu adamların. Bak diğer hastalıklara hiç geçmedim mantar en kolay tedavi olanı.

Senin 3 fb var o fblerin de 2şer fbsi varsa biri mantar olduğunda hasta durumu anlayana kadar hepinize mantar bulaşır. Ki mantar en basit hastalık, nasıl mikrop yuvası değil. Hepsi ilişkinin başından sonuna prezervatif mi takıyor bu adamların. Bak diğer hastalıklara hiç geçmedim mantar en kolay tedavi olanı.
bunlar sadık fb heralde bir birini boynuzlamıyor :halay:

29,bir de bu kızımız 1 yıl öncesine kadar ailesinin baskısından etek bile giyemiyordu 🤣 neredeeeeen nereye üstelik yıllardır fb ilişkisi varmış
Aynen ondan dedim yıllar yılı deyince sormak istedim 🤭
Van da yaşıyor boyle olursa gundev2 3 kişiyle yaşıyorum demisti covit gibi çoğalacak ondan ona ondan ona

Fuckbuddy demek bağ kurmamak demek değil.hem cinsel ilişkiye girip hem de tek eşlilik baskısı olmadan çok güzel arkadaşlıklar yaşanabiliyor.sevgili değilsiniz diye bu kişiler işini görüp fırlayıp gitmiyor ki sohbet edikiyor, yeniliyor, içiliyor, sırdaş olunabiliyor.yardım istesem hemen koşup gelirler.sadece tek eşlilik baskısı ve saçma sapan kısıtlamalardan, sorumluluklardan kaçma şansın oluyor.

Dağılın bilir kişi geldi

En çok merak edilen ama hakkında en az konuşulan fuckbuddy hakkında fikir almak istiyorum.
Başınıza neler geldi?
Böyle bir şeye kalkışmayı önerir misiniz?
Ya da tek gecelik ilişki daha mı iyi?
Bağlılık kurmadan cinsel ilişki kurmak ne kadar mantıklı?
Ya da asıl mantıklı olan bağlılık kurmamak mı?
Önerilerinizi almak isterim. Hatta sorularınızı da yazarsanız bir bilen cevap atacaktır elbet...
illede bağlılık kurmadan düzenli ilişki iyi gibi duruyor niyetine girdikten sonra buda bir ihtiyaç nasılsa hem değişik şeyler deneyimleyip fikir sahibi olma durumuda mevcut

X