Fuckbuddy denilince sahnede mi olmak istersiniz? Yoksa izleyenler arasında mı?

Ben de merak ediyorum bu konuyu. Yani madem aşk yok ortada niye yorayım kendimi değer mi?bir dildo daha mantıklı olabilir. Tecrübesi olan varsa yeşillendirsin😅
Aşık oldugunla vasat altı seks mi aşık olmadığınla kaliteli seks mi? Cinsellik bölümü aşık oldugu adamla vasat yatak hayatından yakınan kadınlarla dolu. Öyle olacağına arasında sadece elektrik olan biriyle yorucu ama zevkli bir gece tercih edilebilir.
Seks çok duygusal bir eylem değil ki, filmlerden kitaplardan falan beyninize öyle işlenmiş bence. Dünya üzerindeki tüm canlıların,hayvanların zevk için üreme için yaptığı bir organizasyon. Ne zevk icin ne üreme için aşk bir zorunluluk.
Ama şey bana anlamsiz geliyor, KKda çok var. Adamdan maddi kârı yok, adamdan duygusal kâri yok, adamın iki tatlı sözü yok, sevgili değiller ,yatak arkadaşlığı yapıyorlar. Olabilir. Ama sonra kadın diyor ki; "yatakta da çok kötü, hemen bitiriyor kalkiyor"
Ben işte bunu hiç anlayamiyorum😅😅 bu resmen nefes alsın yetercilik. Bir adamla bu şekilde bir ilişki yaşayacaksam adamın yatakta Zeus olması lazım, hadi Zeus olamadı posedion. aşağısı kurtarmaz.

Aşık oldugunla vasat altı seks mi aşık olmadığınla kaliteli seks mi? Cinsellik bölümü aşık oldugu adamla vasat yatak hayatından yakınan kadınlarla dolu. Öyle olacağına arasında sadece elektrik olan biriyle yorucu ama zevkli bir gece tercih edilebilir.
Seks çok duygusal bir eylem değil ki, filmlerden kitaplardan falan beyninize öyle işlenmiş bence. Dünya üzerindeki tüm canlıların,hayvanların zevk için üreme için yaptığı bir organizasyon. Ne zevk icin ne üreme için aşk bir zorunluluk.
Ama şey bana anlamsiz geliyor, KKda çok var. Adamdan maddi kârı yok, adamdan duygusal kâri yok, adamın iki tatlı sözü yok, sevgili değiller ,yatak arkadaşlığı yapıyorlar. Olabilir. Ama sonra kadın diyor ki; "yatakta da çok kötü, hemen bitiriyor kalkiyor"
Ben işte bunu hiç anlayamiyorum😅😅 bu resmen nefes alsın yetercilik. Bir adamla bu şekilde bir ilişki yaşayacaksam adamın yatakta Zeus olması lazım, hadi Zeus olamadı posedion. aşağısı kurtarmaz.
Kim bu acaba :KK53: :KK70:

Tamam nolmus uzaktan Merak edip kalkismayinca? Merak edip kalkismamis oluyorsun neyi soru bunun?

o zaman şöyle soralım. aşıksın ama karşı cins cinsel anlamda tatmin etmiyor. bir görev gibi amaca hizmet ediliyor ve herkes koltuğuna çekiliyor. Bu durumdaki kişi neden nasıl aşık bu ayrı bir tartışma konusu ama onu bir kenara alırsak bu durumda olup büyük olasılıkla da partnerinden habersiz fb. ilişkisi yaşayan kişiler buna nasıl devam edebiliyor?

o zaman şöyle soralım. aşıksın ama karşı cins cinsel anlamda tatmin etmiyor. bir görev gibi amaca hizmet ediliyor ve herkes koltuğuna çekiliyor. Bu durumdaki kişi neden nasıl aşık bu ayrı bir tartışma konusu ama onu bir kenara alırsak bu durumda olup büyük olasılıkla da partnerinden habersiz fb. ilişkisi yaşayan kişiler buna nasıl devam edebiliyor?
Ya sen ne istiyorsun onu bi de hele gardaş…

Aşık olduğu bir insan var ve fb ilişki yaşıyorsa bu onun şerefsiz olduğunu gösterir sadece :KK66:

Anladım. Evlisin heyecan arıyorsun?

o zaman şöyle soralım. aşıksın ama karşı cins cinsel anlamda tatmin etmiyor. bir görev gibi amaca hizmet ediliyor ve herkes koltuğuna çekiliyor. Bu durumdaki kişi neden nasıl aşık bu ayrı bir tartışma konusu
Çünkü bizim ülkemizde seks çok ileri bir aşamada, artık iyice o kişiyle derin bağlar kurulunca yapılan bir sey. Haliyle insan (hele ki bizim gibi sağlıklı bir şekilde ilişki bitirmeyi bilmeyen insanlarin ülkesinde) kolay kolay ayrılamıyor ha deyince . İnsan yatak odasında mutsuzsa da aşk adı altında pek çok zaman devam edebiliyor. Ha düzeldi, ha düzelecek, bugün 10 saniye daha uzadı umut var falan 😂😂 bir de ciddi iliskideyken sevisip ayrılınca kizlar kendilerini kötü hissediyor , toplumsal normlardan ötürü. Mazallah evilige kadar gidiyor 😂
ama onu bir kenara alırsak bu durumda olup büyük olasılıkla da partnerinden habersiz fb. ilişkisi yaşayan kişiler buna nasıl devam edebiliyor?
Bu bambaşka bir konu. Bu fuckbuddy değil ki. Fuckbuddy mueessesi bekar insanlar arasında olur. Diğerine metreslik , şerefsizlik falan deniyor.
Bunu yapan kişi zaten sevgilisini/karısını aldatmış oluyor. Aklanacak bir tarafı yok.
Fblik bundan daha masum bir şey.
Zaten uygulamalardan tanisanlari saymazsak insanlar genelde çekim sağladıkları kişilerle bu yola giriyor. Bakıyor adamla olmak çok keyifli, yatakta da başarılı, kadını tatmin ediyor, güne daha mutlu uyanmasını sağlıyor:) ama öte yandan adam boş beleş biri, takılmak için güzel / ciddi ciddi sevgili olmak için vasat. Mesela ortamci, mesela sokak müzisyeni , mesela kendini alkole vurmuş, mesela 'çalışmak boş insanların işi, coin alacaksin' muhabbeti yapıyor,mesela gözü disarida... Böyle birini sırf elektrik var ,yatakta kaplan diye koluna takmaya gerek yok bence. Karakter özellikleri sevgili diye koluna takmayacak birisi diye yalnzi zamanlarında olmana rağmen yüz çevirmeye de her zaman için gerek yok. Öyleleri takilmalik - fb olarak durabilirler.
Yapan yapar, yapmayan yapmaz.

Sevgili olsan görev diye adlandırmazsın. Kız sen evlimisin yoksa??

Aşık olduğu bir insan var ve fb ilişki yaşıyorsa bu onun şerefsiz olduğunu gösterir sadece :KK66:
Fb ilişkisi başlı başına tehlikeli bir olay gibi geliyor bana. Bu kadar kadının öldüğü bir ülkede gerçekten cesaret gerektiriyor. Tabi bir de bekaret mevzusu var. bilemedim

En çok merak edilen ama hakkında en az konuşulan fuckbuddy hakkında fikir almak istiyorum.
Başınıza neler geldi?
Böyle bir şeye kalkışmayı önerir misiniz?
Ya da tek gecelik ilişki daha mı iyi?
Bağlılık kurmadan cinsel ilişki kurmak ne kadar mantıklı?
Ya da asıl mantıklı olan bağlılık kurmamak mı?
Önerilerinizi almak isterim. Hatta sorularınızı da yazarsanız bir bilen cevap atacaktır elbet...
Fuckbuddy demek bağ kurmamak demek değil.hem cinsel ilişkiye girip hem de tek eşlilik baskısı olmadan çok güzel arkadaşlıklar yaşanabiliyor.sevgili değilsiniz diye bu kişiler işini görüp fırlayıp gitmiyor ki sohbet edikiyor, yeniliyor, içiliyor, sırdaş olunabiliyor.yardım istesem hemen koşup gelirler.sadece tek eşlilik baskısı ve saçma sapan kısıtlamalardan, sorumluluklardan kaçma şansın oluyor.

Fb ilişkisi başlı başına tehlikeli bir olay gibi geliyor bana. Bu kadar kadının öldüğü bir ülkede gerçekten cesaret gerektiriyor. Tabi bir de bekaret mevzusu var. bilemedim
Siz ne sanıyorsunuz bubkadar türkiyedeki insanları.genç, yakışıklı, tertemiz insanlar da bubtarz ilişkiler yaşıyor.adamlar genç dinamik.herkes 5 senelik sevgilisiyle yapmıyor seksini.ne kadar abartılı şeyler yazılıyor mikrop yuvası falan.sanki adamlar fuckbuddy oldu diye bütün gün 15,20 kadını dolaşıyor sanki.yanlış alıntı yapmışım heralde.mikrop yuvası diyen arkadşa yazmışim bir kısmını.bu arada normal sevgili arada daha ciddi bir bağ olduğu için daha tehlikeli bence.

Siz ne sanıyorsunuz bubkadar türkiyedeki insanları.genç, yakışıklı, tertemiz insanlar da bubtarz ilişkiler yaşıyor.adamlar genç dinamik.herkes 5 senelik sevgilisiyle yapmıyor seksini.ne kadar abartılı şeyler yazılıyor mikrop yuvası falan.sanki adamlar fuckbuddy oldu diye bütün gün 15,20 kadını dolaşıyor sanki.yanlış alıntı yapmışım heralde.mikrop yuvası diyen arkadşa yazmışim bir kısmını.bu arada normal sevgili arada daha ciddi bir bağ olduğu için daha tehlikeli bence.
Aslında yazdığınız mantıksız sayılmaz. Fb kabul eden normal gören erkek bazı konuları aşmış olabilir kafadan. ama insan çekiniyor ister istemez. Sonunda tek taraflı aşka dönmesi de yüksek ihtimal tabi. Hiç iyi biten bir fb tecrübesi duymadım.

Aslında yazdığınız mantıksız sayılmaz. Fb kabul eden normal gören erkek bazı konuları aşmış olabilir kafadan. ama insan çekiniyor ister istemez. Sonunda tek taraflı aşka dönmesi de yüksek ihtimal tabi. Hiç iyi biten bir fb tecrübesi duymadım.
Ben de sıkıntı çıkaran fuckbuddy ilişkisine denk gelmedim.yıllar yılı da yaşarım.ne kötü sıkıntılı birine denk gdim ne de aşk muhabbetlerine.o kişiler demek ki ciddi ilişki insanı.her insan göre değildir.ben fazla duygusal biri değilimdir.ne duygusal adamlar var.

Ben de sıkıntı çıkaran fuckbuddy ilişkisine denk gelmedim.yıllar yılı da yaşarım.ne kötü sıkıntılı birine denk gdim ne de aşk muhabbetlerine.o kişiler demek ki ciddi ilişki insanı.her insan göre değildir.ben fazla duygusal biri değilimdir.ne duygusal adamlar var.

En çok merak edilen ama hakkında en az konuşulan fuckbuddy hakkında fikir almak istiyorum.
Başınıza neler geldi?
Böyle bir şeye kalkışmayı önerir misiniz?
Ya da tek gecelik ilişki daha mı iyi?
Bağlılık kurmadan cinsel ilişki kurmak ne kadar mantıklı?
Ya da asıl mantıklı olan bağlılık kurmamak mı?
Önerilerinizi almak isterim. Hatta sorularınızı da yazarsanız bir bilen cevap atacaktır elbet...
Mahmutsu, yanlış gelmişsin

X