Fuckbuddy denilince sahnede mi olmak istersiniz? Yoksa izleyenler arasında mı?

Bunu tercih edenlerin çoğu fb. ilişkisinin sonunda bir tarafın bağlandığından ve konuyu romantik beklentili bir ilişkiye döndürmek istediğinden şikayetçi. Duygusal olarak sıfır hissedilen biriyle birlikte olmak ne hissettiriyor yolun sonu hep mutsuz mu?

Bunu tercih edenlerin çoğu fb. ilişkisinin sonunda bir tarafın bağlandığından ve konuyu romantik beklentili bir ilişkiye döndürmek istediğinden şikayetçi. Duygusal olarak sıfır hissedilen biriyle birlikte olmak ne hissettiriyor yolun sonu hep mutsuz mu?
birileri ile fakbadi olmak istiyorsunuz ama ya aşık olursam şeysinden mi korkuyorsunuz?

yani bunu yaşayamayıp sadece konuyu merak etmekten bahsediyorum. yani uzaktan merak edip kalkışamamak gibi :KK70:

Yani diyorsun ki yemek kanalı izlemek mi kalkıp o yemekten denemek mi? 🥴
Bende diyorum ki ikisini de dene tarafını seç :KK53:
Çünkü biri izleme yhaa deneee dese deneyecek gibisin
Onaylanmak için açmışsın konuyu da
İyi günler 😌

Vallahi dün bir kadın bana mesaj attı eşimle izlenme fantezimiz var bizi izlermisin diyor skype uzerindena rayacagiz hatta ucret te verecegiz sana sendne hiçbir şey beklemiyoruz sadece biz birlikteyken bizi izle istiyoruz .. Ben analmadım ben izleyince onlara ne olacakki. Hiç mahrem diye bir şey kalmadı

Hımm aslında düşünülebilir neden olmasın :KK70:

yani bunu yaşayamayıp sadece konuyu merak etmekten bahsediyorum. yani uzaktan merak edip kalkışamamak gibi :KK70:
Senin kafa karışık bir milyon
Burayıda karıştırdın
Burdan sana bir şey çıkmayacak bence abi ya
En iyisi sen dene gör uygula tecrübeni bizle paylaş
Bu daha mantıklı

Başlık; Fuckbuddy denilince sahnede mi olmak istersiniz? Yoksa izleyenler arasında mı?
Aklıma şey geldi. Amsterdamdayken bir yerden bahsetmislerdi,ne derece doğru bilmiyorum. Tiyatro gibi ama sahnede sevişiyorlar. Beş euro beş dakka izliyorsun, koltuklar dönüyor/sıradaki giriyor 😂😂

Ekleme; ben sahnede de izleyici de değildim, paramı daha yararlı şeylere harcamayı tercih ediyorum.
Konuya genel olarak yorumum da bu.

yani bunu yaşayamayıp sadece konuyu merak etmekten bahsediyorum.
Uzaktan nasıl izlicez? açılın siz fuckbuddy misiniz izlemeye geldim mi dicez
:) hayır. Yani şöyle ben genel olarak düşünceleri merak ediyorum. Etrafımızda bunu yaşayanlar nasıl yapıyor ne hissediyor? ya da diyelim ki evlisiniz hiç aklınızdan böyle bir şey denemek geçti mi? ya da bekarsınız ilişkiniz yok ama nasıl bir his olduğunu merak ediyorsunuz? Burada bu konuda tecrübesi olanların ya da sadece deneyimlilerin hikayelerini merak edenlerin görüşlerini almak istiyorum. Başlık o kadar da karmaşık gelmemişti :))

yani bunu yaşayamayıp sadece konuyu merak etmekten bahsediyorum.

:) hayır. Yani şöyle ben genel olarak düşünceleri merak ediyorum. Etrafımızda bunu yaşayanlar nasıl yapıyor ne hissediyor? ya da diyelim ki evlisiniz hiç aklınızdan böyle bir şey denemek geçti mi? ya da bekarsınız ilişkiniz yok ama nasıl bir his olduğunu merak ediyorsunuz? Burada bu konuda tecrübesi olanların ya da sadece deneyimlilerin hikayelerini merak edenlerin görüşlerini almak istiyorum. Başlık o kadar da karmaşık gelmemişti :))
O zaman bunları erkeklere sorucaksım onlar icin gayet normal bir durum cünkü kadınlarımız duygusal sonu genelde iyi bitmez (beni sayma beni tanıyanlar erkek beyni taşiyorsun der :KK53: )

X