Fuckbuddy denilince sahnede mi olmak istersiniz? Yoksa izleyenler arasında mı?

demonteterapi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2022
6
1
33
En çok merak edilen ama hakkında en az konuşulan fuckbuddy hakkında fikir almak istiyorum.
Başınıza neler geldi?
Böyle bir şeye kalkışmayı önerir misiniz?
Ya da tek gecelik ilişki daha mı iyi?
Bağlılık kurmadan cinsel ilişki kurmak ne kadar mantıklı?
Ya da asıl mantıklı olan bağlılık kurmamak mı?
Önerilerinizi almak isterim. Hatta sorularınızı da yazarsanız bir bilen cevap atacaktır elbet...

En çok merak edilen ama hakkında en az konuşulan fuckbuddy hakkında fikir almak istiyorum.
Başınıza neler geldi?
Önerilerinizi almak isterim. Hatta sorularınızı da yazarsanız bir bilen cevap atacaktır elbet...
İnanır mısn Bende hep bu konuları merak etmiştim bakalım ne yorumlar gelecek tüm sorularım cevap bulacak sayende çok sağol 😃

Başınıza neler geldi?

İzlemeyi tercih ederim. Kameraya da alırım ki nerede yanlış yapılmış üzerinde tartışabilelim.

Başınıza neler geldi?
Bunu merak ettiğiniz için mi üye oldunuz siteye yoksa 😅

İzlemeyi tercih ederim. Kameraya da alırım ki nerede yanlış yapılmış üzerinde tartışabilelim.
Vallahi dün bir kadın bana mesaj attı eşimle izlenme fantezimiz var bizi izlermisin diyor skype uzerindena rayacagiz hatta ucret te verecegiz sana sendne hiçbir şey beklemiyoruz sadece biz birlikteyken bizi izle istiyoruz .. Ben analmadım ben izleyince onlara ne olacakki. Hiç mahrem diye bir şey kalmadı

Bdvde dolaştığımı sanıyordum meğer son mesajlardaymışım 🤣🤣🤣

İnsan gibi sevgili yapamıyor musun ya ne o öyle tek gecelik ilişki mi fuckboddy mi falan. Güvenli ilişki sağlıklı seks, eğer yoksa vibratör olur dildo olur ama öyle mikrop yuvaları olmaz, yatmadan önce 100 fırça darbesini oku bence, böyle ilişkilerden tiksinmek için yeterli.

Kk da dipsiz kuyu mübarek bebeğine bekaret kontrolü yaptırmaya çalışandan, dul kiracısının evini dikizleyen kadın müsveddesine, oradan da buraya. Nasıl bu kadar çok saçmalık aynı anda var olabiliyor. İnsanoğlunun bi normali olmalı.

Fuckbuddyler gelene kadar ben yardımcı olayım. :KK9:
Tabi ki asıl mantıklı olan bağlanmamak.yoksa neden adı fuckbuddy olsun? Sende bağlanma şeysi hissettim bence sen yapamazsın.

Bir sahnede olun bir de izleyici olun,hangisini daha çok severseniz o şekilde şeyyapın.

X