Fuat Avni’den Yarbay Mehmet Alkan iddiası

27.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.730
5.503
158
Fuat Avni’den Yarbay Mehmet Alkan iddiası

Fuat Avni'den, şehit Yüzbaşı Ali Alkan’ın ağabeyi Yarbay Mehmet Alkan'a yapılacaklar için çok çarpıcı iddialar geldi...

Fuat Avni bu kez de bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerin hain saldırısında şehit olan Yüzbaşı Ali Alkan’ın ağabeyi Yarbay Mehmet Alkan’nın başına gelecekleri yazdı… Şehit kardeşinin cenazesinde feryadını dilen getiren Yarbay Mehmet Alkan, kardeşinin tabutuna sarılarak, “Buranın vatan evladı, 32 yaşında, daha vatanına, sevdiklerine doymadı, dünyaya doymadı, bunun katili kim? Bunun sebebi kim? Şu güne kadar ‘çözüm’ diyenler neden şimdi ‘sonuna kadar savaş’ diyor. Saraylarda 30 tane korumayla gezip, zırhlı arabalara binip ‘Şehit olmak istiyorum’ diye bir şey yok… Git o zaman oraya!” demişti. Bu sözlerinin ardından da sosyal medyada Aktroller’in saldırısına maruz kalan yarbay “Böyle komutan olmaz… Görevden alınmalı…” denilerek hedef gösterilmişti. Yaşanan bütün bu gelişmeler üzerine Fuat Avni, Yarbay Mehmet Alkan hakkında “gizli inceleme başlatılacağını, Yarbay’ın DHKP/C’li akrabalarının bulunacağını ve özellikle sosyal medyada ‘zaten Alevi’ymiş denilerek” propaganda yürütüleceğini iddia etti.

İşte Avni’nin o tweetleri;

1. Y…’in muhakemesini derinden sarsan hadise ne Gezi, ne de 17/25 yolsuzluk operasyonları, onu şehit ailelerinin feryadı inanılmaz sarstı

2. Y…, avanelerine ‘Ne yaparsanız yapın feryatları kamuoyundan gizleyin’ diyordu. Bu minvalde medya kesin bir dille uyarıldı.

3. Cenazelerde slogan atacak ve şehit ailelerinin feryadını bastıracak ekipler bile organize edildi.

4. Şehit cenazeleri, partinin organizasyonuna dönüşecekti. Yarbay’ın feryadı dengeleri ve algı oyunlarını alt üst etti.

5. Y…’in avaneleri, olayı izlediklerinde sus pus oldular, nasıl tepki vereceklerini şaşırdılar. Uzun süre sessizlik oldu.

6. Varank ve Soylu, trolleri devreye sokmak istedi. Diğerleri ‘Bu durum teşkilatta bile ayrışmalara neden olacak’ dediler.

7. Yarbay’ın uzak yakın ailesini araştırma, DHKP-C’li akraba bulma kararı aldılar. Zaten Aleviymiş propagandası başlatılacak.

8. İsrafsaray’dakiler kumpas kurmaya devam etseler de çöküşün farkındalar, ama hiç biri bunu Y…’e söyleyemiyor.

9. İsrafsaray’a gelen tepki telefonları ve mailler çığ gibi. Tepkiler arttıkça Bilal’in koruma sayısı arttırıldı.

10. Y… ve bakanların tek derdi kendi evlatları. Y…, ‘Bilal bir süre ortalıkta görülmesin, tepki çok fazla’ dedi.

11. İsrafsaray’a gelen tepkilerde hedefte Akdoğan ve Bulut var. Terör olayından Akdoğan, ekonomik bozukluktan Bulut sorumlu görülüyor.

12. Ülke felakete sürüklenirken, İsrafsaray’ın tek derdi iktidar. İçerde kazan kaynıyor, bizans oyunları oynanıyor.

13. Binali ve ekibi başbakanlık derdinde. Akdoğan ben olmalıyım diyor. Kasırga derin yapılara alan açmakla meşgul.
http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/fuat-avniden-yarbay-mehmet-alkan-iddiasi-917498/

Ya bu müftünün bu adam hakkında söyledikleri doğru mu? Her yer çalkalanıyor ama herhangi bir haber sitesinde bulamadım.

özellikle sosyal medyada ‘zaten Alevi’ymiş denilerek” propaganda yürütüleceğini iddia etti.

en acısıda bu "Alevi" her şeyin en kötüsü sanki,hakaret gibi kullanılıyor.
Bütün arap dünyası birbirine girmiş sebep "mezhep" !!!
Sen önce bir Allah'a inan ,söylediklerini yap mezhep kalsın kenarda.
Gavur dediğin adamların yaptıklarını kullan ve hatta Allah'a inanmayan Japonlara hayran ol sonra gel "Aleviymiş" gibi bir laf ile kendince aşağılamaya çalış.
Ahh keşke önce insan olabilseniz.Ayrcıca oy isterken Alevininde daniskası oluyorlardı unutmayalım.
"Erdoğan: Alevilik Hz. Ali'yi sevmekse ben dört dörtlük bir Alevi'yim"
http://www.milliyet.com.tr/erdogan-alevilik-hz-ali-yi/siyaset/detay/1738091/default.htm

Yapilacak biliyoruz sonra birileri nasil gezi de olmayan seyleri var sanip inandi omise buna da inanacak

Alevilerin için ölümü hak ediyor diyen zihniyete sormanız gerekiyor sanırım bu soruyu...
yok tatlım genel bır yorumdu benımkı..
pekı sorayım o zamn. Kim hakediyor diye düşünüyor , sence canımın içi ? hangi zihniyet ?

Bu adama çok kötü şeyler yapacaklar.şehit aileleri işte bu yüzden hep suskun. biliyorlar ki gerçek düşüncelerini söyleseler canlarından bile olabilirler.

bazen sosyal medyada bi şeyler paylaşıyorum annem bile nasıl korkmussa kızım sen bu kadar paylaşım yapma devlet memurusun ben emekliyim bana bi şey olmaz ben paylaşırım diyor.

korku İmparatorluğu resmen.bu adamı da bitirecekler.

adamı ve ailesini yaşatmayana kadar durmayacaklar, şehit ailesine verilen değer bu

'Ölenlerin ailesi bağırmasın, yoksa cennete giremezler.' gibi bir açıklama yapmış diyorlar. Sosyal medyada dolanıyor.
ben rastlamadım söylediğine ama bulursam paylaşırım, bu kadarını dediyse yuh olsun!
ama şu bi gerçekki dinimiz ölümlerde isyan etmeyin diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…