özellikle sosyal medyada ‘zaten Alevi’ymiş denilerek” propaganda yürütüleceğini iddia etti.
kardelen herbır yorumun ayrı bır olay? kafan guzel mı sneın ya..Niye Aleviler Ölmeyi hak ediyor mu ki?!
noldu , müftüde mi konuşmuş.. bu olay cok buyur ya..Ya bu müftünün bu adam hakkında söyledikleri doğru mu? Her yer çalkalanıyor ama herhangi bir haber sitesinde bulamadım.
Alevilerin için ölümü hak ediyor diyen zihniyete sormanız gerekiyor sanırım bu soruyu...kardelen herbır yorumun ayrı bır olay? kafan guzel mı sneın ya.. .
yok tatlım genel bır yorumdu benımkı..Alevilerin için ölümü hak ediyor diyen zihniyete sormanız gerekiyor sanırım bu soruyu...
Sen şu şehit abisini kınayan süper vicdanli insansın dimi? bu mu o arkadaş?Alevilerin için ölümü hak ediyor diyen zihniyete sormanız gerekiyor sanırım bu soruyu...
noldu , müftüde mi konuşmuş.. bu olay cok buyur ya..
pes.'Ölenlerin ailesi bağırmasın, yoksa cennete giremezler.' gibi bir açıklama yapmış diyorlar. Sosyal medyada dolanıyor.
oha.'Ölenlerin ailesi bağırmasın, yoksa cennete giremezler.' gibi bir açıklama yapmış diyorlar. Sosyal medyada dolanıyor.
Alevilerin için ölümü hak ediyor diyen zihniyete sormanız gerekiyor sanırım bu soruyu...
oha.
kımse kusura bakmasın kıbar olamicam..
http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/imamlara-sehit-cenazesi-uyarisi-917733/'Ölenlerin ailesi bağırmasın, yoksa cennete giremezler.' gibi bir açıklama yapmış diyorlar. Sosyal medyada dolanıyor.
ben rastlamadım söylediğine ama bulursam paylaşırım, bu kadarını dediyse yuh olsun!'Ölenlerin ailesi bağırmasın, yoksa cennete giremezler.' gibi bir açıklama yapmış diyorlar. Sosyal medyada dolanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?