- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.670
kime aitmiş?? cidden bilmiyorum merak ettim?Kim idrak edemiyor fuat avni mi?
Ay inşallah sen haklı çıkarsın. Şimdiye kadar hiç yanılmadı. Ve bu hesap yurtdışı kaynaklı bir gruba ait malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kime aitmiş?? cidden bilmiyorum merak ettim?Kim idrak edemiyor fuat avni mi?
Ay inşallah sen haklı çıkarsın. Şimdiye kadar hiç yanılmadı. Ve bu hesap yurtdışı kaynaklı bir gruba ait malesef
"Sabrimizi zorlamasinlar, gucumuzu sinamasinlar, siz bu milleti tanimiyorsunuz"u unutmussun..
kime aitmiş?? cidden bilmiyorum merak ettim?
bence de mitten gibi:) adam nerden biliyor ki bu kadar şeyiYok yurtdışında mit gibi gizli bir teşkilata ait olduğu söyleniyor ya. Ondan dedim. Tayyibi yöneten her kimse onu kimler taşıdıysa buralara onlar yazıyor.
bu haberler şuradan çıktı:valla nette vurduklarına dair haberler de var ama
http://www.express.co.uk/news/world...e-shot-down-airspace-Syria-ISIS-Islamic-State
http://www.teknodeck.com/turkiye-rusya-jetini-dusurdu-son-dakika-9659.html
Hey Allahim yaa.. Boyle bir ortamda bile guldurdun beni..Rus jetlerini vurmak deyince beni bir gulme tutuyor ulkece rus ruleti oynayacagiz negzel..
allah söyletmiş :)Rus jetlerini vurmak gibi bir aptallığa kalkışmazlar umarım.
Demişim :)Nasıl ya rus uçaklarını vurmak da ne ? Bu kadar kafayı sıyırmazlar sanırım
belge çıkar montaj olur,ses kaydı çıkar tape denir,görüntü çıkar iftira olur.bilgi sızdırılır sallıyor olur.... hey yarabbim.rus jetleri vuruldu demekki sallamıyormuşFuat Avni kim ?
Fuat Avni zannedildiği gibi Erdoğanın yakınlarında olan bir şahsiyet değildir. Fakat Erdoğanın çevresindeki ve yakınlarındakilerinin çevresinde olan Ak parti ve hükümet teşkilatına sinmiş ajanlardan bilgi devşiren ve bu bilgileri kendi amaclarına göre kirletip suan aynı zamanda PKK ve İŞİD eylemlerindende önceden yakinen haberdar olabilen bir teşkilatın sadece sosyal medya temsilcisidir. On tane normal yarına dair olacak bilgi verir. İnsanlarda "aa nasıl bildi" diye onu Erdoğanın yakınlarından biri zanneder ve her adımından haberdar olduğunu zanneder, on bilgiyide alıp kirletip verir. Millet " aaa bak bu böyle dedi böyle oldu, kesin bunun dediği gibidir" diye bir bilgi empoze etirir. Birde on doğru bilgi, on tanede kirletilmiş bilgi ve bir tanede PKK eylemini yazar ve "bunu Erdoğan planlıyor bakın yarın olacak" der ve olur. Millet de " AAA FUAT AVNİ GİNE BİLDİ KESİN ERDOĞAN DEMEKİ BUNU YAPTIRDI" der ve dedirtir.
aynen öyle demişsin :)Bende rus ruleti oynayacagiz demisim amanin
İyi iyibelge çıkar montaj olur,ses kaydı çıkar tape denir,görüntü çıkar iftira olur.bilgi sızdırılır sallıyor olur.... hey yarabbim.rus jetleri vuruldu demekki sallam
ıyormuş