Herkes öyle diyor, bende inanmaya başladım.Bu Fuat Avni kesinlikle hükümetin kendisi. Her seyi önceden haber verip insanlari yumusatip alistiriyor, iste sosyal medyanin gücü bu...
Ben boyle düşünüyorum yani
Herkes öyle diyor, bende inanmaya başladım.
bn çip ihtimalini duşunmuştum ama bilgemmAklin yolu bir tabi.
Yoksa adamin her dedigi nasil ciksin? Cumhurbaskanina çip mi takmislar sanki
Yok daha nelerbn çip ihtimalini duşunmuştum ama bilgemm
Ah fuat avni ah....falcı bacı gibi 10 tane sallıyorsun 1 tane tutuyor...gariplerim de evde kalmış kız misali "aaaa kısmet varmışşşş" diye inanıyorlar....
Hıı kısmet varmış kısmet....hadi bakalım neye niyet neye kısmet
Ah keşke açık etmeseydin beni :)
Birazdan toplu taşımaya gidicem
Akşama kadar Allah ne verdiyse oy topluycam :)
Bak bildi görüyor musun?
Nickim bir saat kadar önce komşum geldi hastaneden eve gelmek için otobüse binfin dört tane akp li kadın bindi oy isteyeceklerdi heralde otobüste nasıl yapacaklardı ki merak ettim ben inmek zorunda kaldım göremedim dedi inanmamıştım kadına ama şimdi inandım :)Fuat avniden şok twit; ak troller ulaşım araçlarında oy isteyecekler.
Şu yukardaki twiti atan kişiye hala inaniyorlar ya :)) 'aktrolller' hala dalga geciyorlar bu soyledigiyle. O kadar komik twitler atıyorlar ki görmen lazım :)
Nickim bir saat kadar önce komşum geldi hastaneden eve gelmek için otobüse binfin dört tane akp li kadın bindi oy isteyeceklerdi heralde otobüste nasıl yapacaklardı ki merak ettim ben inmek zorunda kaldım göremedim dedi inanmamıştım kadına ama şimdi inandım :)
otobüse biner binmez biz akpliyizmi demişler acepBeni de geçen seçimde chpli kadınlar durdurdu oy istedi broşür verdi. Her parti yapıyor bunu kuzum. Bunu böyle ak troller diye lanse etmek saçma :)) bir de herhalde demiş kadın gormemis gözüyle anladigim kadariyla?
Her AKbil basanı akpli zannediyorsa gariplerimotobüse biner binmez biz akpliyizmi demişler acep
evet hanımlar beyler elimde görmüş olduğunuz afiş akpye aittir, eğer akpye oy verirseniz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?