FTR'yi bırakıyorum?

ruzgarinmasali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
7
11
Merhaba
Aranızda fiyoterapi ve rehabilitasyon okuyan ya da fizyoterapist olan var mı? Ben FTR 1.sınıfta okuyorum ama bölümün sürekli artan mezun sayısı, devlete atanamama ve özeldeki büyüyen işsizlik yüzünden bırakmayı düşünüyorum. Çalışanlar, iş sıkıntısı çekenler tecrübelerini paylaşabilir mi ? Bölümü bıraksam pişman olur muyum?

az önce kapanan konuna yazdım iş bulamazsan atla afyona gel burada ftr açığı hiç bitmiyor çok da güzel maaşlar alıyorlar bölümün çok güzel bırakma sakın.Atanman şart değil burada bir sürü otel var yapılmaya da devam ediyor ayrıca..

nasıl işsizlik var
ben bu bölümde okuyan birini tanıyorum kız harçlığını çıkarmak için 3.sınıfta çalışmaya başladı hala çalışıyor
açık varmış benim bildiğim

Ne issizligi tabiiki pisman olursun
Kus kadar puanla kpssden ataniyolar ozellerde girla is var
Birakinca ne olmayi dusunuyorsun astronont mu

Maalesef o açık devirleri eskide kaldı artık yılda 4600 kişi civarında insan bu bölüme başlıyor ve bunu bölümün kaldıramayacağını söylüyor çoğu mezun. Ben aslında tıp istiyordum bir de böyle olunca bırakıp tekrar hazırlanmayı düşünüyorum ama fikir almak istiyorum, üniversiteyi bırakma düşüncesi zormuş cidden. Birde KPSS artık 80 üstü puanlarla bile doğuya atanılıyor herkes memuriyete yönelmiş sanırım.

bıraksan nereyi kazanacaksın bundan daha güzel meslek kazanacağının garantisi var mı? dediğim gibi iş çok sen etrafa aldırma.

Garanti meslek mi kaldi artik,birakmayin bence.

Bolumumu sevmiyorum,idealim farkliydi falan deseniz tamam da bu hayatta hicbi seyin garantisi yok ki.

(Tip fakultesi haric ,atanma konusunda en rahat bolum cunku.)

ben de fizyoterapistim kamuda çalışıyorum. mezun bir çok arkadaşım çok sıkıntılar çekti iş bulma konusunda. özelde iş garantisi yok her an topun ağzındasınız. çok fazla başvuru var gelip ben daha düşüğe çalışırım diyor bazıları. bu yüzden maaşı düşen arkadaşlarım oldu. kpssde de puanlar aldı başını gidiyor. benim çevrem 90 larda hep. Allah yardımcınız olsun. tek umut devlette kadro açılması ve ünv kontenjanlarının düşürülmesi. Ha bu arada ben akşama kadar hasta tedavi ediyorum ancak zabıtadan daha düşük maaş alıyorum bunu da bilin. geliştirin kendinizi ben istanbulda hacamat,lenfödem,evde fizik tedavi yapıyorum mesela siz de yapabilirsiniz. yoksa çok zorlanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…