- 29 Haziran 2016
- 7
- 11
-
- Konu Sahibi ruzgarinmasali
az önce kapanan konuna yazdım iş bulamazsan atla afyona gel burada ftr açığı hiç bitmiyor çok da güzel maaşlar alıyorlar bölümün çok güzel bırakma sakın.Atanman şart değil burada bir sürü otel var yapılmaya da devam ediyor ayrıca..Merhaba
Aranızda fiyoterapi ve rehabilitasyon okuyan ya da fizyoterapist olan var mı? Ben FTR 1.sınıfta okuyorum ama bölümün sürekli artan mezun sayısı, devlete atanamama ve özeldeki büyüyen işsizlik yüzünden bırakmayı düşünüyorum. Çalışanlar, iş sıkıntısı çekenler tecrübelerini paylaşabilir mi ? Bölümü bıraksam pişman olur muyum?
bıraksan nereyi kazanacaksın bundan daha güzel meslek kazanacağının garantisi var mı? dediğim gibi iş çok sen etrafa aldırma.Maalesef o açık devirleri eskide kaldı artık yılda 4600 kişi civarında insan bu bölüme başlıyor ve bunu bölümün kaldıramayacağını söylüyor çoğu mezun. Ben aslında tıp istiyordum bir de böyle olunca bırakıp tekrar hazırlanmayı düşünüyorum ama fikir almak istiyorum, üniversiteyi bırakma düşüncesi zormuş cidden. Birde KPSS artık 80 üstü puanlarla bile doğuya atanılıyor herkes memuriyete yönelmiş sanırım.