- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.981
Onu bosver ben yaparim belki. Sen at canim. Istersen bizede ozelden at.Tamam burayami yolliyim sende mi yapcan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bosver ben yaparim belki. Sen at canim. Istersen bizede ozelden at.Tamam burayami yolliyim sende mi yapcan?
Bisey olmaz. Tursu saglikli ve cok lezzetli bi yiyecek sonuctaAslinda öyle doğru.Hala citirim güzelim offf bende tecrübe ede ede turşu kurcam yahu.
Allah bağışlasın canım.Çok zor ama çok keyifli değil mi? Öptüm kuzulari.Ay onu mu sevecem. benim bebelerinde biri 26 aylik digeri 7 aylik canim.
Gruba atiyorum gulum .Onu bosver ben yaparim belki. Sen at canim. Istersen bizede ozelden at.
Ben tatliciyim.Turşu dokunuyor.Bisey olmaz. Tursu saglikli ve cok lezzetli bi yiyecek sonucta
Konunu okuyup geldimBosandim canım.Konum var bakabilirsin bununla ilgili.2 tane sipam var teyzesi ellerinden öper.biri 23 aylık biri 6 aylık.Kendi yagimla kavrulmaya çalışıyorum mücadele ediyorum ışte hayat.
Demekki seni çok seviyor bu kadar kiskanmak sebepsiz midir?
Amin.Konunu okuyup geldim
Sana hayran kaldım hep böyle güçlü ve basın dik olsun.o şahsiyetinde Totosunda çıban ciksin
Oyle valla canim. Oglumla yapacak etkinlik bulmak bile basli basina bi yorgunluk bana. Ama onunla biseyler yapmak o kadar zevkli ki. Tum yorgunluguma degiyor.Allah bağışlasın canım.Çok zor ama çok keyifli değil mi? Öptüm kuzulari.
Tüh. Neyse artik. Bundan sonraki hayatin en sevdigin tatli gibi gecsin insallah.Ben tatliciyim.Turşu dokunuyor.
Bende evliyim bir kızım var ev hanimiyim.29.5 yaşındayım.ankaradayim.kocam gene ofroda gitti.araba bozulur inşallah.Amin.
Sağol canım teşekkür ederim.Hayat insanı güçlü olmak zorunda bırakıyor.Kuzularimin cani sağolsun.
Ama ilahi adalet yerini bulacak buna tüm kalbimle inanıyorum.
Sende az bahsetsene kendinden?
O nasil beddua kiz:))))Konunu okuyup geldim
Sana hayran kaldım hep böyle güçlü ve basın dik olsun.o şahsiyetinde Totosunda çıban ciksin
29.5 mus. Kulahima anlat.Bende evliyim bir kızım var ev hanimiyim.29.5 yaşındayım.ankaradayim.kocam gene ofroda gitti.araba bozulur inşallah.
Daha iyilerini de yapabiliyorum ama burda yapmak istemedimO nasil beddua kiz:))))
Zeymur hanim sizde kilonuzu yanlış soyluyirsunuz biz birşey diyor muyuz lütfen ama29.5 mus. Kulahima anlat.
Yerim onları ben.Benimki de güya evimizin erkeği ama bu aralar sinek sesinden bile korkuyor.Kıskançlık varmi sizde.Bizimki kardeşini hem çok seviyor hemde hiç acımadan pat patOyle valla canim. Oglumla yapacak etkinlik bulmak bile basli basina bi yorgunluk bana. Ama onunla biseyler yapmak o kadar zevkli ki. Tum yorgunluguma degiyor.
Ne diyim amin.Ama nereye gittiği belli en azından.Öperim prensesi.Yasdasiz canimBende evliyim bir kızım var ev hanimiyim.29.5 yaşındayım.ankaradayim.kocam gene ofroda gitti.araba bozulur inşallah.
Amin canim amiiiiiiinnnnTüh. Neyse artik. Bundan sonraki hayatin en sevdigin tatli gibi gecsin insallah.
Uyansın opum teyzesi.nereye gittiu belli ben gitmesin demiyorum ama ardada beni gönderdim istiyorum.Ne diyim amin.Ama nereye gittiği belli en azından.Öperim prensesi.Yasdasiz canim
Hiiiimmmm erkekler biraz bencilller o konuda maalesef canım.Neyse erkek mevzularina girmeyelim daha yarım saat önce benim ex beni dellendirdi.Terbiyemi bozmiyyyciiimmUyansın opum teyzesi.nereye gittiu belli ben gitmesin demiyorum ama ardada beni gönderdim istiyorum.
Güzel beddua güzel.ama yetersiz o bölge komple cibsnlansin inşallah.O nasil beddua kiz:))))