⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Bosandim canım.Konum var bakabilirsin bununla ilgili.2 tane sipam var teyzesi ellerinden öper.biri 23 aylık biri 6 aylık.Kendi yagimla kavrulmaya çalışıyorum mücadele ediyorum ışte hayat.

Demekki seni çok seviyor bu kadar kiskanmak sebepsiz midir?
Konunu okuyup geldim:KK55:
Sana hayran kaldım hep böyle güçlü ve basın dik olsun.o şahsiyetinde Totosunda çıban ciksin

Konunu okuyup geldim:KK55:
Sana hayran kaldım hep böyle güçlü ve basın dik olsun.o şahsiyetinde Totosunda çıban ciksin
Amin.
Sağol canım teşekkür ederim.Hayat insanı güçlü olmak zorunda bırakıyor.Kuzularimin cani sağolsun.
Ama ilahi adalet yerini bulacak buna tüm kalbimle inanıyorum.

Sende az bahsetsene kendinden?

Amin.
Sağol canım teşekkür ederim.Hayat insanı güçlü olmak zorunda bırakıyor.Kuzularimin cani sağolsun.
Ama ilahi adalet yerini bulacak buna tüm kalbimle inanıyorum.

Sende az bahsetsene kendinden?
Bende evliyim bir kızım var ev hanimiyim.29.5 yaşındayım.ankaradayim.kocam gene ofroda gitti.araba bozulur inşallah.

Oyle valla canim. Oglumla yapacak etkinlik bulmak bile basli basina bi yorgunluk bana. Ama onunla biseyler yapmak o kadar zevkli ki. Tum yorgunluguma degiyor.
Yerim onları ben.Benimki de güya evimizin erkeği ama bu aralar sinek sesinden bile korkuyor.Kıskançlık varmi sizde.Bizimki kardeşini hem çok seviyor hemde hiç acımadan pat pat

X