- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.741
Artık bi halt olmaz milli takımdanboşuna bu kadar ayaklandı bu millet yok şarkılar yazıldı bilmem ne. Olmadı valla benim de moralmanım çöktü. Ah sıfır kalori bir çikolata icat etse bu İsviçreli bilim adamları lan ne dua ederim. Böyle zamanlarda çok lazım çikolata Dahlia_
Zeymuuurr, iyi geceler canım, Felak ve nas surelerini biliyorsan oku yavruya, iyi gelir (bana annem derdi hep)Iyi geceler hanimlar masallah iyi kaynatmissiniz. Ben hala bebe uyutma derdindeyim. Kucuk sipam uyumamak icin direniyor. Akrep inadi tuttu cadinin.
İyi geceler sultanlar
Anaaa bende (listede) soru işareti var. A AklinYolu1 hoşbuldum sağolasın ; ) bu odaları ben anlamadım, topikteki sohbet edenlerin listesi olarak geciyorsunuz değilmi? *** ama iyi kaynatmıssinız, ilk kez bıraktığım yerden okudum. İyi geceler kızlar
Ben bugün hiç yazamadım buraya yaa
Timaam, anlaşılmıştırIyi geceler.
Bu numaralar bi ise yaramiyor bosver. Katilmak zorunda degil kimse. Sohbet icin numaraya gerek yok. Herkese kapimiz acik.
Odevler var o zaman kullaniliyor bu numaralar ...
Herkes alt komsu hakkinda esprili bi yazi yaziyor ama ortada yazmak yok o kisiyi ozel mesajla bana gonderilecek. Daha odev icin erken. Simdi numero 2 yi isteyenler yarisacak , kim istiyorsa soylese iyi olur. Herkesin mesajini tek tek saymamayim.
Sonra anket aciliyor hangi yazi daha guzel diye.
Ornek:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kk-oujetjei-kizaja-uyjay-ojei.760777/
Farkettim.
Hic oglak imiz yoktu. Iyi oldu.
Bende bende ! Teeeee 21 jumpstreet ten beri . Favorimdir. ÇakBen de Johnny Depp i çok severim, beğenirim ama benim hayranlığım lingen in hayranlığı yanında devede kulak kalır
Nireee???Numero 2 de bos kalsin.
Ben gidiyorum. Kendinize iyi bakin. Hoscakalin.
Çaktım gittiBende bende ! Teeeee 21 jumpstreet ten beri . Favorimdir. Çak